Е тук сам падна в капана... Тотално олекна и те оставям да си трепериш от ежедневен страх.
Дариткова е първо лекар. Второ отдавна пребори вируса още в началото на април и след двата й отрицателни теста се подложи самостоятелно на 28 дневна карантина и след това отново си е направила тест.
Бягай да разказваш на бабките от квартала, колко си добър по медицина.
Лекар му казва, какво са обявили от СЗО, но то рупа ли рупа.
Коронавирусът в България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Коронавирусът дойде в България
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Ми...аз това те питам, какъв точно лекар е?! Защото има доста общопрактикуващи, които не са съвсем запознати с вируса! Нито са запознати какво точно са казали СЗО, въпреки че и на последните не може чак толкова да се разчита! Защото в средата на февруари бяха казали, че вирусът трудно се разпространява от човек на човек и няма голяма опасност, поради това границите не трябвало да бъдат затваряни! И заради тази тяхна грешка бай Тръмп им спря субсидиите!
Ако ще търсиш информация за вируса, то недей да четеш кака, батко, татко и мамаБГ!
А само специализирана и достоверна информация от световни вирусолози и микробиолози!
Ако ще търсиш информация за вируса, то недей да четеш кака, батко, татко и мамаБГ!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
-
favaca8888
- Контакти:
Както казваше една даскалица лека й пръст:
"Ти си по-прост и от простото изречение".

"Ти си по-прост и от простото изречение".
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
CSKA 78 написа:Ми...аз това те питам, какъв точно лекар е?! Защото има доста общопрактикуващи, които не са съвсем запознати с вируса! Нито са запознати какво точно са казали СЗО, въпреки че и на последните не може чак толкова да се разчита! Защото в средата на февруари бяха казали, че вирусът трудно се разпространява от човек на човек и няма голяма опасност, поради това границите не трябвало да бъдат затваряни! И заради тази тяхна грешка бай Тръмп им спря субсидиите!
Ако ще търсиш информация за вируса, то недей да четеш кака, батко, татко и мамаБГ!![]()
А само специализирана и достоверна информация от световни вирусолози и микробиолози!
Какво значение има какъв лекар е, най-малко е учила медицина? - много лесно губиш нишката на дискусия.
Да не отваряме скоба, че става дума за човек с положителен тест, на който дори въздишките са по-важни отколкото твоята докторска степен
Колега сподели, че дори от СЗО обявиха, че при около 80% от заразените не се проявява симптоматика и от тръгна диалога, защото вече знаем, че ти си по-голям и от СЗО, след като и на тях не може да се има доверие.
Вече ще знаем, кой е референтният потребител на форума.
Изобщо не ми влиза в работата да чета за вируса и други заболявания, не съм лекар, че да се правя на умен с прочита на 10 статии в интернет.
Моят прочит на нещата е телеграфически и толкова.
А си такъв шаран, че си е загуба на време да се води всякакъв диалог с твоята референтна особа
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Ето и запис на предаването https://btvnovinite.bg/predavania/lice- ... model.html и дано най-сетне им просветне на повечето, че проблемът не е само медицински.
Който има трезв разум ще разбере, какво споделя професора.
Грам не ме вълнува, кой, от каква партия е и подобни.
Който има трезв разум ще разбере, какво споделя професора.
Грам не ме вълнува, кой, от каква партия е и подобни.
Ха-ха-ха-ха! Ти не си бил професор...по медицина?! Не ти си направо професор по всичкология, ве!
Ти се бъркаш навсякъде, и все се опитваш да си отгоре, без значение дали си прав, или не! Както вече написах познавам те отдавна, още от предишния ти ник Долно уйно! И още тогава се правеше на професор в подфорум ЦСКА!
По-горе ти написах да не ми даваш доводи от БГМама, ама ти си знаеш твоето! Лекарят във форума, който цитираш, вече се коригира! Но ти го пропусна през едното си "ухо", защото не ти отърва!
ПП А и да, на СЗО вече не може да се има доверие, защото тяхната грешка струва животи! Дали са го направили нарочно, защото са изпълнили поръчка от Китай, за да не застрашат икономиката им, като се затворят границите на държавите в Европа, както и САЩ?! Или са го направили, защото не са проучили вируса достатъчно?! Но и в двата случая вече не заслужават пълно доверие! А и като допълнение те са нестопанска организация, която се издържа от субсидии, като по този начин могат да изпълняват политически поръчки!
По-горе ти написах да не ми даваш доводи от БГМама, ама ти си знаеш твоето! Лекарят във форума, който цитираш, вече се коригира! Но ти го пропусна през едното си "ухо", защото не ти отърва!
