Sardukar написа:Фокса е прекалено голям за да си прави рег само заради една купа на краляЕвропейското или пас, на това залагам аз
Прекалено голям..... какво?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Sardukar написа:Фокса е прекалено голям за да си прави рег само заради една купа на краляЕвропейското или пас, на това залагам аз
frostbite написа:Какво съм ви паднал в очите ве??? Да не би да съм най-малкия във форума, че ми се правите на забавни? Или какво пак, изтървал съм запетая или съм написал нещо грешно?![]()
![]()
![]()
sl321 написа:frostbite написа:Какво съм ви паднал в очите ве??? Да не би да съм най-малкия във форума, че ми се правите на забавни? Или какво пак, изтървал съм запетая или съм написал нещо грешно?![]()
![]()
![]()
А бе ти пък ,запетаи!![]()
![]()
![]()
Я кажи кой е по-малък от теб?
enguerino написа:Madridist написа:На предстоящия мач за Суперкупата на Европа се сещам за двама човека, за които ми е много интересно за кой ще стискат палци. Единия е Торес, а другия - наш Джак
И аз се сетих за това и стигнах до заключението че мача ще завърши 4 на 3 за Атлетико с хеттрик на Торес![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
JackPackage написа:Давид Вия, Давид Силва, Хуан Мата.......![]()
![]()
![]()
Вижте окончателният списък на Испания:
Вратари: Икер Касияс (Реал М), Пепе Рейна (Ливърпул), Виктор Валдес (Барселона)
Защитници: Раул Албиол (Реал М), Жорди Алба (Валенсия), Алваро Албероа (Реал М), Серхио Рамос (Реал М), Хуанфран Торес (Атлетико М), Жерар Пике (Барселона), Хави Мартинес (Атлетик Б)
Халфове: Серхио Бускетс (Барселона), Шави (Барселона), Андрес Иниеста (Барселона), Шаби Алонсо (Реал М), Санти Касорла (Малага), Сеск Фабрегас (Барселона), Давид Силва (Манчестър Сити), Хесус Навас (Севиля), Хуан Мата (Челси)
Нападатели: Педро (Барселона), Алваро Негредо (Севиля), Фернандо Торес (Челси), Фернандо Йоренте (Атлетик Б)
Потребители, разглеждащи този форум: THE G.A.M.E и 10 госта