Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Cicero
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Cicero » 22 мар 2016 09:51

Изображение
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 22 мар 2016 09:51

CTAHKO написа:Две експлозии на летището в Брюксел 8-)

Refugees welcome ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 22 мар 2016 09:55

При това положение, аз мога ли да избягам някъде, Канада или Австралия примерно и да се направя, че съм бежанец от ЕС и да ми дадат убежище 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Cicero
Контакти:

Мнениеот Cicero » 22 мар 2016 09:59

boabbb написа:Refugees welcome ...

Danke, Frau Merkel, für Ihr Engagement!
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 22 мар 2016 10:04

boabbb написа:Хибридите са пълна простотия :x Те могат да се приложат само в общество, което има възможност да си сменя колата на всеки 5, максимум 10 години и старата да я мята за рециклиране :?

т.е. ... нормално развито западно общество ;)
.... то и точно тези общества ръчкат за намаляване на вредните емисии, защото могат да си го позволят.
На нас ни остава само да бъдем благодарни, че дърпат напред техническото развитие ........ защото следвайки логиката на някои от вас, още трябваше да използваме животинска тяга.

Ако се чудите откъде идват инициативите за намаляване на вредните емисии, това основно става след катастрофалното замърсяване на Лондон в началото на 50-те години и смъртта на 3-4 000 души в рамките на 5 дни и още 7-8 000 следващите месеци.

ПП: Някой бил ли е в голям град по време на подобно явление? Аз съм го преживявал 2 пъти - веднъж в Атина и миналата година по това време в Париж. Чувството на безсилие е жестоко.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 22 мар 2016 10:06

CTAHKO написа:При това положение, аз мога ли да избягам някъде, Канада или Австралия примерно и да се направя, че съм бежанец от ЕС и да ми дадат убежище 8-)

Няма нужда да бягаш. Имат си емиграционни програми, ..... но не мисля, че търсят бостанджии с развлекателни наклонности ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 22 мар 2016 10:11

Red_Neck написа:
CTAHKO написа:При това положение, аз мога ли да избягам някъде, Канада или Австралия примерно и да се направя, че съм бежанец от ЕС и да ми дадат убежище 8-)

Няма нужда да бягаш. Имат си емиграционни програми, ..... но не мисля, че търсят бостанджии с развлекателни наклонности ;)

Какво търсят не ме интересува 8-) Аз съм нещастен и бягам от войната в ЕС и от преследвания 8-) Те са длъжни да ми дадат убежище и статут 8-) Така поне пише в хартата на ООН 8-) Християнин съм, така че шансовете ми се увеличават. Ако съм мюсюлманин, що да бягам от ЕС 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 22 мар 2016 10:14

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 22 мар 2016 10:15

Red_Neck написа:
boabbb написа:Хибридите са пълна простотия :x Те могат да се приложат само в общество, което има възможност да си сменя колата на всеки 5, максимум 10 години и старата да я мята за рециклиране :?

т.е. ... нормално развито западно общество ;)
.... то и точно тези общества ръчкат за намаляване на вредните емисии, защото могат да си го позволят.
На нас ни остава само да бъдем благодарни, че дърпат напред техническото развитие ........ защото следвайки логиката на някои от вас, още трябваше да използваме животинска тяга.

Ако се чудите откъде идват инициативите за намаляване на вредните емисии, това основно става след катастрофалното замърсяване на Лондон в началото на 50-те години и смъртта на 3-4 000 души в рамките на 5 дни и още 7-8 000 следващите месеци.

ПП: Някой бил ли е в голям град по време на подобно явление? Аз съм го преживявал 2 пъти - веднъж в Атина и миналата година по това време в Париж. Чувството на безсилие е жестоко.

В голяма заблуда си! Прототипи на хибриди има още през 60-те години на миналия век в Щатите. Без компютър, само с обикновена автоматика е постигнат резултат 3,5 литра на 100 километра и то на 3 литров двигател... Познай какво става с разработката, същото както и с проекта на Тесла... Светът се командва от петролните компании и всичко друго е прах в очите...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 мар 2016 10:21

Не ми кради убежищата бре. :lol:
Т'ва са прекрасни страни, като общества са поне две класи над Щатите, а и финасовите кризи дето заляха светът в последните години, там се усетиха най-малко, ако въобще можем да говорим за някакво засягане.
Единствено в Канада проблема е климатът, който е подобен на този в Скандинавието.
Австралия е перфектна от към това отношение, но и там има проблем, почти всяка гадина дето хапе, може да те убие. :lol:

Тези две дестинации ми станаха резерва, напоследък все повече съм привлечен от Нова Зеландия. 8-)
Тихо-спокойно място, с хубав климат и природа, перфектна икономика + никакви изгледи да стане "туристическа" дестинация за разните му там "бежанци" - мюслита. :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Свободна зона”