icko65 написа:bobonikolov написа:icko65 написа:bobonikolov написа:Groucho написа:bobonikolov написа:В Русия второ мнение няма или са на едно мнение с Путин или следва пандиз.
Йеп, коректно.
А сега кажи ти, като американски гражданин, ок ли си твоята страна да подпомага Ал Кайда и Ислямска държава през 21-и век или полковникът лъже според теб? За Афганистан ясно. Леко напред във времето се придвижи и директно отговори. ОК е за теб, не е ОК за теб, полковникът лъже. Няма нужда от големи чаршафи с писания.
Аз не знам САЩ да помага на Ал Кайда и Ислямска държава точно сега. За мен няма доказателства. Както казах полковника може да казва каквото намери за добре според него. Това неговата гледна точка. Ако има доказателства да ги извади и да ги покаже. Аз по същия начин мога да твърдя, че например Русия подпомага Ал Кайда и ИДИЛ. Ама това ще е мое мнение докато не изкарам факти и доказателства. Аз съм човек на фактите. По принцип не съм ОК, но тук доказателства за това няма, така, че моето мнение няма значение в случая. То има и руски опозиционери, които говорят разни неща за Путин ама тук има хора, които не им вярват. До като не излязат факти не мога да коментирам.
Доказателства че Русия избива мирни граждани имаш ли... Че прави пропаганда имаш ли.. Че направи Майдана.. Че тормози населението а то си живее мирно и тихо.. Между другото най голямата ти.. лъжа ли.. тъпня ли.. Не знам. Чакам те в съда щом търсиш доказателства. Ти съдия ли си..
Толкова са ти нелепи твърденията, че даже не ми се спори с теб. Американците казват "You can`t fix stupid". Преведи си го ако не знаеш английски.
Те са твои твърдения.. И знам английски.. Ма ти български не знаеш и пишеш тъпотии. Казва се.. Преведи си го ако знаеш английски..
Слушай опитваш се да ме вкараш в колизия сам със себе си ама няма да стане. Аз знам какво твърдя за разлика от теб. И не изобщо не си разбрал какво исках да кажа с "Преведи си го ако НЕ знаеш английски". Прочети го втори път и ще зацепиш смисъла. Не мога да ти давам всичко на готово. Целта ми е малко да ти стимулирам мозъчето да мисли ама както викат "Надежда тука всяка оставете".....