CTAHKO написа:Я дай един линк да изпробвам антивируснатаС отвращение ще го направя, ама се налага. Сигурността преди всичко
![]()
True, true...
Няма по-добър тест за антивирусна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
CTAHKO написа:Я дай един линк да изпробвам антивируснатаС отвращение ще го направя, ама се налага. Сигурността преди всичко
![]()
AnalBreaker написа:Абе пичове като бях в Шотландия ми подариха The Scottish Parliament Scotch Whisky и ми казаха, че не можело да се купи току така. Има ли нещо вярно в това ?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:AnalBreaker написа:Абе пичове като бях в Шотландия ми подариха The Scottish Parliament Scotch Whisky и ми казаха, че не можело да се купи току така. Има ли нещо вярно в това ?
Scottish Parliament Bottling Note
This is a twelve year old single malt Scotch whisky bottled for the Scottish Parliament, fantastic stuff indeed. We aren't told who distills this whisky but we know it is twelve years old or over and is a limited release of 5000 bottles.
Ако е такова, може би е заради малкото бройки и специфичната предназначеност. Иначе, да си призная, не съм го чувал до сега.
AnalBreaker написа:Абе пичове като бях в Шотландия ми подариха The Scottish Parliament Scotch Whisky и ми казаха, че не можело да се купи току така. Има ли нещо вярно в това ? Не ми се вярва много много да е вярно
AnalBreaker написа:Абе пичове като бях в Шотландия ми подариха The Scottish Parliament Scotch Whisky и ми казаха, че не можело да се купи току така. Има ли нещо вярно в това ? Не ми се вярва много много да е вярно
Groucho написа:AnalBreaker написа:Абе пичове като бях в Шотландия ми подариха The Scottish Parliament Scotch Whisky и ми казаха, че не можело да се купи току така. Има ли нещо вярно в това ? Не ми се вярва много много да е вярно
Ае, мож и да е верно, но ако пратиш 20 грама мостра на някой от големите производители на Балканския полуостров![]()
[rimg]http://deeperintomovies.net/journal/image09/blackwhitecat5.jpg[/rimg]
депутатската ракия от шотландско за нула време ще открие свободата на пазара и ще стане леснодостъпна за всички жадни потребители![]()
НЕ на сегрегацията и разделението в пиенето
rhaegar написа:Вие ли не знаете бе![]()
![]()
AnalBreaker написа:По-скоро бих пратил на теб една 50-тачка да поблажиш малко![]()
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта