Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Кашчей » 21 апр 2015 20:41

delqnski47 написа:
Кашчей написа:
delqnski47 написа:
Кашчей написа:
Въобще не е ваша работа! Освен това става на стадиона, много преди да е изминал един час от края на мача. Това означава, че публиката на ЦСКА (в случая) е нарушила Дисциплинарния правилник и трябва да има санкция, както имаше за Кукоч, който блъсна Петков след края на мача със Славия, миналата година.

Не мисля че къвто и да е правилник играе роля в лична саморазправа между феновете и самия отбор.Просто няма логика хем даден играч да бъде напсуван,хем да накажат собствения му отбор,което пак му влияе по някакъв начин.Убеден съм,че има вратичка по този случай,иначе е доста парадоксално.Тва с правилника не го размахвай наляво и надясно.При правилниците и адвокатите ''Да'' и ''Не'' не съществува.Особено при вторите. ;)

Когато е в рамките на официален мач няма никакво значение дали са ваши или наши. Дори полицията би трябвало да се самосезира за дребно хулиганство.
А понеже виждам си запознат с нещата, можеш да предложиш на следващото ви домакинство да нахлуете на стадиона, ако пак не вкарате гол, защото това е вашият стадион и си е ваша работа..нали?!

Не беше в рамките на официален мач,всичко беше след мача.Там си размахал некви часове,че трябвало да изтекат,но мога да ти гарантирам,че дори и да важат,нашият случай със Силва е частен,защото интересите на засегнатото лице и на отбора са в едно направление поради простата причина че Силва е част от отбора,а правилата изобщо не важат,ако не са засегнати интереси.Дори и да излезе някво парадоксално решение,че комисията наказва ЦСКА на расистка основа,самия Силва като засегнато лице ще поиска да се отмени.И всичко приключва.Не знам що се пънеш толкова да спориш по този случай,но нито едната,нито другата страна ще искат такова решение :lol:
П.П.Всъщност засягат се интереси - така ГФС няма да прибере глоба.Така че всичко е възможно реално.

Аве готин, ако нахлуете след мача, щото вече е свършил и набиете играчите си, на вашият стадион, пак ли ще е вътрешна работа? хората ви говорят за района на стадиона, което означава и извън оградата, ама за теб вътре в стадиона е все едно, че е в Студентския. Ми ОК, да не се сезира ДК, да се сезира Прокуратурата, полицията, както го направиха с оня шофьор, дето буташе с колата си колоездачите- дребни хулиганство и в новото строителство на метрото-да носят камъни от Летището до Обеля.
Големи сте юнаци, няма що!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 21 апр 2015 21:12

Кашчей написа:...и в новото строителство на метрото-да носят камъни от Летището до Обеля.

Импосибиле!!! Ще ги разтоварят на "Цар Иван Асен Две" :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 апр 2015 21:26

Groucho написа:
Кашчей написа:...и в новото строителство на метрото-да носят камъни от Летището до Обеля.

Импосибиле!!! Ще ги разтоварят на "Цар Иван Асен Две" :lol:

Бе да оди Мухобойко подире им, с бича..ше носят..ше носят..
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 21 апр 2015 22:43

JackPackage написа:
Двама футболисти от един отбор ако се сбият и съдията ги изгони и двамата не е ли пак случай в който "интересите на засегнатото лице и отбора са в едно направление"? Или те могат да си се млатят и съдията не трябва да прави нищо, щото ощетява много единия отбор?

Имах един такъв подобен спор преди време с един пак тук във форума.Тогава играхме срещу Черноморец и ни дадоха дузпа за нарушение срещу Румен Трифонов,когато играеше при нас.Ситуацията беше следната - играчът на Черноморец го хвана за фланелката извън наказателното поле и го задържа до момента в който Трифонов вече беше в наказателното.Е,спорът беше дали е трябвало да се даде дузпа там дет почва нарушението или там дет свършва.Тогава аз казах,че в случая е там дето свършва,тоест дузпа.След бърза справка в правилата се оказа че съм прав.Пичът обаче ме пита следното - ''Хубаво,ами ако оня хване Трифонов в наказателното поле и почне да го дърпа до центъра на терена...нарушението пак ли ще е в центъра''. :lol: :lol:
Та я ми кажи къде по света футболист напада срещу собствената си врата и къде по света двама играчи от един отбор ''се млатят'' по време на мач. :lol: :lol: Има известна разлика между теория и практика.Хубаво е да се знае това.А и законите са си закони,но само на хартия,защото винаги има и субективна преценка.Затова при адвокатите ''Да'' и ''Не'' няма,а във форума ако трябваше да спазваме правилата на 100%,мненията щяха да са не повече от 10.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 21 апр 2015 22:46

delqnski47 написа:
JackPackage написа:
Двама футболисти от един отбор ако се сбият и съдията ги изгони и двамата не е ли пак случай в който "интересите на засегнатото лице и отбора са в едно направление"? Или те могат да си се млатят и съдията не трябва да прави нищо, щото ощетява много единия отбор?

