vaskonti написа:Явно идея си нямаш как функционират еврофондовете...
Имам чудесна представа, друг е въпроса, че не разбираш какво точно пиша. Днес оборота във всяка една сфера къде отива в държавната хазна или...
а сещай се сам

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
vaskonti написа:Явно идея си нямаш как функционират еврофондовете...
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
megan fox написа:vaskonti написа:megan fox написа:
Стига глупости! Никой не чака спасение от еврофондовете, но това са едни БОНУС СРЕДСТВА, които влизат в икономиката ни! Защо да се отказваме от тях? Дават ли те - вземай, искат ли ти - бягай! След като можем да цоцаме от ЕС защо да не го правим? Никой не казва да не работим и само да чакаме ЕС да ни хрантути, но в момента икономиката ни е много зле и всякаква ВЪНШНИ средства наляти в нея са добре дошли! Кое му е толкова сложното, че не можете да го проумеете това нещо?![]()
![]()
Само да вметна, че БСП усвои по-малко от 1% от еврофондовете, което доведе до орязване с 500млн. евро за страната ни.
Да така е. А аз какво казах? Че БСП не са работили добре с еврофондовете, но никой не се е родил научен! Видя се, че могат да се взимат доста пари от тях, по-важното видя се КАК, така че ако БСП подобрят това нещо в политиката си и започнат и те да усвояват парите от еврофондовете всичко ще бъде наред! Това им е единственият голям минус от последният им мандат. А това е нещо, което лесно може да се поправи и промени.
megan fox написа:Да така е. А аз какво казах? Че БСП не са работили добре с еврофондовете, но никой не се е родил научен! Видя се, че могат да се взимат доста пари от тях, по-важното видя се КАК, така че ако БСП подобрят това нещо в политиката си и започнат и те да усвояват парите от еврофондовете всичко ще бъде наред! Това им е единственият голям минус от последният им мандат. А това е нещо, което лесно може да се поправи и промени.
BLUE CHAMPIONS написа:vaskonti написа:Явно идея си нямаш как функционират еврофондовете...
Имам чудесна представа, друг е въпроса, че не разбираш какво точно пиша. Днес оборота във всяка една сфера къде отива в държавната хазна или...
а сещай се сам![]()
Гочето1913 написа:Какъвто е народът , такива са и управляващите! При нас властва страшно много бай-Ганьовщината, да изкяраме от нещо я пари или други облагиИстината е , че дори и да се махнат абсолютно всички партии и да се изберат произволно 240 човека от народа положението ще е същото , защото всеки ще гледа да направи я някоя далаверка , я апартаментче или къща , я някоя хубава количка! Христо Смирненски по тази тема е написал стихотворението "Приказка за стълбата", което за съжаление е много вярно и се вписва в действителността!
Само да вметна, че БСП усвои по-малко от 1% от еврофондовете, което доведе до орязване с 500млн. евро за страната ни. И ти сега искаш пак те да дойдат.
Няма лошо - всеки народ си заслужава съдбата.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта