GA_ veliki написа:Има ли счетоводители да сметнат, да речем за чист доход 1500лв., ако аз си плащам осигуровките и ДОД, каква заплата да поискам от форумните бизнесмени.
Oколо 1900-2000

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
GA_ veliki написа:Има ли счетоводители да сметнат, да речем за чист доход 1500лв., ако аз си плащам осигуровките и ДОД, каква заплата да поискам от форумните бизнесмени.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
GA_ veliki написа:ОХ, 2000.Обаче 2000+раб.дрехи+инструмент+заработка за "непроизводителните работници"(администрацията)+наеми(евнтуално)+ ток,вода,данъци..Знае ли някой колко стават?Та колко аз трябва да изработвам на месец над тези 2000?
CTAHKO написа:GA_ veliki написа:ОХ, 2000.Обаче 2000+раб.дрехи+инструмент+заработка за "непроизводителните работници"(администрацията)+наеми(евнтуално)+ ток,вода,данъци..Знае ли някой колко стават?Та колко аз трябва да изработвам на месец над тези 2000?
Какво произвеждаш, ако не е тайна
GA_ veliki написа:CTAHKO написа:GA_ veliki написа:ОХ, 2000.Обаче 2000+раб.дрехи+инструмент+заработка за "непроизводителните работници"(администрацията)+наеми(евнтуално)+ ток,вода,данъци..Знае ли някой колко стават?Та колко аз трябва да изработвам на месец над тези 2000?
Сервиз ...Но идеята е, че никой от великите БГ бизнесмени няма и понятие колкко му струва едно работно място, както и колко работа трябва да ивършиш за всичко гореописано.Но за сметка на това са първи да искат Тачъри -мачъри и тям подобни, само дето в страната на Тачър раб. седмица е 36ч.
CTAHKO написа:GA_ veliki написа:CTAHKO написа:GA_ veliki написа:ОХ, 2000.Обаче 2000+раб.дрехи+инструмент+заработка за "непроизводителните работници"(администрацията)+наеми(евнтуално)+ ток,вода,данъци..Знае ли някой колко стават?Та колко аз трябва да изработвам на месец над тези 2000?
Сервиз ...Но идеята е, че никой от великите БГ бизнесмени няма и понятие колкко му струва едно работно място, както и колко работа трябва да ивършиш за всичко гореописано.Но за сметка на това са първи да искат Тачъри -мачъри и тям подобни, само дето в страната на Тачър раб. седмица е 36ч.
Основният проблем е, че си нямат понятие от оптимизация на работния процесТи можеш да произведеш много повече, стига да ти се предоставят условия затова
Както сам каза, проблемът е в ония тиквочи-назначените и набедени за бизнесмени
язе написа:В почти всички автосервизи, заплатата е 50 % от печалбата. Няма твърда сума.
boabbb написа:язе написа:В почти всички автосервизи, заплатата е 50 % от печалбата. Няма твърда сума.
В "Балканстар" взимат 75 лв. на човекочас - дали хората, взимат по 300лв. на ден![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта