Тази тема е празник на логиката

Щом си наркоман, могат да те бият. Щом са те били е нормално и ти да ги набиеш. Другия винаги лъже и всички са срещу мен и моите любимци... Дали новината е вярна или не се обезсмисля от коментарите. Имам чувството, че се говори за две воюващи страни. Ае в Шотландия Селтик са католици, а Рейнджърс са протестанти, ае Манчестър са изместили Ливърпул като пристанищен център; Ае каталунците искат независимост от Испания, ае на другите места са междуградски дербита. При нас остава последното(като за мен това е смешно, защото повечето фенове не са от София или нямат самосъзнание, че са софиянци или не са разпознати като такива от доказаните столичани) и политическите противоречия(не знам дали това е най-точното, но не се сещам за друго) между комунисти и други. Ама и това ми изглежда много размито вече. Нормално е традиционната омраза, която е зародена от онова време да витае, но през соца не е имало такива изпълнения (е това е ясно, защо е било така). Е кво остава? В момента западния модел у нас, генерира аутсайдери в обществото, които страдат от липса на внимание и разбиране за правилно и грешно. Или е пълно с ДЕЦА, които нямат контрол и се мислят за БОГОВЕ, защото имат много парички. Постоянно се говори, че нямаме пари и само да забогатеем и всичко ще ни е добре. Липсва някакво нормално общество и елит(елита ни са хора, които сигурно носят памперси(толкова са стари), творци-динозаври, които са деца на друга обществена система, мутри и силиконови кукли), който да регулира държанието на отделния индивид. Реакцията на индивидите, които изброих горе е да експлодират в себе си и близкото си обкръжение. Няма общност, която да му помогне(да набиеш, който те е набил не е помощ) и си играем на война в собствената ни държава(това не ми се връзва с патриотичните убеждения, които се декларират от страна на феновете)! Познавам много свестни хора, които могат да помогнат на тази държава, но как да го направят, когато комунизма под формата на шуробаджанащина не си е отишъл? Няма работни места, няма нормално заплащане, няма спокойствие, а само страх и скърцане със зъби! Държавата сме ние, а не Бойко Шави Борисов, DJ Сергей или Волен, Гонзо или Пената! В България винаги е виновен другия, а аз съм си ебаси пича!