Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Някакви жалки опити за хумор усещам, в стил Грозния с неговите коне и акули. 
Снощи си легнах доволен, дабъл-декър-а спука гума Йокохама баш на моста

Леевски, оле
boabbb написа:Снощи си легнах доволен, дабъл-декър-а спука гума Йокохама баш на моста![]()
![]()
Да не задуши и ти кучето от радост?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:memnto написа:Не е като да няма да съм радостен.![]()
Ама и сега не ми е зле - Грозния нека страда. А и след като съдията така се подигра с ПСЖ.
Съдията беше неадекватен и в двете посоки, горе-долу по равно.
Дрънци, дузпа срещу Верати не свири, после изгони Ибрахимович и чак тогава ощети Челси с дузпата срещу Коста, който трябваше да бъде изгонен по-късно в мача
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
daduradam написа:rhaegar написа:memnto написа:Не е като да няма да съм радостен.![]()
Ама и сега не ми е зле - Грозния нека страда. А и след като съдията така се подигра с ПСЖ.
Съдията беше неадекватен и в двете посоки, горе-долу по равно.
Дрънци, дузпа срещу Верати не свири, после изгони Ибрахимович и чак тогава ощети Челси с дузпата срещу Коста, който трябваше да бъде изгонен по-късно в мача
А Верати и Луис хич не трябваше да бъдат изгонени. Верати получи картон на десетото си нарушение, после направи още. За картон бяха поне 6 от тях. Луиз нокаутира Коста на центъра, без топка, нищо.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

boabbb написа:Снощи си легнах доволен, дабъл-декър-а спука гума Йокохама баш на моста![]()
![]()
И ние ще сме така другата седмица,когато Бай Мите ще ви прати при нас в кочината

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
- modor
- Контакти:
0007 написа:boabbb написа:Снощи си легнах доволен, дабъл-декър-а спука гума Йокохама баш на моста![]()
![]()
И ние ще сме така другата седмица,когато Бай Мите ще ви прати при нас в кочината
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
modor написа:0007 написа:boabbb написа:Снощи си легнах доволен, дабъл-декър-а спука гума Йокохама баш на моста![]()
![]()
![]()
Фенове на
машиниста - факт Леевски, оле
Нема такова ренде като Верати ... 
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]
trokadero_ написа:hajitsu написа:Бог Ибрахимович напред и ПСЖ след него.
Кой се смее сега?
Челсито щом не биха ПСЖ с човек повече и купен съдия, не ми ги хвалете повече.
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта