diplomat написа:Значи - или знаеш, или не знаеш. Почваш с второто, а после твърдиш първото. И искаш да ми кажеш, че освен Путин и неговата... партия (?), в Русия няма други отговорни политици, които да представляват различно идеологическо разбиране или да подкрепят различен политически дискурс, без това да е във вреда на националните интереси, така ли? Това би означавало, че руснаците сами ще се затрият без Путин и той им е единственото спасение, което не говори добре за този "велик" народ.
Е, питаш дали има истински опозиционери, аз ти казвам, че не знам за такива.
Няма отговорни политици, които да предлагат някаква различна алтернатива, на изборите през 2012 втори остана Зюганов, който е член на комунистическата партия.
Прочети някое изказване и виж дали някой предлага някаква алтернатива или каквато и да е разумна политика, 99% от публичните им изяви за плюене по Путин.
Даже може да отвориш уикито и да видиш кои са дадени, като опозиционни лидери там, самият факт, че Надежда Толконикова е сложена там е достатъчен.
Едва ли ще се затрият без Путин, най-малкото Медведев е 14 години по-млад от него, но определено в момента няма абсолютно никаква адекватна опозиция или конкуренция на управляващата партия.