Game of Thrones / Игра на тронове / Домът на дракона
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Game of Thrones / Игра на тронове / Домът на дракона
Е, тук ще видим Вагар (Vhagar), която по времето на Танцът на Драконите е почти толкова голяма на размер, колкото и Балерион.. Иначе е логично първия сезон да завърши със смъртта на Визерис..оттам нататък е въпрос на сценаристите колко и как подробно ще опишат последващите събития. Според мен има възможност за поне 4, даже 5 сезона на сериала, всичко е въпрос на качествен сценарий...

Е то зависи къде искат да спрат като цяло. Ако е само до края на войната, безсмислено е да правят 4 сезона за толкова кратък времеви период. Ако решат да се докарат до началото на приключенията на Егон Пети (условно казано турнира в Ашфолд и смъртта на Белор Таргариен) могат да направят 5 сезона, да. Но то 80% от хората действително няма да помнят героите, особено и както са им сходни имената.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Furious_Monk
Не беше лоша серия, но сянката на провала е много голяма.
Много ми е тъпо, че изобщо вкараха Нощния Крал в троновете. Сега сега всяка заплаха от това нашествие изглежда като предупреждение на страхливци, истерици и хора неспособни да преценяват силата на противника.
Много гадна работа, защото в този филм, ако Нощния не се бе появил, колкото да го изгаврят, може да си остане много силно оръжие в ръцете на сценаристите.
Много ми е тъпо, че изобщо вкараха Нощния Крал в троновете. Сега сега всяка заплаха от това нашествие изглежда като предупреждение на страхливци, истерици и хора неспособни да преценяват силата на противника.
Много гадна работа, защото в този филм, ако Нощния не се бе появил, колкото да го изгаврят, може да си остане много силно оръжие в ръцете на сценаристите.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
Нищо не пречи ако има продължение един ден на сериала да се появи нов, който е бил в сянка и да се окаже, че не този е главният. Сценаристите може да си измислят каквото си искат също така и самият Мартин ако убие един ден в книгите си нощният крал да го върне по всякакви начини, все пак говорим за фантастика. Той нали така върна и Лейди Старк след Червената сватба като я превръща в машина за убиване нещо средно между човек и бродещ.
- Furious_Monk
Не става дума за това, да го убие.... ясно е, че той трябва да умре... напълно съм съгласен с цяла сцена на смъртта му... Просто трябва повече натиск, повече болка, повече отчаяние, страст, саможертва...цял сериал отдаден на човешката болка, зрителя мечтае врага да бъде победен, много фалшиви герои умират, но накрая правилния човек стига до желания край.
Анчелоти.
Анчелоти.
Не съм чел книгите, но доколкото знам там няма никакъв Нощен Крал.Той е измислица на Давид Бениоф и ДиБи Вайс, предишните продуценти на шоуто, защото логична историята трябва да има главен злодей... Джордж Мартин нарича заплахата просто Другите (The Others).. Иначе като стана дума за продължение официално беше съобщено, че се работи по спин-оф серии, проследяващи живота на Джон Сноу след сезон 8... Засега работно заглавие на бъдещия сериал е просто Сноу (Сняг) ...

CSKA69 написа:Не съм чел книгите, но доколкото знам там няма никакъв Нощен Крал.Той е измислица на Давид Бениоф и ДиБи Вайс, предишните продуценти на шоуто, защото логична историята трябва да има главен злодей... Джордж Мартин нарича заплахата просто Другите (The Others).. Иначе като стана дума за продължение официално беше съобщено, че се работи по спин-оф серии, проследяващи живота на Джон Сноу след сезон 8... Засега работно заглавие на бъдещия сериал е просто Сноу (Сняг) ...
Това, че не му се обръща внимание в книгите поне за сега не означава, че го няма. Може в следващите ако някога Мартин ги завърши или след смъртта му започнат да издават суровите материали то той да се появи като главно действащо лице подобно като в последните 2-3 сезона на сериала.
В романите „Песен за огън и лед “ Кралят на нощта е бил лорд-командир на нощната стража през най-ранните й години, малко след края на Дългата нощ и завършването на Стената . Той се смята за легендарна, полумитична фигура, недалеч от Бран Строителя . Ако той наистина е съществувал, това е било преди почти осем хиляди години - имайте предвид, че докато Нощният крал е бил тринадесетият лорд-командир, по време на Войната на петимата крале , Джеор Мормонт е 997-ият лорд-командир.
Кралят на нощта обаче се влюбил в жена „с кожа бяла като луната и очи като сини звезди“; той я обичаше, въпреки че "кожата й беше студена като лед", и когато й даде семето си, той й даде и душата си. Той я доведе до Нощната крепост и обвърза братята от Нощния страж с волята си чрез магьосничество. Той се обяви за „Крал на нощта“ и управляваше Стената и Дара като свои. Кралят на Севера и Джорамун , Кралят-отвъд-Вала, обединиха силите си, за да го победят.
След като той беше убит, беше открито, че той е правил човешки жертвоприношения на Другите - Белите бродници - и всички записи за него бяха унищожени, а произнасянето на името му беше забранено, така че то стана изгубено за историята.
- Furious_Monk
Ами не знам за книгите, просто съм неук на тази тема, но му дайте някакъв шанс , накарайте така зрителя да желае смъртта му, но тя да не се постига. Герои които харесваш умират в името на тази цел, образи които мразиш печелят, предателства в името на живота и лоялност към смъртта. Направи хаос от емоция, така че да се хареса антагониста, но и да се търси героя.
Този сериал, въпреки края му, има огромен потенциал.
Този сериал, въпреки края му, има огромен потенциал.
Анчелоти.
Анчелоти.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”
https://youtu.be/6kARhdu_yqk
https://youtu.be/6kARhdu_yqk
- paceto
- Контакти:
Епизода беше хубав и се усеща лек по лек как започват нещата да ескалират.
Имаше не малко напрежение там на стената като бяха застанали двата лагера и ако не беше дошла Ренира вероятно щеше да се стигне до сблъсък.
Имаше не малко напрежение там на стената като бяха застанали двата лагера и ако не беше дошла Ренира вероятно щеше да се стигне до сблъсък.