ПП А и да, на СЗО вече не може да се има доверие, защото тяхната грешка струва животи! Дали са го направили нарочно, защото са изпълнили поръчка от Китай, за да не застрашат икономиката им, като се затворят границите на държавите в Европа, както и САЩ?! Или са го направили, защото не са проучили вируса достатъчно?! Но и в двата случая вече не заслужават пълно доверие! А и като допълнение те са нестопанска организация, която се издържа от субсидии, като по този начин могат да изпълняват политически поръчки!
Последна промяна от CSKA 78 на 07 май 2020 19:02, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
И вас това че 80 процента не изпитват симптоми ви успокоява така ли. Аз пък ще ви кажа че имам познат който втора седмица лежи в болница и който няма никакви други заболявания, но е с двустранна пневмония и още не се оправя. Каква ви е гаранцията че следващите няма да сте вие, че сте толкова самонадеяни. Вируса го има и както се вижда не подбира, тъй че се дръжте поне по сериозно и пазете останалите ако вашия живот е маловажен.
Ти наистина ли се хвана на ташака за bg-mama пхахаха, е как да води човек дискусия с референт като теб, аз тва bg-mama дори и не зная домейна му как е.
дОбър си признвам ти, а относно Долно уйно, Горно Нанадолнище и подобни пък няма абсолютно нищо общо в дискусията.
Крий се там в полите на жената и търси нон стоп отрицателни новини, добре че не си живял по време на освободителните войни, защото ще си бил поредната мишка, която да чака друг да му отвоюва свободата
През 2017 година в България са починали малко под 1500 души от пневмония, това прави по около 4-5 човека всеки ден.
Вирусът си е вирус за него е ясно. Дори да съм следващия светът след мен няма да свърши.
И като се крием след това, от къде пари за насъщният?
На държавните служители им лесно, какво да правят хората в частния сектор?
дОбър си признвам ти, а относно Долно уйно, Горно Нанадолнище и подобни пък няма абсолютно нищо общо в дискусията.
Крий се там в полите на жената и търси нон стоп отрицателни новини, добре че не си живял по време на освободителните войни, защото ще си бил поредната мишка, която да чака друг да му отвоюва свободата
DanailG написа:И вас това че 80 процента не изпитват симптоми ви успокоява така ли. Аз пък ще ви кажа че имам познат който втора седмица лежи в болница и който няма никакви други заболявания, но е с двустранна пневмония и още не се оправя. Каква ви е гаранцията че следващите няма да сте вие, че сте толкова самонадеяни. Вируса го има и както се вижда не подбира, тъй че се дръжте поне по сериозно и пазете останалите ако вашия живот е маловажен.
През 2017 година в България са починали малко под 1500 души от пневмония, това прави по около 4-5 човека всеки ден.
Вирусът си е вирус за него е ясно. Дори да съм следващия светът след мен няма да свърши.
И като се крием след това, от къде пари за насъщният?
На държавните служители им лесно, какво да правят хората в частния сектор?
Да го споделя в нов мнение. Статия от 2017 година с официални данни.
https://trud.bg/%D0%B5%D0%B2%D1%80%D0%B ... %B5%D0%B2/
Тези аджеба хора мир на праха им що не са се пазили и изолирали за да не се разболяват от пневмония.
https://trud.bg/%D0%B5%D0%B2%D1%80%D0%B ... %B5%D0%B2/
Тези аджеба хора мир на праха им що не са се пазили и изолирали за да не се разболяват от пневмония.
TodorT написа:Ваксините са едно от най-хубавите неща, които са се случвали!
Да, категорично. Същото важи и за огъня. Но пожарникарите все пак имат различна гледна точка.
Познанието по принцип не е добро или лошо, определящ е начинът, по който се използва. Тук не мисля, че става въпрос за ваксините като такива, а за използването им за прокарване на съвсем други неща. Не ме разбирай криво, аз също не харесвам анти-ваксърите. Както и веганите, гей-активистите, радикалните природозащитници и ортодоксалните хомеопати. Крайностите не водят до нищо добро, въпросът е да имаме избор, не да ни се налагат решения (силово, чрез медийни манипулации, паника или сладки обещания...)
В конкретния случай - децата ми са ваксинирани с всичко от Календара. Но НЯМА да позволя да ги ваксинират срещу точно този вирус. Твърде много лъжи се натрупаха в хода на цялата кампания...
П.П. Като лекар, какво мислиш за човека (Бог да го упокои!), когото Вирусът успя да убие преди перфориралата язва и перитонита?
Много бърз и страшен вирус трябва да е...