Не говорете с извънземни!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Не говорете с извънземни!
Зигфрид, да те питам, за да знам дали има смисъл да се обяснявам, ти, по принцип, би ли могъл да погледнеш от моята гледна точка, или би било един вид грях според твоята вяра?
dafquezz написа:Зигфрид, да те питам, за да знам дали има смисъл да се обяснявам, ти, по принцип, би ли могъл да погледнеш от моята гледна точка, или би било един вид грях според твоята вяра?
Разбирам , че има хора , които не могат да разберат Бог и Неговите дела . Тези хора вярват само и единствено на факти , които заблуждават специално в този случай . Аз лично не мога да ви разбера , защото аз наистина вярвам силно в Библията и във всичко написано в нея . Просто от друга страна предполагам защо не допускате Бог до себе си .
Вие не Му давате възможност да влезе във вас и да ви покаже истината и да ви освети пътя към Него , към Неговата милост и любов . Не позволявай на тези факти да затъмнят пътя ти , отвори съзнанието си и сърцето си . Само така ще усетиш и разбереш Бог , а това е много по-ценно от всичките ви доказателства .
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
Siegfried написа:Кашчей написа:Морски, питах Зийгфрид, но той не ми отговори-дано ти го направиш, относно ноевият ковчег:
Потопът е продължил 40 дена-толкова е валял дъждът и още време, преди да акостират на Арарат.През това време в този ковчег е имало менажерия от хвъркати, космати, пълзящи и какви ли не още гадове, ноо.. само по чифт от вид-Как са се изхранвали през тези дни?Клетки не е имало, та съм възхитен от мирното съвместно съществуване между тигри, лъвове и антилопи, африкански биволи и Жирафи....за тях дали е имало спецално помещение, с по-висок таван? :mrgreen: Чудно ми е, как са се спасили от потопа насекомите и двуутробните, защото за тях място в ковчега не е имало (последните изобщо не са били известни на Сътворителя, сигурно са се пръкнали докато е спял или против волята му :mrgreen: )То и елени не е имало, щото са по-северни животни, както и бизони и зубри, но това са видове, създадени по-късно, след поредната порция калвадос от райски ябълки
Най-несериозното мнение в цялата тема . Не се нагърбвам със задачата да му се обясняват ясни неща , защото няма да вдене или пък проникне в смисъла . Ти , Кашчей , ни се подиграваш с този пост . Според теб имаш ли място в спора след подобни думи ? Имам предвид подчертаните .
По-добре отговори, защото тези животни съществуват и сега, значи са се спасили от потопа по някакъв начин!Как е станало това, след като е бил Всемирен..... и къде в ковчега са били негрите, азиатците, индианците и европейците?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Всички животни и хора в Ноевия ковчег са оцелели , защото Бог им е помогнал , защото Той ги е избрал и по Неговата воля са преживели потопа .
Отговорът ти е даден .
Отговорът ти е даден .
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
Просто се чудя, ако ти обясня в какво точно вярвам аз, дали ще откриеш допирни точки, или просто ще го отречеш, като неистина. По начина, по който аз виждам нещата, ние не сме чак толкова различни, но не знам дали реално мога да ти обясня какво точно имам предвид.
dafquezz написа:Просто се чудя, ако ти обясня в какво точно вярвам аз, дали ще откриеш допирни точки, или просто ще го отречеш, като неистина. По начина, по който аз виждам нещата, ние не сме чак толкова различни, но не знам дали реално мога да ти обясня какво точно имам предвид.
Не ти пречи да изложиш гледната си точка . Аз чакам .
-
- Контакти:
Зиги ми напомня на фанатизираните самоубийци вярващи сляпо на някаква пропаганда. Лесно ти е на теб да си обясняваш всичко с "божията воля" дори когато настъпиш някое изпражнение на улицата. Трепериш от мисълта , че няма БОГ защото тогава няма да имаш обяснение за всичко. Къде пише обаче , че трябва да разбираме всичко? Ами ако БОГ съм аз за себе си, ако ти си БОГ за теб? Ужасяваш се от мисълта , че човек благодарение на еволюцията е станал господар на тази планета? Ужасяваш се от мисълта , че хората държим съдбата в собствените си ръце? Ужасяваш се от мисълта , че трябва да отговаряш за действията си , а не да се оправдаваш с божията воля? О , извинявам се , бях забравил как БОГ стои зад паравана наречен жива материя ,а после се е отдръпнал за да гледа сеира. Звучи някак си логично - ние да се избиваме , а той да поема цялата мъка на раменете си. Всъшност това не се връзва , защото страдание винаги е имало и винаги ще има за хората. Колко ли умиращи хора са се успокявали с мисълта за РАЯ - мястото в което няма войни и всички живеем в мир. А защо този идеал да не е създаден от самият човек?
Ти отричаш безсмъртието на човешката душа ? А кой е създал Вселената ? Кой е създателят на твойте маймуни , ако се водим по логиката ти за тъпия ти произход от маймуните ?
Боро , ясен си ми . На твойте коментари вече не отговарям . Точка . Ти не ставаш дори и за атеист .
Боро , ясен си ми . На твойте коментари вече не отговарям . Точка . Ти не ставаш дори и за атеист .
-
- Контакти:
Siegfried написа:Ти отричаш безсмъртието на човешката душа ? Боро , ясен си ми . На твойте коментари вече не отговарям . Точка .
Май пропускаш факта , че твоето мнение няма значимост за мен. ТИ да не се помисли за БОГ защото от два дена не спиш и отговаряш на всички ? Като наложи възгледите си над всички дали постигна целта си? Оп забравих , че ти нямаш цели да се налагаш - просто показваш пътя на неверниците

Последна промяна от beloto_boro на 28 апр 2010 00:57, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
Siegfried написа:Ти отричаш безсмъртието на човешката душа ? А кой е създал Вселената ? Кой е създателят на твойте маймуни , ако се водим по логиката ти за тъпия ти произход от маймуните ?
А кой е създал БОГ?