fabregas_949 написа:
Къде се изгуби бе?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
fabregas_949 написа:
Paul Scholes написа:Санди74 написа:По-просто човече от славията няма в това форумче
Факт.Бас държа, че утре ще изгорим и двамата.. все пак истината боли!
И в темата за помощ казах, че админите са безотговорни и толерират простотията вместо да оставят свестните хора във форума.
После следва бан и само бан! А и колко хора си заминаха от форума пред очите ми.
Санди74 написа:Paul Scholes написа:Санди74 написа:По-просто човече от славията няма в това форумче
Факт.Бас държа, че утре ще изгорим и двамата.. все пак истината боли!
И в темата за помощ казах, че админите са безотговорни и толерират простотията вместо да оставят свестните хора във форума.
После следва бан и само бан! А и колко хора си заминаха от форума пред очите ми.
Не ме дреме за тоя акаунт. Но е факт, че точно славията ме направи трол. След като банваше основния ми профил за глупости, накрая си направих доста профили и се ебавах с целия форум на кви ли не темиВече рядко влизам и пиша, форума е тотално мъртав едни и същи 10 човека пишат, някой с по още някой др акаунт.
Та не ме дреме дали ще ме банне, сигурно ще ми е 20-тия баннат акаунт
trokadero_ написа:Добро утро и хубав футболен уикенд
YANTRA_FOREVER написа:ЗдравейтеИмам поръчка от роднина да питам някои, които разбират как може да се помогне на Левски
Аз изобщо не се интересувам от тези неща и не съм разбрал много, но нещо се продавали акции ли какво, не знам
Въпросът е по какъв начин човек може да даде пари за отбора?
![]()
Благодаря предварително)))
trokadero_ написа:Чакам МТЕЛ понеделник или вторник да пускат пакета и да си го платя . Без А група не е същото иначе
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Потребители, разглеждащи този форум: Testa_di_Legno и 11 госта