Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Кировец » 24 фев 2015 20:31

AnalBreaker написа:
rhaegar написа:
AnalBreaker написа:Абе пичове като бях в Шотландия ми подариха The Scottish Parliament Scotch Whisky и ми казаха, че не можело да се купи току така. Има ли нещо вярно в това ?

Scottish Parliament Bottling Note
This is a twelve year old single malt Scotch whisky bottled for the Scottish Parliament, fantastic stuff indeed. We aren't told who distills this whisky but we know it is twelve years old or over and is a limited release of 5000 bottles.

Ако е такова, може би е заради малкото бройки и специфичната предназначеност. Иначе, да си призная, не съм го чувал до сега.

И аз не бях го чувал. Интересното е, че аз не съм любител на уискито по принцип и за мен почти всяко е с еднакво неприятен вкус. И все пак това ще си го запазя за специален повод.

Освен това имам футболна топка на Селтик подписана от всичките футболисти от сезон 2014/15. Май само на нашия Тоню му го няма подписа :mrgreen:

Той е расист, а топката е черно-бяла. :mrgreen: :lol:

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 24 фев 2015 20:32

Кировец написа:
AnalBreaker написа:
rhaegar написа:
AnalBreaker написа:Абе пичове като бях в Шотландия ми подариха The Scottish Parliament Scotch Whisky и ми казаха, че не можело да се купи току така. Има ли нещо вярно в това ?

Scottish Parliament Bottling Note
This is a twelve year old single malt Scotch whisky bottled for the Scottish Parliament, fantastic stuff indeed. We aren't told who distills this whisky but we know it is twelve years old or over and is a limited release of 5000 bottles.

Ако е такова, може би е заради малкото бройки и специфичната предназначеност. Иначе, да си призная, не съм го чувал до сега.

И аз не бях го чувал. Интересното е, че аз не съм любител на уискито по принцип и за мен почти всяко е с еднакво неприятен вкус. И все пак това ще си го запазя за специален повод.

Освен това имам футболна топка на Селтик подписана от всичките футболисти от сезон 2014/15. Май само на нашия Тоню му го няма подписа :mrgreen:

Той е расист, а топката е черно-бяла. :mrgreen: :lol:

Топката е зелено бяла. Не е това
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 24 фев 2015 20:33

Soulen написа:Фади, бива я книгата засега. Стигнах до средата края на царуването на Таргариените :)

П.П. Денерис е много смотана в сравнение с нейни предци като Ренира, Демон, Регар и някои от многото Егоновци :mrgreen:

Аз съм точно преди главата "Егон Първи".
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 24 фев 2015 20:38

Groucho написа:Сега си пущам новия епизод на "Одещите мрътви", ж ма извинявате 8-)

Бива ли го новия сезон :roll:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 24 фев 2015 20:45

Groucho написа:
AnalBreaker написа:По-скоро бих пратил на теб една 50-тачка да поблажиш малко :lol: :lol:

Не мож ме изкуши с това питие. Аз съм като Алекс Фъргюсън - реагирам бурно само на ром, бира и червено вино. Уиски? Може, но ако някое от трите изброени не е налично.

Манджия :mrgreen:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 24 фев 2015 20:47

Soulen написа:Фади, бива я книгата засега. Стигнах до средата края на царуването на Таргариените :)

П.П. Денерис е много смотана в сравнение с нейни предци като Ренира, Демон, Регар и някои от многото Егоновци :mrgreen:

Факт, но все пак тя е отгледана като трофей и продадена на коняр, докато Ренира е била родена и подготвяна за кралица през целия си живот. Ще порасне Дани, както и на Санса ще дойде акъл, има време.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 24 фев 2015 20:48

Форца ЮВЕ!
Изображение

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 24 фев 2015 21:00

Stahlgewitter написа:Форца ЮВЕ!

FORZA JUVE! 8-)

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 24 фев 2015 21:45

modor написа:Бива ли го новия сезон :roll:

Не е по-различен от предходните сезони, има интересни епизоди. По-надоле да не се чете от ората, които не са гледали последната серия, защото улазяме у зоната на спойлерето :!: :lol:
[offtopic]Та, днес видях сцена, която може да задоволи и най-претенциозните естетически нужди: едного от караконджулето спря сигнална ракета с очо! Върло благородно от негова страна :!: :lol:[/offtopic]

ЕМИЛ написа:Манджия :mrgreen:

Ъ, го не знам значението на тая дума :roll:

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 24 фев 2015 21:48

Манджия значи да си прибирлив човек .

Върни се в “Свободна зона”