И кво общо имам аз със Запада? Роден съм в България, а България е източноевропейска държава. Културата ни е източноевропейска, религията, езикът...
ЗапАдът да го духа!
Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - Свят
Nuke написа:1982 написа:Nuke написа:Обикновено коментар, който не цитира нечие мнение, се отнася до предхождащия го.
Това си е някакво твое тълкувание, няма такова правило.
Ако и за това ти трябва специално правило...
Не ми трябва нищо, тълкувай си което, както искаш, по-горе съм цитирал на кое отговарям, понеже явно трябват по-подробни обяснения.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Ей това е анти-американска пропаганда...
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=QLyj3trldoo[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=QLyj3trldoo[/youtube]
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
1982 написа:Никъде не я видях, измислих си я.![]()
А така

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Изниза се като ... 
Bon appetit!

Bon appetit!
1982 пак с общи приказки и обичайните обвинения. Кат го питаш за доказателства - ми отивам да маам пица ся.
Тед Круз и той станал рубляк, разбра ли, гладния?
Тед Круз и той станал рубляк, разбра ли, гладния?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
1982 написа::mrgreen: Да, да, знам ти дежурните лафове .... сори, но отивам да обядвам голяма, мазна и тлъста капиталистическа пица, че твоите буламачи тук може и да подхранват доброто ми настроение, но стомахът също иска да плюска.![]()
Комсомолец, аз боравя само с факти, за разлика от вас

Намаляващите корпоративни печалби будят притеснения
http://www.bloombergtv.bg/analizi/2016- ... ya-v-sasht
Пък пицата е толкова капиталистическо ядене, колкото и китайския ориз

Виждам, че русофилите са много активни когато се почне с обидите и личните квалификации, ама като се опитам с добро да действам, да се аргументирам, да не използвам емоция в словото и писанието, веднага се скриват, щото няма върху какво да тролят. Големи хора, а се държите като 14-годишни ученички... Вместо да бъдете за пример и да показвате уважение към хората, вие само изисквате и се превъзнасяте, а после се чудите що младите били прости, невъзпитани, неуважителни и т.н. От вас се учим и вас копираме, господа. 

Хич даже не се чудим
Докато менторите ви са Инджев, Дайнов и подобните им комсомолци, това ще е отношението към вас пионерчетата и цялата ви Димитровска организация