Uncle_Sam написа:Добре, че САЩ някак завзеха малка територия в България, за да си повиши жизнения стандарт в страната.
САЩ и предния път дойдоха с фойерверки!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Uncle_Sam написа:Добре, че САЩ някак завзеха малка територия в България, за да си повиши жизнения стандарт в страната.
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".
diplomat написа:Имам да правя анкетен проект по политология за разбиранията на младите хора спрямо Русия и всяка информация е полезна за мен.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
HoUs4oOL написа:[offtopic]diplomat написа:Имам да правя анкетен проект по политология за разбиранията на младите хора спрямо Русия и всяка информация е полезна за мен.
Като изпит ли ти е или контролна?![]()
Ние правихме нещо подобно, само че беше като контролна и бяхме на групи, анкетно проучване по История на политическите идеи...[/offtopic]
Thsmith написа:То книгата на Литвиненко е доста интересна на тема кой е престъпник точно. Има доста интересни факти, доста интересни разсъждения и заключения. Просто трябва да имаш желание да има желание за четене.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
FLANKER написа:Ама разбира се , Литвиненко, Немцов,Каспаров...все " борци" против лошия режим на сатрапа Путин.Как иначе...
Гледам щатско дронче на 13км. от Крим, след като е предупредено , че ще " заплува" се изнизало.
Брийдлав- дъртия изкуфял генерал , искал пенсионираните U-2 да възобновят разузнавателните полети над"агресивна"Русия.пп.Та, и руснаците си имат своите Инджевци...какво пък, без тях нямаше да е интересно...
Thsmith написа:То книгата на Литвиненко е доста интересна на тема кой е престъпник точно. Има доста интересни факти, доста интересни разсъждения и заключения. Просто трябва да имаш желание да има желание за четене.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 12 госта