Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: Мнението на руски политик за България.

Мнениеот NOMER14 » 19 сеп 2016 01:41

Какъв политик е тоя?
Обикновен журналист "от кариерата", облъчващ населението с великоруски шовинизъм от 1тв. За награда са му дали стол в Думата.
Лошото в случая, че е казал една истина-тенденция.

AndreshkoGacovBacov
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот AndreshkoGacovBacov » 19 сеп 2016 02:02

fcb_bg написа:Кво махане на санкции, оу!? Не чухте ли какво рече Плевнелиев? Всеки кандидат-президент требва да си каже какво мисли за Крим. И така ще се усети кой е путиноид и кой не...

:roll:

Голяма мъка ми е, че тоя олигофрен няма да "участва"...
По-добър е от "Ало,Ало" и "Двама мъже и половина"...
Животът ще стане една идея по-сив и скучен без него...

:lol:

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 19 сеп 2016 02:14

Ле ле ле ле .Сега сигурно ще ни обеждават , че по добре те да ни затрият отколкото някой друг :evil:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 сеп 2016 02:18

Т'ва са си некви булевардни крамоли.
Вярно е, че някои руски политици смятат ( все още ) България за тяхна провинция, но мечтите са безплатни... Все още.
Отношенията ни с другите, не бива да се основават на историята.
Който не го е разбрал ( независимо дали е българин или руснак ) ... Толкова по зле за него.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 19 сеп 2016 02:29

Не знаех, че имало вчера избори в Русия...
Резултатите са 1 към 1 спрямо българските партии, само си нямат агарянска партия - балансьор.

michok
Контакти:

Мнениеот michok » 19 сеп 2016 02:34

ivailo1403 написа:Пьотр Толстой, кандидат-депутат от "Единна Русия": "Разбира се. Просто ще я купим цялата. Половината от крайбрежието вече купихме".

[url

Готина шега... Успех на изборите.[/quote]

Да,действително много "готина шега".Дано подобно нещо да чуеш и за най близките ти! Как би се почувствал,шегобиецо?! :mrgreen:

Потребителски аватар
Yoda_
Контакти:

Мнениеот Yoda_ » 19 сеп 2016 05:47

Като нахлуят мюслитата, като запеят ходжите от хилядите нови джамии, (което ще стане съвсем скоро), като накарат дъщерите, жените и сестрите ви да носят бурки и фереджета, като започнат да ги убиват с камъни по площадите, и да колят синовете и братята ви щото не са с бради или чалми, тогава ще си говорим дали е било добре руснаците да купят цялата България, да построят Белене и Южен поток, и респективно да си защитават инвестициите и гражданите....

То е ясно, че боклуци като нас никому не са нужни, та поне техните си граждани и собственост да си защитят.

Остана още малко, и целия ми имот (4 дка.) на селото на дядо ми ще е ограден с 2.20 метра бетонна ограда, с бодлива тел отгоре, вече имам два кладенеца в двата края - стария, 11 метра, и нов сондаж 15 м., засега вода има много. На 3-тия етаж съм сложил 6 еднотонни цистерни за вода, вече складирам по един тон бензин и нафта в старата къща, противогази, медицински консумативи от армията, ел. генератори и кислородни бутилки в мазето.
Навремето купих една "виетнамка" на търг от военните за 1000 лв., без регистрация и с невъзможност да се регистрира, сега я давам на местните да карат дърва, и вече съжалявам, че тогава се уплаших от липсата на регистрации, и не взех още 2-3 бройки...

Както и да е, сега сигурно се смеете, но ще видим дали ще се смеете след 3-4 години...

Изображение

ИзображениеИзображение
Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

Изображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 19 сеп 2016 08:36

AndreshkoGacovBacov написа:
fcb_bg написа:Кво махане на санкции, оу!? Не чухте ли какво рече Плевнелиев? Всеки кандидат-президент требва да си каже какво мисли за Крим. И така ще се усети кой е путиноид и кой не...

Голяма мъка ми е, че тоя олигофрен няма да "участва"...
По-добър е от "Ало,Ало" и "Двама мъже и половина"...
Животът ще стане една идея по-сив и скучен без него...

:lol:

Аз пък викам да питат всеки кандидат, какво мисли за емигрантската политика на ЕС 8-) Така поне ще се види, кой е назначения от САЩ и ЕС президент 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 сеп 2016 08:40

Абе, добре, че сме далеч от тоя ненормалник, че като нищо едни зелени човечета щяха да ни дойдат на гости. После един "демократичен референдум" и дотам. Политически не сме толкова по-добре от Украйна - един самозабравил се самовлюбен глупак, невиждани нива на корупция, пълни безродници, които ще продадат родината си за пет гроша, социална нестабилност, слабо военно управление.
От друга страна какво съм виждал по руски форуми и медии. Мани-мани. Татари сме били, не знам какви сме били. Забравиха, че им дадохме азбука и вяра.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 19 сеп 2016 08:45

Thsmith написа:
CTAHKO написа:Нали не мислиш, че срива на рублата се дължи на спирането на вноса на стоки от ЕС Дай малко по-сериозно, ако обичаш ;) Това е все едно да ми кажеш, че България ще загуби много, ако българските туристи спрат да ходят в Гърция 8-)

Изхождаш от грешна позиция.
Българските туристи ще загубят много при суспендиране на пътуванията им за Гърция. Ще загубят възможността да се възползват от по-добър и евтин продукт и ще трябва да се задоволят с нискокачествен и скъп БГ продукт или да намерят друга подходяща дестинация. Същото е и със забраната за внасяне на дадени стоки и ефект върху съответния потребител.

Абе капиталяго, ти нали се занимаваш с търговия и имаш магазин. Кога ти намалява капиталът, когато купуваш стока или когато продаваш стока???
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Свободна зона”