Имах един такъв подобен спор преди време с един пак тук във форума.Тогава играхме срещу Черноморец и ни дадоха дузпа за нарушение срещу Румен Трифонов,когато играеше при нас.Ситуацията беше следната - играчът на Черноморец го хвана за фланелката извън наказателното поле и го задържа до момента в който Трифонов вече беше в наказателното.Е,спорът беше дали е трябвало да се даде дузпа там дет почва нарушението или там дет свършва.Тогава аз казах,че в случая е там дето свършва,тоест дузпа.След бърза справка в правилата се оказа че съм прав.Пичът обаче ме пита следното - ''Хубаво,ами ако оня хване Трифонов в наказателното поле и почне да го дърпа до центъра на терена...нарушението пак ли ще е в центъра''. :lol: :lol:
Та я ми кажи къде по света футболист напада срещу собствената си врата и къде по света двама играчи от един отбор ''се млатят'' по време на мач. :lol: :lol: Има известна разлика между теория и практика.Хубаво е да се знае това.А и законите са си закони,но само на хартия,защото винаги има и субективна преценка.Затова при адвокатите ''Да'' и ''Не'' няма,а във форума ако трябваше да спазваме правилата на 100%,мненията щяха да са не повече от 10.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=u7_ygd9k24w[/youtube]

Нещо да кажеш? :lol: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 21 апр 2015 22:52

JackPackage написа:
delqnski47 написа:
JackPackage написа:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=u7_ygd9k24w[/youtube]

Нещо да кажеш? :lol: :mrgreen:

Ок,няма лошо,но тука пак имаме засягане на интереси,защото това касае противниковия отбор поради факта,че ще играе срещу 9 човека.Но спорът между Силва и феновете на ЦСКА не засяга абсолютно никого,защото засегнати няма. ;) А и дори да се повдигне този въпрос в БФС,с една молба мисля че ще е напълно легално нещата да приключат в полза на ЦСКА,макар и да имаме откровен расизъм.Лошото е че тук страните не са ЦСКА и Силва,а ЦСКА и БФС.Демек БФС винаги печели,защото той дава правилата и той взима глобите.Така че горе долу ми е ясно какво ще стане.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 21 апр 2015 22:57

Ок - вярвай си :lol:

До преди малко обясняваше как няма как да се отсъди против клуба, тъй като Силва е част от клуба, после обяснява как не може 2 аргумента против клуба да има и трети външен регулаторен орган да се намесва и да налага наказания, спори че няма доказателства за двама играчи от един отбор и това че са изгонени и сега вече на съвсем пети въпрос го обръщаш, защото видиш ли засегнати нямало :lol:

Веднага ти казвам - засегнати са всички чернокожи и всички организации, които водят борба с расизма, в това число УЕФА, член на която е БФС!
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 21 апр 2015 23:12

JackPackage написа:Ок - вярвай си :lol:

До преди малко обясняваше как няма как да се отсъди против клуба, тъй като Силва е част от клуба, после обяснява как не може 2 аргумента против клуба да има и трети външен регулаторен орган да се намесва и да налага наказания, спори че няма доказателства за двама играчи от един отбор и това че са изгонени и сега вече на съвсем пети въпрос го обръщаш, защото видиш ли засегнати нямало :lol:

Веднага ти казвам - засегнати са всички чернокожи и всички организации, които водят борба с расизма, в това число УЕФА, член на която е БФС!

Засегнати са всички ''цигани'',защото вероятно са му казали ''циганин'',а не ''негър''. :lol: Ма тва е отделен въпрос.
Sofia.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 21 апр 2015 23:14

JackPackage написа:Веднага ти казвам - засегнати са всички чернокожи и всички организации, които водят борба с расизма, в това число УЕФА, член на която е БФС!

Губиш си времето.

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 21 апр 2015 23:14

[wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xta1/v/t1.0-9/10492135_1570358509898222_5102687294058094090_n.jpg?oh=dcb9e4bc2ba45f78ece123975c6c9d89&oe=55A6B94C&__gda__=1439723697_02262b79f4ca6c99d1c140df5db0281f[/wrapimg]
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Върни се в “Свободна зона”