Над 150 жертви след терористични атаки в Париж
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Балкански Орел
- Контакти:
Re: Над 150 жертви след терористични атаки в Париж
Ше ревете за Русия, ама вече е късно. 
[center]Levski & Lazio[/center]
Толкова ли ви е трудно да проумеете , че точно големите хора в Европа позволиха това да се случи? Да съпричастен към загиналите и техните близки , но не мога да бъда съпричастен към лицемерието на френския президент, лицемерието на НАТО и ЕС. Това са хората които са главните виновници. за трагедията. Нека все още Европа обслужва интересите на САЩ..........
И друго, веднага трябва да се отнеме СП 2022 на Катар една от групичките държави плащащи за тероризъм по света!
Катар, С.Арабия, ОАЕ да изпаданат в тотална изолация!
Ембарго да изнасят петрол, никакви европейски туристи по космическите им градове в пустинята!
Катар, С.Арабия, ОАЕ да изпаданат в тотална изолация!
Ембарго да изнасят петрол, никакви европейски туристи по космическите им градове в пустинята!
Teo написа:Само Русия може да се справи с тея изроди от Сирия и Ирак![]()
@ См^рт да бъде!
Всички джамии в България да бъде срутени до основа, а всеки които изповядва ислям да бъде прогонен от нашата родина!
Няма място за подобни уроди в майка България!
Да си представим какво ще се случи с християнин молещ се на Христос в Афганистан , Сирия или Ирак, тогава може да си говорим за толерантност към мюсилманите.
- Darth_Maul
- Контакти:
rebel написа:Darth_Maul написа:Така им се пада на французите!Даже им е малко!
А Меркел и германците какво заслужават? Кой допусна тия отрепки в Европа, а?
Това важи и за тях.Политичеките лидери на водещите държави в ЕС като Франция,Германия,Англия,Белгия и т.н. искаха ислямизация на Европа и дори типично по европейски плашеха и изнудваха колегите си от Чехия,Унгария и другите държави от бившия източен блок,които в крайна сметка се оказаха прави и доста по далновидни политици от тези първите. Сега да си берат плодовете на прокламираната от тях политика.Нещо повече,те ни ги натресоха,значи те са виновни за случващото се в Европа.Трябва да бъдат съдени за престъпление срещу човечеството!Ако не беше тяхната политика,тези хора сега щяха да са живи!
veni__85 написа:Teo написа:Само Русия може да се справи с тея изроди от Сирия и Ирак![]()
@ См^рт да бъде!
Всички джамии в България да бъде срутени до основа, а всеки които изповядва ислям да бъде прогонен от нашата родина!
Няма място за подобни уроди в майка България!
Да си представим какво ще се случи с християнин молещ се на Христос в Афганистан , Сирия или Ирак, тогава може да си говорим за толерантност към мюсилманите.
Брате, исляма е изродска религия...
@ Не е нормално дете на 7 години да носи калашник и гранати и да убива хора... разбираш ли ме
@ Страх ме хваща за хората които ще посещават мачовете от евро 2016
Балкански Орел написа:Ше ревете за Русия, ама вече е късно.
Аз лично съм против политиката на ЕС , НАТО и САЩ , но никога няма да рева за Русия. На всеки средно интелигентен човек е ясно , че САЩ са в основата на световния тероризъм и в последните години се опитват да въвлечат и Европа в създадената от тях война, но Русия е част от големия сценарии за облъчване на населението.
Не знам аз ли съм глупав или е толкова трудно няколко стотици хиляди терористи да бъдат изтрити от лицето на земята с няколко милионна армия от цяла Европа, или на някои хора им е по изгодно да си продават оръжията на ИД и други терористи и да ни говорят как самите те се борят срещу тероризма , а в същото време пращат собствените си сънародници да се бият срещу същите терористи.
Teo написа: Брате, исляма е изродска религия...колкото по-рано се изчистим от тая сган толкова по-добре!
@ Не е нормално дете на 7 години да носи калашник и гранати и да убива хора... разбираш ли ме![]()
@ Страх ме хваща за хората които ще посещават мачовете от евро 2016От къде да знаеш, че до теб седи самоубиец
Първо това не е религия, а терор прикрит и легализирал се зад думата религия. Така е замислен от Мохамед който отива на война но никой не го последва и за това го прави толкова войнствено това нещо, което е по-близо до военна доктрина. Веднага след появата на това нещо на арабския полуостров където е било пълно с църкви и християни се появяват джамии и мюслита. Веднъж там е станало насилствена промяна и сега говоря чрез насилие това зло да бъде убито и да се върне това което е било преди него там.
Другото е че за кое място и къде по света може да си сигурен че до теб не седи самоубиец? Не е само първенството, а всяко място вече. И трябва тази сган да се изчисти. Трябва хората да кажат вън на тези, а пък ако политици ще ми казват че не може, тогава да им се потърси лична сметка, защото ние не искаме диваци сред нас, обаче една шепа хора ни ги пуска. Ако пък тогава не стане трябва всички мъже да хващат пушките, за да не се наложи после жените ни да слагат бурките.
- Балкански Орел
- Контакти:
Няма такова нещо като ислям, има мюсолманско вероизповедание, което надъхва глупаците, които вярват в него на убийства, зверства и тероризъм !
- Балкански Орел
- Контакти:
veni__85 написа:Балкански Орел написа:Ше ревете за Русия, ама вече е късно.
Аз лично съм против политиката на ЕС , НАТО и САЩ , но никога няма да рева за Русия. На всеки средно интелигентен човек е ясно , че САЩ са в основата на световния тероризъм и в последните години се опитват да въвлечат и Европа в създадената от тях война, но Русия е част от големия сценарии за облъчване на населението.
Не знам аз ли съм глупав или е толкова трудно няколко стотици хиляди терористи да бъдат изтрити от лицето на земята с няколко милионна армия от цяла Европа, или на някои хора им е по изгодно да си продават оръжията на ИД и други терористи и да ни говорят как самите те се борят срещу тероризма , а в същото време пращат собствените си сънародници да се бият срещу същите терористи.
То това е така, ама дори и да унищожат 300 хиляди човека от ИД в Ирак и Сирия съм сигурен, че на териотирията на Ефропа има поне петорно повече симпатизанти на ИД, които са готови за екшън.
Европа е пред гражданска война и всичко се режисира от хора, които са над Меркел, Путин и т.н.Но в момента Русия е единствената адекватна ДЪРЖАВА, която отстоява поне малко интересите си и всеки техен съюзник може да се чувства сигурен.