delqnski47 написа:Кашчей написа:delqnski47 написа:Кашчей написа:
Въобще не е ваша работа! Освен това става на стадиона, много преди да е изминал един час от края на мача. Това означава, че публиката на ЦСКА (в случая) е нарушила Дисциплинарния правилник и трябва да има санкция, както имаше за Кукоч, който блъсна Петков след края на мача със Славия, миналата година.
Не мисля че къвто и да е правилник играе роля в лична саморазправа между феновете и самия отбор.Просто няма логика хем даден играч да бъде напсуван,хем да накажат собствения му отбор,което пак му влияе по някакъв начин.Убеден съм,че има вратичка по този случай,иначе е доста парадоксално.Тва с правилника не го размахвай наляво и надясно.При правилниците и адвокатите ''Да'' и ''Не'' не съществува.Особено при вторите.
Когато е в рамките на официален мач няма никакво значение дали са ваши или наши. Дори полицията би трябвало да се самосезира за дребно хулиганство.
А понеже виждам си запознат с нещата, можеш да предложиш на следващото ви домакинство да нахлуете на стадиона, ако пак не вкарате гол, защото това е вашият стадион и си е ваша работа..нали?!
Не беше в рамките на официален мач,всичко беше след мача.Там си размахал некви часове,че трябвало да изтекат,но мога да ти гарантирам,че дори и да важат,нашият случай със Силва е частен,защото интересите на засегнатото лице и на отбора са в едно направление поради простата причина че Силва е част от отбора,а правилата изобщо не важат,ако не са засегнати интереси.Дори и да излезе някво парадоксално решение,че комисията наказва ЦСКА на расистка основа,самия Силва като засегнато лице ще поиска да се отмени.И всичко приключва.Не знам що се пънеш толкова да спориш по този случай,но нито едната,нито другата страна ще искат такова решение
П.П.Всъщност засягат се интереси - така ГФС няма да прибере глоба.Така че всичко е възможно реално.
Аве готин, ако нахлуете след мача, щото вече е свършил и набиете играчите си, на вашият стадион, пак ли ще е вътрешна работа? хората ви говорят за района на стадиона, което означава и извън оградата, ама за теб вътре в стадиона е все едно, че е в Студентския. Ми ОК, да не се сезира ДК, да се сезира Прокуратурата, полицията, както го направиха с оня шофьор, дето буташе с колата си колоездачите- дребни хулиганство и в новото строителство на метрото-да носят камъни от Летището до Обеля.
Големи сте юнаци, няма що!