Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Кашчей » 02 яну 2015 22:42

1982 написа:Да, с православното си поведение по отношение на анкетката, си спечели точки пред мен. Затуй няма да ти поръчам черна магия, каквито бяха първоначалните ми пъклени планове, а ще е бяла. За любов. Към ЦСКА. ЦСКА София.

Изображение

Аз не харесвам измамите, в никой от възможните варианти на измама...освен ако не иде реч да прелъстиш яка кака, като Зайколюбова, примерно. Там е донякъде простено 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 02 яну 2015 22:47

Синчец,
какви са тия сайтчета? 4 градуса разлика ми дават за местоположението ми. Аз съм Accu Weather и к'во да ти кажа - все него гледам и десет пъти ръся, и пак мана.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 яну 2015 22:51

NOMER14 написа:Синчец,
какви са тия сайтчета? 4 градуса разлика ми дават за местоположението ми. Аз съм Accu Weather и к'во да ти кажа - все него гледам и десет пъти ръся, и пак мана.

Моят сайт(дето го имам) и термометърът на балкона са на едно мнение :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 02 яну 2015 23:05

Лошото при моя сайт, че не ми дава текущата температура, а прогнозната, за дъжд и сняг също.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 яну 2015 23:07

NOMER14 написа:Лошото при моя сайт, че не ми дава текущата температура, а прогнозната, за дъжд и сняг също.

Yo Window 8-)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 03 яну 2015 00:32

Кашчей написа:
hajitsu написа:
Кашчей написа:Въпрост:
може ли при инсталация на ОС на компа да ти вкарат код, който да не разрешава преинсталация или форматиране на С диска?
Това ми бе заявено.

На Уин 8 и 8.1 мисля, че е възможно (подобно на ъпдейтите).

Значи компът е купен от ЕмТеле с уин 8 и не могат да го преинсталират. За мен е странно, но аз не разбирам от тези чудеса и затова питам.

За много години на всички, да сте живи и здрави 8-) Тука евентуално можеш да намериш разрешение на въпроса ти, стига това да е проблема :arrow: https://ttlc.intuit.com/questions/1899495-error-1625-this-installation-is-forbidden-by-system-policy . Ако ли не - поне вижте какво ви изписва при опит за преинсталация ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 яну 2015 00:41

boabbb написа:
Кашчей написа:
hajitsu написа:
Кашчей написа:Въпрост:
може ли при инсталация на ОС на компа да ти вкарат код, който да не разрешава преинсталация или форматиране на С диска?
Това ми бе заявено.

На Уин 8 и 8.1 мисля, че е възможно (подобно на ъпдейтите).

Значи компът е купен от ЕмТеле с уин 8 и не могат да го преинсталират. За мен е странно, но аз не разбирам от тези чудеса и затова питам.

За много години на всички, да сте живи и здрави 8-) Тука евентуално можеш да намериш разрешение на въпроса ти, стига това да е проблема :arrow: https://ttlc.intuit.com/questions/1899495-error-1625-this-installation-is-forbidden-by-system-policy . Ако ли не - поне вижте какво ви изписва при опит за преинсталация ...

Благодаря и ще предам, но проблемът не е мой и не знам какво им пише на дисплея при опит за преинсталация. просто се оплака човекът и реших да питам знаещите. Ако иде реч за програма може и аз да съм му от полза, но с ОС съм на вие :oops:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 03 яну 2015 07:42

Кашчей написа:
ЕМИЛ написа:Eбахти нереалния студ е :shock: :evil:

Тук е -5 градуса. Напълно нормално за това време на годината, според мен.

Щом не ми е топло е ненормално и толкоз :D
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 03 яну 2015 13:36

За фенове на шпионски филми горещо препоръчвам the imitation game. Много хубав сюжет за човека разбил "енигма" на нацистите през ВСВ, което оказва не малко значение за хода на войната и началото на първия допотопен компютър,криптография и хакерство. Бенедикт Къмбърбадж утрепа рибата с ролята на живота си. Най добрия филм след Интерстелар в последно време.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 03 яну 2015 13:45

Soulen написа:За фенове на шпионски филми горещо препоръчвам the imitation game. Много хубав сюжет за човека разбил "енигма" на нацистите през ВСВ, което оказва не малко значение за хода на войната и началото на първия допотопен компютър,криптография и хакерство. Бенедикт Къмбърбадж утрепа рибата с ролята на живота си. Най добрия филм след Интерстелар в последно време.

Айде час по-скоро да правят 4-я сезон на Шерлок,с тия филми на Фрийман и Къмбърбедж по кината само ме дразнят :lol: Иначе и двамата са страхотни в ролите си ,спор няма 8-)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Върни се в “Свободна зона”