icko65 написа:pampi написа:Красива машинария...
СУ-35?
Да. На мен обаче тази ми харесва повече:

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
icko65 написа:pampi написа:Красива машинария...
СУ-35?
язе написа:icko65 написа:pampi написа:Красива машинария...
СУ-35?
Да. На мен обаче тази ми харесва повече:
TodorT написа:Су 47 е спрян проект, докато Су 35 си бръмчи над Сирия, че даже искат и други държави да го имат.
Кюрди взривиха турския петролопровод „Джейхан”
За денонощие по тръбите преминават по 600 хиляди барела петрол
Турция затвори нефтопровода „Джейхан”, след като беше взривен най-вероятно от кюрди. Доставките на петрол от северния Иракски Кюрдистан за турското пристанище Джейхан временно са преустановени.
Според енергийното министерство на Турция бойци на ПКК са прекъснали две тръби в провинция Ширнак още вчера, предаде Reuters.
В резултат на нападението нефтът не се запалил, но възстановяването на магистралата може да отнеме няколко дни.
По този петролопровод дневно преминават около 600 хиляди барела петрол.
Източник: http://www.blitz.bg/news/article/395806
icko65 написа:Нашия репортер в Сирия голям смелчага.Частна репорт.медия/собствена/ на свои разноски-ония от БТВ го слушат и гледат малоумно.Анзов май му беше името.Ранили са го и са го спасили руснаци.На бронежилетката на негова снимка пише:Все що е македонско е Бугария.Евала пич!От Благоевград е.
icko65 написа:Нашия репортер в Сирия голям смелчага.Частна репорт.медия/собствена/ на свои разноски-ония от БТВ го слушат и гледат малоумно.Анзов май му беше името.Ранили са го и са го спасили руснаци.На бронежилетката на негова снимка пише:Все що е македонско е Бугария.Евала пич!От Благоевград е.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта