Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот boabbb » 01 апр 2016 14:16

petko.h.markov написа:
CTAHKO написа:
petko.h.markov написа:С такива мнения тук,визи за Австралия,Канада или Уругвай ще видиш на кукуво лято.Може само за Русия и то в някое село,защото Москва и Петербург са страшно скъпи за живеене.

Е, за сметка на това, ти с твоето мнение си спечли безплатен престой в Моленбек 8-) Ще ми кажеш ли колко негърски или мюсюлмснски гета има в матушка Россия 8-)

Аз има къде да отида.При дъщерята в Берлин или сина в Кобленц.
Ти преди време се канеше да бягаш в тези държави и за това те подсетих.

После само да не ми говориш за патриотизъм ... Да ти задам интересен въпрос от морална гледна точка - трябва ли хората, чийто деца са емигрирали, да взимат пенсия в България :?:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 01 апр 2016 14:20

boabbb написа:
petko.h.markov написа:
CTAHKO написа:
petko.h.markov написа:С такива мнения тук,визи за Австралия,Канада или Уругвай ще видиш на кукуво лято.Може само за Русия и то в някое село,защото Москва и Петербург са страшно скъпи за живеене.

Е, за сметка на това, ти с твоето мнение си спечли безплатен престой в Моленбек 8-) Ще ми кажеш ли колко негърски или мюсюлмснски гета има в матушка Россия 8-)

После само да не ми говориш за патриотизъм ... Да ти задам интересен въпрос от морална гледна точка - трябва ли хората, чийто деца са емигрирали, да взимат пенсия в България :?:

Децата ми получават добро образование в Германия,не са емигрирали.Къде ще живеят е въпрос на техен избор.
Аз работя тук,плащам си данъци и осигуровки,какъв е проблема с пенсията?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 01 апр 2016 14:21

petko.h.markov написа:
CTAHKO написа:

Ти като ще бягаш там, по-добре се премести в някоя циганска махала в България 8-) Иначе, учиш турски и заминаваш.Немски и да знаеш, не ти върши никаква работа 8-)
Последна промяна от CTAHKO на 01 апр 2016 14:22, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 01 апр 2016 14:21

Какво общо има емиграцията на децата с пенсиите?

Иначе пътя е към частни пенсионни фондове и индивидуални пакети, *** за солидарността!
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 01 апр 2016 14:26

Thsmith написа:Какво общо има емиграцията на децата с пенсиите?

Иначе пътя е към частни пенсионни фондове и индивидуални пакети, *** за солидарността!

Другари комсомолци, какви пенсии ви гонят, така и не ми става ясно 8-) Нима някой от вас са толкова наивни, та вярват че ще удържат да работят до 70 гидишна възраст, за да вземат пенсия 8-) И накрая, ако евентуално доживеят до тази възраст, колко време ще я вземат и какви пари ще полуават ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 01 апр 2016 14:30

CTAHKO написа:
petko.h.markov написа:
CTAHKO написа:

Ти като ще бягаш там, по-добре се премести в някоя циганска махала в България 8-) Иначе, учиш турски и заминаваш.Немски и да знаеш, не ти върши никаква работа 8-)

Станко,не ме мисли мен.Ти щеше да бягаш от България и си избираше дестинация.
Берлин е голям град има всякакви,но германците са болшинство.Същото е и Кобленц

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 01 апр 2016 14:31

petko.h.markov написа:
boabbb написа:
petko.h.markov написа:
CTAHKO написа:

Децата ми получават добро образование в Германия,не са емигрирали.Къде ще живеят е въпрос на техен избор.
Аз работя тук,плащам си данъци и осигуровки,какъв е проблема с пенсията?

До 90-та година е нямало пенсионен фонд, почваме на нула. В момента, при наличната система, пенсиите на възрастните се плащат от вноските на работещите. Ти си си изпратил децата да бачкат в чужбина и да внасят там данъци, да подпомагат техните пенсионери. За мен не е правилно :!: В момента имаме подобно нещо - нашите вноски плащат пенсиите на хора, чийто деца са в чужбина и плащат данъци там, затова и парите не стигат.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 01 апр 2016 14:37

А тези от вас,които нямат деца,имат ли право да получават пенсии.Или тези,чиито деца не работят.
Аз на пенсия не разчитам да го знаеш.Надвил съм си на масрафа и съм си заделил пари.А дали ще доживея до пенсия-въобще не го мисля.
А ти си тук защото нямаш дупе да отидеш някъде.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 01 апр 2016 14:41

CTAHKO написа:
Другари комсомолци, какви пенсии ви гонят,

Сам ли си говориш?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 01 апр 2016 14:41

petko.h.markov написа:А тези от вас,които нямат деца,имат право да получават пенсии.Или тези,чиито деца не работят.
Аз на пенсия не разчитам да го знаеш.Надвил съм си на масрафа и съм си заделил пари.А дали ще доживея до пенсия-въобще не го мисля.
А ти си тук защото нямаш дупе да отидеш някъде.

Или пък не искам ... Засега :roll: По отношение на ученето - за мен няма разлика дали ще завършиш ТУ-София, или в Карлсруе, например, стига да учиш съвестно. Айде, да речеме, че MIT е едно ниво нагоре, но другото е бошлаф работа :| В крайна сметка винаги е важно какво можеш след това и дали имаш нещо в главата

Върни се в “Свободна зона”