Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - Свят
В Брюксел не бяха ли централите на ЕС и НАТО
Те ги пукнаха от бомби и атентати, ама иначе от Иран щели да ни пазят
Смях в залата
Честно казано, аз се кефя от това 
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
THE G.A.M.E написа:CTAHKO написа:При това положение, аз мога ли да избягам някъде, Канада или Австралия примерно и да се направя, че съм бежанец от ЕС и да ми дадат убежище
Не ми кради убежищата бре.![]()
Т'ва са прекрасни страни, като общества са поне две класи над Щатите, а и финасовите кризи дето заляха светът в последните години, там се усетиха най-малко, ако въобще можем да говорим за някакво засягане.
Единствено в Канада проблема е климатът, който е подобен на този в Скандинавието.
Австралия е перфектна от към това отношение, но и там има проблем, почти всяка гадина дето хапе, може да те убие.![]()
Тези две дестинации ми станаха резерва, напоследък все повече съм привлечен от Нова Зеландия.![]()
Тихо-спокойно място, с хубав климат и природа, перфектна икономика + никакви изгледи да стане "туристическа" дестинация за разните му там "бежанци" - мюслита.
Там пък си имат други .... жълти (китайци, корейци,филипинци), кафяви (индийци, пакистанци) и черни (африканци) ... и то доста
Не съм проверявал скоро, но на бялата раса се падаше около 75-80% от населението на Канада
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Red_Neck написа:Там пък си имат други .... жълти (китайци, корейци,филипинци), кафяви (индийци, пакистанци) и черни (африканци) ... и то доста
Не съм проверявал скоро, но на бялата раса се падаше около 75-80% от населението на Канада
В Канада има доста жълтури, а в Австралия си има ибрястики най-вече от Индонезия, Пакистан и Индия, ама ги държат изкъсо и не им дават да мръднат
THE G.A.M.E написа:Не ми кради убежищата бре.![]()
Т'ва са прекрасни страни, като общества са поне две класи над Щатите, а и финасовите кризи дето заляха светът в последните години, там се усетиха най-малко, ако въобще можем да говорим за някакво засягане.
Единствено в Канада проблема е климатът, който е подобен на този в Скандинавието.
Австралия е перфектна от към това отношение, но и там има проблем, почти всяка гадина дето хапе, може да те убие.![]()
Тези две дестинации ми станаха резерва, напоследък все повече съм привлечен от Нова Зеландия.![]()
Тихо-спокойно място, с хубав климат и природа, перфектна икономика + никакви изгледи да стане "туристическа" дестинация за разните му там "бежанци" - мюслита.
Австралия не може да се отличи с хубав климат. По крайбрежието - да, но самия континент е низ от пустини. Виктория, Гипсън и още една камара по-малки. По Дискавъри имаше цяла поредица за шофьорите на камиони, който получават по една чанта пари, за да превозят товари през континента.
Виж за Нова Зенландия си напълно прав. Климата е същия като в България, лесно ще привикне човек.
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".
Бомбен атентат на летище Завендем в Брюксел и в метрото близо до европейските институции
Le Monde

Към момента не е потвърдено колко са жертвите и пострадалите, но в белгийските медии се говори за и 11. На снимки и видео записи, публикувани в Twitter с ключова дума "Завентем", се виждат счупени стъкла и кълба дим, както и паднали панели от тавана на терминала. Според първоначалната информация експлозиите са избухнали край гише на "American Airlines" в обществената зона за заминаване на летището между 7:45 и 8:00 ч. местно време. Летището е евакуирано в момента, а жп връзката с града е спряна.
Преди минути (в 10:15 ч.) Sky News съобщи за поредица от експлозии, този път на метростанция Мелбек, която се намира в центъра на града и в близост до европейските институции. Метрото в Брюксел е затвоерено веднага след това. Твърденията за втора експлозия в метростанция "Шуман" са опровергани.
Le Monde

-
petko.h.markov
- Контакти:
CTAHKO написа:В Брюксел не бяха ли централите на ЕС и НАТОТе ги пукнаха от бомби и атентати, ама иначе от Иран щели да ни пазят
Смях в залата
Това ми написа дъщерята,която живее и учи в Берлин:
Два атентата в Брюксел!!!
Светът е ужасно място
Според мен все по-зле ще става
CTAHKO написа:В Брюксел не бяха ли централите на ЕС и НАТОТе ги пукнаха от бомби и атентати, ама иначе от Иран щели да ни пазят
Смях в залата
Голяма радост няма що!
Светът е прекрасно място, ужасни са изродите от ИД и факта, че някой може да се кефи на това
petko.h.markov написа:CTAHKO написа:В Брюксел не бяха ли централите на ЕС и НАТОТе ги пукнаха от бомби и атентати, ама иначе от Иран щели да ни пазят
Смях в залата
Това ми написа дъщерята,която живее и учи в Берлин:
Два атентата в Брюксел!!!
Светът е ужасно място
Според мен все по-зле ще става
Светът не е ужасно място, ужасно е само в Близкия Изток и ЕС вече. Двете неща са свързани. А ще става по-зле, щото водещите европейски политици и брюкслеските зелки са тотални безхаберници
Pichichi написа:CTAHKO написа:В Брюксел не бяха ли централите на ЕС и НАТОТе ги пукнаха от бомби и атентати, ама иначе от Иран щели да ни пазят
Смях в залата
Голяма радост няма що!
И искрена при това