Масов побой между феновете на ЦСКА и Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Re: Масов побой между феновете на ЦСКА и Левски

Мнениеот AN71 » 28 дек 2011 23:01

Batkoto написа:ама как много ясно, мода от Левски трябва типично по милиционерски да души и доносничи когато се каже нещо против "отбора на народа", там няма наркодилърчета и всякакви други отрепки, мед и масло тече като из река .. не е ли точно копие на агент Николай и Бай Ганя, няма никакво място в Сектор Б :idea:

Tи пак като не си разбрал за какво се обаждаш като на барабан палката . :(

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 дек 2011 23:15

vaskonti написа:Да де, същото, което казва и директора на СДВР - трима души са отишли в Пирогов и са казали, че са се били. И са казали, че били от някакви агитки. Само, че в полицията май няма данни за нещо такова, не знам що така... :roll:

Е,как защо?Защото са от ЦСКА!После Бойко бил "син",тоз бил "син",онзи бил "син"...
Поправи ме,ако греша,ама не беше ли ЛИЧНО Миков,дето заедно с Дудучето ходеше посред нощите да освобождава нашите "червени рожби" от РПУ-тата?

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 29 дек 2011 08:44

Тази тема е празник на логиката :lol: Щом си наркоман, могат да те бият. Щом са те били е нормално и ти да ги набиеш. Другия винаги лъже и всички са срещу мен и моите любимци... Дали новината е вярна или не се обезсмисля от коментарите. Имам чувството, че се говори за две воюващи страни. Ае в Шотландия Селтик са католици, а Рейнджърс са протестанти, ае Манчестър са изместили Ливърпул като пристанищен център; Ае каталунците искат независимост от Испания, ае на другите места са междуградски дербита. При нас остава последното(като за мен това е смешно, защото повечето фенове не са от София или нямат самосъзнание, че са софиянци или не са разпознати като такива от доказаните столичани) и политическите противоречия(не знам дали това е най-точното, но не се сещам за друго) между комунисти и други. Ама и това ми изглежда много размито вече. Нормално е традиционната омраза, която е зародена от онова време да витае, но през соца не е имало такива изпълнения (е това е ясно, защо е било така). Е кво остава? В момента западния модел у нас, генерира аутсайдери в обществото, които страдат от липса на внимание и разбиране за правилно и грешно. Или е пълно с ДЕЦА, които нямат контрол и се мислят за БОГОВЕ, защото имат много парички. Постоянно се говори, че нямаме пари и само да забогатеем и всичко ще ни е добре. Липсва някакво нормално общество и елит(елита ни са хора, които сигурно носят памперси(толкова са стари), творци-динозаври, които са деца на друга обществена система, мутри и силиконови кукли), който да регулира държанието на отделния индивид. Реакцията на индивидите, които изброих горе е да експлодират в себе си и близкото си обкръжение. Няма общност, която да му помогне(да набиеш, който те е набил не е помощ) и си играем на война в собствената ни държава(това не ми се връзва с патриотичните убеждения, които се декларират от страна на феновете)! Познавам много свестни хора, които могат да помогнат на тази държава, но как да го направят, когато комунизма под формата на шуробаджанащина не си е отишъл? Няма работни места, няма нормално заплащане, няма спокойствие, а само страх и скърцане със зъби! Държавата сме ние, а не Бойко Шави Борисов, DJ Сергей или Волен, Гонзо или Пената! В България винаги е виновен другия, а аз съм си ебаси пича!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 29 дек 2011 09:01

blue avalanche написа:
vaskonti написа:Да де, същото, което казва и директора на СДВР - трима души са отишли в Пирогов и са казали, че са се били. И са казали, че били от някакви агитки. Само, че в полицията май няма данни за нещо такова, не знам що така... :roll:

Е,как защо?Защото са от ЦСКА!После Бойко бил "син",тоз бил "син",онзи бил "син"...
Поправи ме,ако греша,ама не беше ли ЛИЧНО Миков,дето заедно с Дудучето ходеше посред нощите да освобождава нашите "червени рожби" от РПУ-тата?

То сигурно и шофьора на рейса е бил от ЦСКА и затова няма постъпило оплакване, нали? Даже подозирам, че и той се е включил в побоя над "нашите деца".
[offtopic]Както обикновенно, правиш нелеп опит за ирония. Все пак всички помним "Бойко, к*рво" и 1 седмица по-късно - "Благодарим ти, г-н Борисов".[/offtopic]
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Мнениеот b0b1 » 29 дек 2011 19:52

Това за битите мирни граждани са пълни глупости.Също така и за 20-те хулигана.За разлика от лескарите обаче, наше момче спаси техен на Испанската, като му извади езика.Тях обаче ги бива много да ръгат хората с ножове.

Върни се в “Свободна зона”