СидерOFF!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: СидерOFF!

Мнениеот FLANKER » 27 окт 2015 10:20

Nikita1313 написа:Пак платиха на "Протеституираща мрежа" да безчинства по центъра. Няма ли най-после да се приеме закон, който да забранява на платени протестъри-наркомани да мародерстват по София.

Ами и аз запитах ,нямаше ли кой да изнесе наркоманчетата от средата на Орлов мост на Цариградскиото? Нямаше. Те(полицаите), даже ги охраняваха.
Същата работа и в СУ.Тия 1 месец пречеха на нормалния учебен процес .Нормалните студенти не бяха допускани до занятия. "Загрижени хорица" и полицаи обаче им носеха вода и храна,вместо да избършат пода с тях и да се приключи. Ето тези двойни стандарти са нещата ,които ме дразнят.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 27 окт 2015 10:20

diplomat написа:
aleksandrov77 написа:https://www.ataka.tv/%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE/%D0%BA%D0%BE%D0%B9-%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%8A%D1%87%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D1%8F-%D0%BD%D0%B0%D0%B4-%D1%81%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%BE%D0%B2-26-10-2015-%D0%B3-c13441.html

Ето и гледната точка на Волен Сидеров по въпроса!
Аз съм си изградил вече своята гледна точка по въпроса и тя е ясна!
Кой крив , кой прав нека всеки прецени сам за себе си!

Ти си избрал позиция по тия въпроси от далечния С. Петербург, без дори да си бил на местата в последно време, на които се случи този цирк.

Всеки си има свое собствено мнение!
Моето мнение за Волен Сидеров е противоречиво и не веднъж съм посочвал и грешките му!
Но специално за този случай , съм убеден , че Волен им бръкна отзад на управляващата клика, като заговори открито за разпространението на наркотици! От наркотрафика печелят ГЕРБ, полицаи, прокурори и всички по веригата на правораздавателната система! Това предполагам е ясно на всички!
И реакцията не закъсня !
Затова смятам , че всичко е предварително организирано и ударът не е случаен, а е просто сплашване, да спре да говори за наркотрафика, защото той засегна наистина една неудобна за властимащите тема!
Просто Сидеров засегна прекалено неудобна тема!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 27 окт 2015 10:26

Какво правеше преводачката на Джеймс Уорлик в компанията на красивата и усмихната(да усмихната) шефка на Вътрешното ведомство?
пп.А в същото време "националния герой"-спортист и бизнесмен ,който има силен десен се оказа....с две преписки....
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 27 окт 2015 10:30

FLANKER написа:
Nikita1313 написа:Какво е днес "ВИТИЗ" ? Продължение на "Америка за България" и слава Богу че НЕ всички са готови за 50лв. да се правят на "Протестъри"! Кой е Гербераста - Мутрафчиев? Този Който ПОДАРЯВАШЕ зали на Соросоидните, платени "Протестъри" преди 1 година, БЕЗ ДА ИМА ПРАВО НА ТОВА!!Посредствен, некадърен опит за "актйор" - алкохолик, доскоро с патерици, който не си взе уроците! ;)

Сега разбрах,че ректора е депутат от АБВ.
пп.Има много свестни хора там,но има и пълни деграданти.
пп.2: Мутафчиев е от ГЕРБ. Факт!
Той цял живот ще остане вярното куче на Боко.Слънцето прати самолет за него и по този начин животът му бе спасен. Това е похвално наистина.
Но също така ,това с нищо не променя факта ,че Мутафа е деградант,и пияница(да е жив и здрав човека).

По "езика" ще ги познаете! Вашият и на волен-никаква разлика.

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 27 окт 2015 10:31

FLANKER написа:Какво правеше преводачката на Джеймс Уорлик в компанията на красивата и усмихната(да усмихната) шефка на Вътрешното ведомство.
пп.А в същото време "националния герой"-спортист и бизнесмен ,който има силен десен се оказа....с две преписки....

И аз това питам!
Между другото няма да забравя и какво каза американския сенатор Джеймс Уорлик на Волен Сидеров!
"Аз ще те унищожа, САЩ ще те унищожат"!
Може би тези думи имат някаква връзка от случката оня ден!
Последна промяна от aleksandrov77 на 27 окт 2015 10:36, променено общо 4 пъти.
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 27 окт 2015 10:32

Player написа:
FLANKER написа:Лягам си.
Замислете се много хубаво ,какво подкрепяте и на какво се радвате.
Бъдете здрави!

