Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот CTAHKO » 29 мар 2016 19:35

diplomat написа:Станко, за вас изобщо има ли истински опозиционери в Русия или всички са платен соросоиди, американофили и т.н.?

Никъде няма истински опозиционери :!: Запомни го добре това. На всякъде са платени и финансирани отвън разни продажни мекерета и агенти. Никой няма нищо против истинската опозиция, ама посочи ми я къде е :roll: Нали прочете това нашето БГ менте какво представлява. Кога дъртата комуняга успя да стане дисидент, кога демократ и кога анти-комунист и опозиционер 8-) Вчера постнах едно филмче, изгледай го. Всички тези дето правят така наречените цветни революции (преврати) са с лицата си и сами си обясняват какви са механизмите на превратите и как действат. Тогава ще ти стане ясно, че истинска опозиция няма в нито една държава.

П.П. Прочете името на бащицата и ментора и веднага се скочи да го защитаваш :lol: Ще те похвалим пред Евгений, стига това да влезне в CV-то ти 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 29 мар 2016 19:38

diplomat написа:Значи - или знаеш, или не знаеш. Почваш с второто, а после твърдиш първото. И искаш да ми кажеш, че освен Путин и неговата... партия (?) :? , в Русия няма други отговорни политици, които да представляват различно идеологическо разбиране или да подкрепят различен политически дискурс, без това да е във вреда на националните интереси, така ли? Това би означавало, че руснаците сами ще се затрият без Путин и той им е единственото спасение, което не говори добре за този "велик" народ. :roll:

Путин е представител на определено звено, след него ще дойде друг от същото звено. А Навални е едно лайно на спонсорство, като аналог от БГ бих посочил нещо смесено между БХК и Иво Инджев.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 29 мар 2016 19:39

sin4ec написа:
diplomat написа:Значи - или знаеш, или не знаеш. Почваш с второто, а после твърдиш първото. И искаш да ми кажеш, че освен Путин и неговата... партия (?) :? , в Русия няма други отговорни политици, които да представляват различно идеологическо разбиране или да подкрепят различен политически дискурс, без това да е във вреда на националните интереси, така ли? Това би означавало, че руснаците сами ще се затрият без Путин и той им е единственото спасение, което не говори добре за този "велик" народ. :roll:

Путин е представител на определено звено, след него ще дойде друг от същото звено. А Навални е едно лайно на спонсорство, като аналог от БГ бих посочил нещо смесено между БХК и Иво Инджев.

Синчец, изгледа ли филма?

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 29 мар 2016 19:39

CTAHKO написа:
diplomat написа:Станко, за вас изобщо има ли истински опозиционери в Русия или всички са платен соросоиди, американофили и т.н.?

Никъде няма истински опозиционери :!: Запомни го добре това. На всякъде са платени и финансирани отвън разни продажни мекерета и агенти. Никой няма нищо против истинската опозиция, ама посочи ми я къде е :roll: Нали прочете това нашето БГ менте какво представлява. Кога дъртата комуняга успя да стане дисидент, кога демократ и кога анти-комунист и опозиционер 8-) Вчера постнах едно филмче, изгледай го. Всички тези дето правят така наречените цветни революции (преврати) са с лицата си и сами си обясняват какви са механизмите на превратите и как действат. Тогава ще ти стане ясно, че истинска опозиция няма в нито една държава.

П.П. Прочете името на бащицата и ментора и веднага се скочи да го защитаваш :lol: Ще те похвалим пред Евгений, стига това да влезне в CV-то ти 8-)

Защо гледаш да се заяждаш винаги на лична основа?

Значи, аз искам да направя някаква промяна и съм опозиция на сегашното българско управление, както бях опозиция и на предишното. Това означава, че задължително съм финансиран от външни чужди сили и няма как желанията да са ми безкористни, така ли? И кой е сега този нов ментор, който ми приписваш, ако не е тайна?

П.П.: Само при Дайнов не минах 1-вия семестър от главните ми предмети по специалността. :roll:

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 29 мар 2016 19:42

sin4ec написа:

Добре, но само това ли е начинът да се крепи Русия? Такъв силен народ, а без бащица да не може да оцелее... Или всичко е цветя и рози, или реалността всъщност е много по-сива и по-мрачна. Знаеш какво ми е реалното мнение за Русия и всичко случващо се около нея, но има много аспекти и много гледни точки, които трябва да обмисляме и върху които трябва да размишляваме, защото нищо на този свят не е разделено само на черно и бяло.

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 29 мар 2016 19:43

CTAHKO написа:

[offtopic]Хаха това ми хареса. Очаквай ответен удар обаче. :)[/offtopic]
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 мар 2016 19:46

А Анна Политковская, кое от двете беше - мафиот или соросоид ?? Или, може би и двете. :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 29 мар 2016 19:47

il4o_iliew написа:
CTAHKO написа:

[offtopic]Хаха това ми хареса. Очаквай ответен удар обаче. :)[/offtopic]

Илчо, с теб не си спомням да сме имали сериозни пререкания, но не пропускаш възможността да ми се изсереш върху мненията или да ме злепоставиш. Не разбирам защо, но ако така предпочиташ да общуваме, аз нямам никакъв проблем и съм го доказал нееднократно.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 29 мар 2016 19:51

diplomat написа:Значи, аз искам да направя някаква промяна и съм опозиция на сегашното българско управление, както бях опозиция и на предишното. Това означава, че задължително съм финансиран от външни чужди сили и няма как желанията да са ми безкористни, така ли? И кой е сега този нов ментор, който ми приписваш, ако не е тайна?

П.П.: Само при Дайнов не минах 1-вия семестър от главните ми предмети по специалността. :roll:

Ако питаш мен, не ние сме опозицията, независимо на кое управление, а целия ни политически елит е опозиция на българския народ :!: Няма и как да е по друг начин. След като им плащат от чужди държави, на кого интересите да гледат??? Българските или на чуждия си работодател 8-)

П.П. Споко, ще обелим по някоя блага дума на Дайнов за теб 8-) Толкова пари си налял във фондациите на Сорос, няма да те оставим на средата на пътя 8-)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 29 мар 2016 19:53

1982 написа:А Анна Политковская, кое от двете беше - мафиот или соросоид ?? Или, може би и двете. :lol: :lol:

Проследи парите и ще ти стане ясно 8-)

Върни се в “Свободна зона”