Нужда от модераторска помощ, тук!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Нужда от модераторска помощ, тук!

Мнениеот kartago » 24 мар 2010 02:59

_RoKi_ написа:
_RoKi_ написа:http://forum.gong.bg/gong/viewtopic.php?f=34&t=43187&st=0&sk=t&sd=a&start=40

Този чаровник яко шари из темата и обижда наред,моля админи и модератори да се погрижат за тоя!Мерси ;)

Благодаря ;)

Абе почистих темата, не че и ти не си я замърсил достатъчно! Тоя чаровник, поне месец не го чакай на линия! Ако сте се харесали нещо, търсете други пътища! Ти също беше за "почивка"! В смисъл, това че са те провокирали, не означава автоматически, че можеш да нарушаваш правилата като отговаряш на провокация! Ако не му беше отговарял, той щеше да спре! Този път ти влизам в положение, но за в бъдеще внимавай!...........

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 24 мар 2010 11:49

kartago написа:
_RoKi_ написа:
_RoKi_ написа:http://forum.gong.bg/gong/viewtopic.php?f=34&t=43187&st=0&sk=t&sd=a&start=40

Този чаровник яко шари из темата и обижда наред,моля админи и модератори да се погрижат за тоя!Мерси ;)

Благодаря ;)

Абе почистих темата, не че и ти не си я замърсил достатъчно! Тоя чаровник, поне месец не го чакай на линия! Ако сте се харесали нещо, търсете други пътища! Ти също беше за "почивка"! В смисъл, това че са те провокирали, не означава автоматически, че можеш да нарушаваш правилата като отговаряш на провокация! Ако не му беше отговарял, той щеше да спре! Този път ти влизам в положение, но за в бъдеще внимавай!...........

[offtopic]Мерси,Картаго :) Така е,и аз бях за БАН,но този няма спиране....То да беше само в тази тема обиждането му....Затова и не го обиждах с думи като него,а се пробвах с малко хумор да оправим спора,но както и да е 8-)[/offtopic]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 25 мар 2010 00:16

В тази тема-http://forum.gong.bg/gong/viewtopic.php?f=53&t=43481&st=0&sk=t&sd=a&start=50 потребител с ник lionelmessi пише следния коментар:
lionelmessi написа:любими- Барса,Сампдория,Левски,Спортинг Лисабон,Хафнарфьордур. мразя- Реал(мангал)Мадрид,Челси,Ман Ю,Дженоа,Баѝерн М.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 25 мар 2010 00:23

Madridist написа:В тази тема-http://forum.gong.bg/gong/viewtopic.php?f=53&t=43481&st=0&sk=t&sd=a&start=50 потребител с ник lionelmessi пише следния коментар:
lionelmessi написа:любими- Барса,Сампдория,Левски,Спортинг Лисабон,Хафнарфьордур. мразя- Реал(мангал)Мадрид,Челси,Ман Ю,Дженоа,Баѝерн М.

Готово. ;)
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 25 мар 2010 11:43

прави ми лошо впечетление как синята публика си позволява да се обръща към червената в темата Левски- ЦСКА! моля модераторите да се намесят!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 26 мар 2010 17:16

Re: Подкрепяйки Гонзо , подкрепяте Батков!!!!!!
от Kerer_777 на 26 Мар 2010 18:05

Аз също съм Левскар и никога не бих казал че искам Левски да загуби от ЦДНА.Само Левски оле Ц*Ка са СВИНЕ!!!!!!

Нека модераторите си мълчат,ако се чувстват свине!Аз не съм фен на клуб с име ЦДНА,не зная да има такъв клуб в България,нито се чувствам свиня!
Готово, почистихме, обаче...........Някак си удобно и "безпристрастно" си пропуснал да видиш, че заяждането и обиждането започва с поустове на ваш фен?!..... ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 26 мар 2010 17:44

Re: 5 поредни победи над "Левски"
от Gretna на 26 Мар 2010 18:27

gugushito написа:
не се шашкайте,подуенци !!! бавно ,но сигурно вървите надолу !!! продължавайте да плюете,може ида помогне да не ви боли толкова от цялата мъка около вас..... не видях връзка от това ,че сте вече абонати на локото, с ЦСКА...,но ако ви помага, давайте, храчете !!!
Като те гледам и ми се палаче. Фен на два пропаднали отбора пожелава на други да го последват. То да пропадаме ама като ЦДНА никои не може да пропадне.

Няма ли кой да научи тия хора как се изписва името на ЦСКА?
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 29 мар 2010 09:58

от Old_death на 26 Мар 2010 18:16

Re: Подкрепяйки Гонзо , подкрепяте Батков!!!!!!
от Kerer_777 на 26 Мар 2010 18:05

Аз също съм Левскар и никога не бих казал че искам Левски да загуби от ЦДНА.Само Левски оле Ц*Ка са СВИНЕ!!!!!!

Нека модераторите си мълчат,ако се чувстват свине!Аз не съм фен на клуб с име ЦДНА,не зная да има такъв клуб в България,нито се чувствам свиня!
Готово, почистихме, обаче...........Някак си удобно и "безпристрастно" си пропуснал да видиш, че заяждането и обиждането започва с поустове на ваш фен?!.....

Не съм пропуснал нищо,но смятам че няма логика аз да върша мръсната работа на сините фенове ;) Който има някакви вълнения да се отнесе към модераторите.За това е тая тема тук :!:

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 29 мар 2010 20:05

* Докладвай
* Отговори с цитат

Re: Черноморец направи супер терен

Ново мнениеот FCH на 29 Мар 2010 16:54
Балък Арена - Айтос

ВСЯКО мнение на този индивид е провокация или заяждане, прегледайте и другите му !
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 30 мар 2010 22:16

arsenal/viewtopic.php?f=18&t=44011&st=0&sk=t&sd=a&start=10 Моля изтрийте излишните коментари в тази тема...
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”