А ти не обеща ли след историята с клекшопа, че ако пак направи нещо подобно Сидеров, вече няма да го защитаваш. Тогава каза, че му даваш последен шанс, да се извини по телевизийката си и ако повтори край. Той дори потрети, а ти пак си му адвокат?

Аз го изпълних ,Плеъре. Няма да гласувам повече за Атака или за когото и да било.Изморен съм вече от всичко.
Тук просто обсъждаме нещата и се опитваме да водим диалог доколкото можем .Не защитавам Сидеров ни най-малко.Това е рецидив.
Споменах на какво ме е яд, по-горе.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 27 окт 2015 10:36

petko.h.markov написа:
FLANKER написа:
Nikita1313 написа:Какво е днес "ВИТИЗ" ? Продължение на "Америка за България" и слава Богу че НЕ всички са готови за 50лв. да се правят на "Протестъри"! Кой е Гербераста - Мутрафчиев? Този Който ПОДАРЯВАШЕ зали на Соросоидните, платени "Протестъри" преди 1 година, БЕЗ ДА ИМА ПРАВО НА ТОВА!!Посредствен, некадърен опит за "актйор" - алкохолик, доскоро с патерици, който не си взе уроците! ;)

Сега разбрах,че ректора е депутат от АБВ.
пп.Има много свестни хора там,но има и пълни деграданти.
пп.2: Мутафчиев е от ГЕРБ. Факт!
Той цял живот ще остане вярното куче на Боко.Слънцето прати самолет за него и по този начин животът му бе спасен. Това е похвално наистина.
Но също така ,това с нищо не променя факта ,че Мутафа е деградант,и пияница(да е жив и здрав човека).

По "езика" ще ги познаете! Вашият и на волен-никаква разлика.

Що, вашия по-цветущ ли е от нашия ? Дайте малко назаем.
И изобщо ,кой е "вашия" и кой "нашия" език?
На псувни и обидни епитети съм се начел много в този форум. И от двете страни.
Изображение

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 27 окт 2015 10:42

Опорната точка на всички руски придворни шутове е думичките платени или соросоиди. В момент в които използвате това ви протъркано клише няма смисъл да бъдете отразявани. Аз видя ли в някои пост нещо подобно и спирам да чета. Щом мислите, че да се възмутиш срещу своеволия и простащина е в резултат на плащане -добре . Мислете си така и си живейте във вашия си свят. Всичко е наред и всички хора мислят като русофилите и само паричките на Сорос ви мътят водата и карат хората да говорят и правят нещо с което не сте съгласни.
Само че хората са различни и имат различно виждане и мнение за нещата. Не са като по калъп като русофилките с еднакво ограничено мислене на щраус забил си главата в пясъка. Русофилството е по опасно от цигарите за здравето. Прави от хората уникално просто стадо от овце, за които всичко минава през призмата на Русия. Ако някой харесва Русия - той е добър, ако не я харесва е лош и платен.

Потребителски аватар
Nikita1313
Контакти:

Мнениеот Nikita1313 » 27 окт 2015 10:44

Добре де! Какво се върши в НАТФИЗ по нощите? От толкова зор 3 дена да ни занимават какъв хулихан бил Сидеров, няма как да не видя, че се прави с цел да се прикрие какво се прави в НАТФИЗ! Значи незабавно баретите и ДАНС да се заемат с този ВУЗ! За мен цялата мафия се задейства да оплюе Сидеров че влезнал във ВУЗ-а. Алоу, не сме малоумни!

Потребителски аватар
Nikita1313
Контакти:

Мнениеот Nikita1313 » 27 окт 2015 10:48

По телевизиите БТВ и НТВ непрестанно дават манипулирани кадри и всякакви актьори да ни обяснят работата. Значи отвратих се. Убедих се че в НАТФИЗ се върши нещо незаконно. Толкова зор да се прикрие какво се върши там не бях виждал. А от тези актьори обяснващи ни нещата как пък един нямаше с нормална непиянска физиономия сутрин рано?

Върни се в “Свободна зона”