Мнениеот Кашчей » 07 дек 2014 15:03
Betchualeng Arnaikem написа:Кашчей написа:modor написа:Кашчей написа:delqnski47 написа:Кашчей написа:Може и със снежна топка да са го ударили

Може и това да е.
П.П.Абеее,борецът за правда и свобода,кви са тия изображения в подписа?Тва симпатично прасенце ЦСКА ли е?Нещо правилата на форума най не ги знаем,а. Тц тц тц...лошо,лошо.
Понеже си много отворен, би ли посочил правилото за подписите? Освен това, аз никъде не споменавам отбор, и ако ти си решил, че това е ЦСКА си е твоя мисъл, която не е задължително да е вярна!
Точка 2!
Обидно съдържание към екипа на ГОНГ ли има в подписа ми? Относно другото, за пикселите..виж и ти твоят все пак

Всъщност правилото би могло да засяга обидно и към другите съдържание. Макар че Гонг не се слави като форум, в който се следи стриктно за спазването на правилата.
Ако сложа бик, ти ще се припознаеш ли с него и ще ти бъде ли обидно?
Всъщност, аз съм слагал и пасящо теле в подписа си, но тогава "съзнателният" не го намери за неправомерно..Защо ли?!? Освен това, той стана съзнателен, след като го чекнах за изписване на име на отбор от правоимащ. Дотогава не му правеха впечатление животинките в подписа ми!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?