Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Бижутера написа:по-големи снимки не може ли да сложите,да ви ева![]()
![]()
![]()
![]()
Converse написа:Бижутера написа:по-големи снимки не може ли да сложите,да ви ева![]()
![]()
![]()
![]()
Не намерих по-големи от тея, пък и ми писна от бозавата сръбкиня!
Къде съм написал ,че ТРЯБВА ДА ТИ ХАРЕСВА???? Никъде...абсолютно никъде....!Разбери, че не на всички им харесва сръбската скрипя!
aloha^guy написа:И пак казваш ,че не си комплексар .... хаха как си противоречиш...Къде съм написал ,че ТРЯБВА ДА ТИ ХАРЕСВА???? Никъде...абсолютно никъде....!Разбери, че не на всички им харесва сръбската скрипя!
Сега ако се чувстваш засегнат ,затова че написах "ЦСКА_90 ти разбираш от жени " ,понеже харесва Ана Иванович ( а ти не я харесваш,от което следва ,че ти не разбираш от жени ) Извинявай
Но да вървиш и след всеки пост да ОБИЖДАШ - това си е чиста - Комплексарщина! Ако не ти харесва , сложи на Памела Андерсън , на Мария от Сблъсък , на Мая Новоселска, на Нели от Шоуто на Слави , на Ани Салич... и т.н. На когото искаш ТИ ! Същевременно аз няма да плюя по нея ,тъй като това е твой вкус...
От това следва - недей да обиждаш поради факта ,че аз , ЦСКА90 и Морски и Моонлайт харесваме Ана Иванович![]()
Дано да разбираш малко от психология и да вникнеш в нещата
Потребители, разглеждащи този форум: Bet_Expert и 4 госта