Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - Свят

visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".
CTAHKO написа:Две експлозии на летището в Брюксел
Refugees welcome ...
Леевски, оле
При това положение, аз мога ли да избягам някъде, Канада или Австралия примерно и да се направя, че съм бежанец от ЕС и да ми дадат убежище 
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
boabbb написа:Refugees welcome ...
Danke, Frau Merkel, für Ihr Engagement!
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".
boabbb написа:Хибридите са пълна простотияТе могат да се приложат само в общество, което има възможност да си сменя колата на всеки 5, максимум 10 години и старата да я мята за рециклиране
т.е. ... нормално развито западно общество
.... то и точно тези общества ръчкат за намаляване на вредните емисии, защото могат да си го позволят.
На нас ни остава само да бъдем благодарни, че дърпат напред техническото развитие ........ защото следвайки логиката на някои от вас, още трябваше да използваме животинска тяга.
Ако се чудите откъде идват инициативите за намаляване на вредните емисии, това основно става след катастрофалното замърсяване на Лондон в началото на 50-те години и смъртта на 3-4 000 души в рамките на 5 дни и още 7-8 000 следващите месеци.
ПП: Някой бил ли е в голям град по време на подобно явление? Аз съм го преживявал 2 пъти - веднъж в Атина и миналата година по това време в Париж. Чувството на безсилие е жестоко.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
CTAHKO написа:При това положение, аз мога ли да избягам някъде, Канада или Австралия примерно и да се направя, че съм бежанец от ЕС и да ми дадат убежище
Няма нужда да бягаш. Имат си емиграционни програми, ..... но не мисля, че търсят бостанджии с развлекателни наклонности
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Red_Neck написа:CTAHKO написа:При това положение, аз мога ли да избягам някъде, Канада или Австралия примерно и да се направя, че съм бежанец от ЕС и да ми дадат убежище
Няма нужда да бягаш. Имат си емиграционни програми, ..... но не мисля, че търсят бостанджии с развлекателни наклонности
Какво търсят не ме интересува
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване