Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ralka_levskarka написа:Много късни бе, успех да ги разбиешАз с нетърпение чакам да мине, че ми беше баси напрежението и чак се изморих
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
ralka_levskarka написа:Red_Girl написа:ralka_levskarka написа:Рук за програмата през втория семестър
Как мина сесията?
Още един изпит ми остава, засега 4:0 за мен, дано стане 5.
Ама като гледам 2 семестър имам 2 СИД-а, а ще е добре да ги взема.. Отделно пак изпит по украински, по теория на литературата, по езикознание, старобългарски, еви му майката
Red_Girl написа:Къде си бе...
Red_Girl написа:ralka_levskarka написа:Много късни бе, успех да ги разбиешАз с нетърпение чакам да мине, че ми беше баси напрежението и чак се изморих
И на мен ми писа.. след час имам РД,а утряя да уча, че тоя на 19-ти ми е много важен. Издивявам с тая сесия..
delqnski47 написа:Ако някоя от двете ви скъсат на изпитБан...та да хойте да учите,за да не киснете тук.
delqnski47 написа:Red_Girl написа:Къде си бе...
У форума,чистим...
delqnski47 написа:Ако някоя от двете ви скъсат на изпитБан...та да хойте да учите,за да не киснете тук.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
ralka_levskarka написа:delqnski47 написа:Ако някоя от двете ви скъсат на изпитБан...та да хойте да учите,за да не киснете тук.
Я тихо, на изпита по украински имам 5, а История на Украйна 6
Потребители, разглеждащи този форум: ReBorn1982 и 13 госта