На коя партия симпатизирате ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

На коя партия симпатизирате ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

AnalBreaker
Контакти:

Re: На коя партия симпатизирате ?

Мнениеот AnalBreaker » 15 апр 2011 16:28

Тази година ще гласувам за пръв път и аз ще подкрепя личност, а не някаква абривиатура, наричаща себе си партия
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 15 апр 2011 17:01

Гласувах за Герб!
:P
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 15 апр 2011 18:17

Какво ми прави впечатление дотук в анкетата - най-много привърженици засега за ГЕРБ, което не е изненада, но ... На второ място са тези, които смятат, че най-добре да не гласуват и да си седят вкъщи, пък после плачкат и реват защо така, защо онака, Бойко това ... Е как няма Доган и ДПС да са винаги в челото, при тази откровена тъпота на тоя народ, който не гласува ? И на кой ще накривите шапките, като си седите вкъщи или пускате празен лист - така само улесняваме управниците си да си правят каквото искат, за мене който не е гласувал няма право да изказва каквото и да е мнение по отношение на политиката ;) Като толкова не обичаш тоя или оня, отиди и си дай вота, не е толкова трудно :evil: .
По вашата логика, дайте да не гласуваме цял живот, щото били наследници на БКП ... Питах ви нещо - в другите бивши социалистически държави политиците им в Космоса ли са били по време на комунизма или по планините да партизанстват ?
Изображение

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 15 апр 2011 18:44

Viktor4o_Rs написа:Какво ми прави впечатление дотук в анкетата - най-много привърженици засега за ГЕРБ, което не е изненада, но ... На второ място са тези, които смятат, че най-добре да не гласуват и да си седят вкъщи, пък после плачкат и реват защо така, защо онака, Бойко това ... Е как няма Доган и ДПС да са винаги в челото, при тази откровена тъпота на тоя народ, който не гласува ? И на кой ще накривите шапките, като си седите вкъщи или пускате празен лист - така само улесняваме управниците си да си правят каквото искат, за мене който не е гласувал няма право да изказва каквото и да е мнение по отношение на политиката ;) Като толкова не обичаш тоя или оня, отиди и си дай вота, не е толкова трудно :evil: .
По вашата логика, дайте да не гласуваме цял живот, щото били наследници на БКП ... Питах ви нещо - в другите бивши социалистически държави политиците им в Космоса ли са били по време на комунизма или по планините да партизанстват ?

И като не виждам човека или партията която искам да ме управлява трябва ей така за спорта да ходя да гласувам така ли? Ако измислят начин по който да показвам, че не съм доволен от никой ще отида и ще гласувам. За момента нямам такова намерение. А това, че не трябвало да си казваме мнението да ти напомня на нещо? Май комунистическото мислене не е изчезнало още. Живеем в свободна страна и всеки има право да си изкаже мнението. Това, че на теб не ти изнася не е мой проблем. Като гледам анкетата май не съм само аз на това мнение. Самата отметка не е правилно формулирана. Аз предложих да се сложи отметка. НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗАЩОТО НЕ ХАРЕСВАМ НИТО ЕДНА ПАРТИЯ, а не тази с БКП.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 15 апр 2011 18:52

И на какъв език трябва да ви се каже, че като не гласувате, помагате на Доган основно, както и на комунистите, които също имат твърд електорат ? И нямате морално право на мнение, това исках да кажа, щото аз като не съм взел позиция по нещо, после не ми се струва морално да го плюя , щом не съм си дал мнението преди това, поне аз така разбирам нещата :) Позицията да не се гласува въобще е същата, като да се бойкотира любимия отбор заради президента - тоест на никого няма да накривиш шапката, а само помагаш да се запази статуквото ;)
Изображение

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 15 апр 2011 18:55

Viktor4o_Rs написа:И на какъв език трябва да ви се каже, че като не гласувате, помагате на Доган основно, както и на комунистите, които също имат твърд електорат ? И нямате морално право на мнение, това исках да кажа, щото аз като не съм взел позиция по нещо, после не ми се струва морално да го плюя , щом не съм си дал мнението преди това, поне аз така разбирам нещата :) Позицията да не се гласува въобще е същата, като да се бойкотира любимия отбор заради президента - тоест на никого няма да накривиш шапката, а само помагаш да се запази статуквото ;)

Да си ме видял да плюя някого? Просто си изразявам мнението. А за бойкота на любимия отбор не си намерил човека. Аз отбора си не го бойкотирам. И няма нищо общо едното с другото.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 15 апр 2011 19:14

Против съм задължителното гласуване за което лобират някой назад в темата, но съм на мнение, че който не гласува няма право да се оплаква и да реве от управлението и състоянието на Бг...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Sword Coast Boys
Контакти:

Мнениеот Sword Coast Boys » 15 апр 2011 19:59

acmilan написа:
Sword Coast Boys написа:За 12 часа - от 2 часа вечерта до 14 днес само костовисти ли гласуваха? КАК СТАВАТ ТИЯ НОМЕРА?

Що,не може ли?Според теб не може ли младите,ползващи интернет хора да са на такава позиция,толкова ли е странно?А и самата анкета е от снощи,разбирам да е от няколко дни и изведнъж някоя партия да получи много гласове,но самата анкета е едва от двайсетина часа.

Именно! Снощи преди да легна видях резултатите. Излиза, че днес до обед са гласували костовисти. А от личен опит знам, че такова животно вече НЕМА! Комунисти и гербери можеш да видиш под път и над път, костовист в Червената книга.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 15 апр 2011 20:30

Въпрос на среда... да сигурно в чалготеката няма да намериш много
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 15 апр 2011 21:23

Sword Coast Boys написа:
acmilan написа:
Sword Coast Boys написа:За 12 часа - от 2 часа вечерта до 14 днес само костовисти ли гласуваха? КАК СТАВАТ ТИЯ НОМЕРА?

Що,не може ли?Според теб не може ли младите,ползващи интернет хора да са на такава позиция,толкова ли е странно?А и самата анкета е от снощи,разбирам да е от няколко дни и изведнъж някоя партия да получи много гласове,но самата анкета е едва от двайсетина часа.

Именно! Снощи преди да легна видях резултатите. Излиза, че днес до обед са гласували костовисти. А от личен опит знам, че такова животно вече НЕМА! Комунисти и гербери можеш да видиш под път и над път, костовист в Червената книга.

Не бъди толкова убеден.Истина е,че зомбирането и платените кампании постигнаха целта си до голяма степен,главно поради манталитета на българския народ,но все още има достатъчно костовисти.Особено сред младите,студентите,хората в активна възраст.Виж по селата в кръчмата костовист няма да видиш,това е ясно :lol:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “Свободна зона”