diplomat написа:Станко, за вас изобщо има ли истински опозиционери в Русия или всички са платен соросоиди, американофили и т.н.?
Никъде няма истински опозиционери

П.П. Прочете името на бащицата и ментора и веднага се скочи да го защитаваш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
diplomat написа:Станко, за вас изобщо има ли истински опозиционери в Русия или всички са платен соросоиди, американофили и т.н.?
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
diplomat написа:Значи - или знаеш, или не знаеш. Почваш с второто, а после твърдиш първото. И искаш да ми кажеш, че освен Путин и неговата... партия (?), в Русия няма други отговорни политици, които да представляват различно идеологическо разбиране или да подкрепят различен политически дискурс, без това да е във вреда на националните интереси, така ли? Това би означавало, че руснаците сами ще се затрият без Путин и той им е единственото спасение, което не говори добре за този "велик" народ.
sin4ec написа:diplomat написа:Значи - или знаеш, или не знаеш. Почваш с второто, а после твърдиш първото. И искаш да ми кажеш, че освен Путин и неговата... партия (?), в Русия няма други отговорни политици, които да представляват различно идеологическо разбиране или да подкрепят различен политически дискурс, без това да е във вреда на националните интереси, така ли? Това би означавало, че руснаците сами ще се затрият без Путин и той им е единственото спасение, което не говори добре за този "велик" народ.
Путин е представител на определено звено, след него ще дойде друг от същото звено. А Навални е едно лайно на спонсорство, като аналог от БГ бих посочил нещо смесено между БХК и Иво Инджев.
CTAHKO написа:diplomat написа:Станко, за вас изобщо има ли истински опозиционери в Русия или всички са платен соросоиди, американофили и т.н.?
Никъде няма истински опозиционериЗапомни го добре това. На всякъде са платени и финансирани отвън разни продажни мекерета и агенти. Никой няма нищо против истинската опозиция, ама посочи ми я къде е
Нали прочете това нашето БГ менте какво представлява. Кога дъртата комуняга успя да стане дисидент, кога демократ и кога анти-комунист и опозиционер
Вчера постнах едно филмче, изгледай го. Всички тези дето правят така наречените цветни революции (преврати) са с лицата си и сами си обясняват какви са механизмите на превратите и как действат. Тогава ще ти стане ясно, че истинска опозиция няма в нито една държава.
П.П. Прочете името на бащицата и ментора и веднага се скочи да го защитавашЩе те похвалим пред Евгений, стига това да влезне в CV-то ти
sin4ec написа:diplomat написа:Значи - или знаеш, или не знаеш. Почваш с второто, а после твърдиш първото. И искаш да ми кажеш, че освен Путин и неговата... партия (?), в Русия няма други отговорни политици, които да представляват различно идеологическо разбиране или да подкрепят различен политически дискурс, без това да е във вреда на националните интереси, така ли? Това би означавало, че руснаците сами ще се затрият без Путин и той им е единственото спасение, което не говори добре за този "велик" народ.
Путин е представител на определено звено, след него ще дойде друг от същото звено. А Навални е едно лайно на спонсорство, като аналог от БГ бих посочил нещо смесено между БХК и Иво Инджев.
CTAHKO написа:
П.П. Прочете името на бащицата и ментора и веднага се скочи да го защитавашЩе те похвалим пред Евгений, стига това да влезне в CV-то ти
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
il4o_iliew написа:CTAHKO написа:
[offtopic]Хаха това ми хареса. Очаквай ответен удар обаче.[/offtopic]
diplomat написа:Значи, аз искам да направя някаква промяна и съм опозиция на сегашното българско управление, както бях опозиция и на предишното. Това означава, че задължително съм финансиран от външни чужди сили и няма как желанията да са ми безкористни, така ли? И кой е сега този нов ментор, който ми приписваш, ако не е тайна?
П.П.: Само при Дайнов не минах 1-вия семестър от главните ми предмети по специалността.
1982 написа:А Анна Политковская, кое от двете беше - мафиот или соросоид ?? Или, може би и двете.![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Bet_Expert, Thsmith и 6 госта