delqnski47 написа:Гледам Бирой в класирането - от как биха Левски-то са паднали в неква криза.100 тей некой знае ли?
Ми с нас си изчерпаха лимита на дрога и късмет...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Гледам Бирой в класирането - от как биха Левски-то са паднали в неква криза.100 тей некой знае ли?
Кашчей написа:delqnski47 написа:Гледам Бирой в класирането - от как биха Левски-то са паднали в неква криза.100 тей некой знае ли?
Г-н модератор, как се пише Берое?
Щото се хвърлят на нас , а на другите лЕгат .delqnski47 написа:Гледам Бирой в класирането - от как биха Левски-то са паднали в неква криза.100 тей некой знае ли?
ЕМИЛ написа:Щохвърлхвър на нас , а на другителЕгат .delqnski47 написа:Гледам Бирой в класирането - от как биха Левски-то са паднали в неква криза.100 тей некой знае ли?
sin4ec написа:delqnski47 написа:Гледам Бирой в класирането - от как биха Левски-то са паднали в неква криза.100 тей некой знае ли?
Ми с нас си изчерпаха лимита на дрога и късмет...
Кашчей написа:ЕМИЛ написа:Утре на мач ли си , Кашчей ?
Според зависи от сърдечната ми дейност, Емиле!
Нямам идея да мра на стадион, честно.
delqnski47 написа:Кашчей написа:delqnski47 написа:Гледам Бирой в класирането - от как биха Левски-то са паднали в неква криза.100 тей некой знае ли?
[offtopic]Знаех си...[/offtopic]
Пише се Берое,изговаря се Бирой?Що питаш?
Според него в спам темата можело да се позволи такъв луксКашчей написа:delqnski47 написа:Кашчей написа:delqnski47 написа:Гледам Бирой в класирането - от как биха Левски-то са паднали в неква криза.100 тей некой знае ли?
[offtopic]Знаех си...[/offtopic]
Пише се Берое,изговаря се Бирой?Що питаш?
Щото ако пиша аз Цецка, примерно, ш`ма баннеш
Ся се банни сам, заради нарушаване на т.8 от Правилата!
ПП- Не е лесно да си модератор, след като си свикнал спотребителската лексика!
ЕМИЛ написа:Кашчей написа:ЕМИЛ написа:Утре на мач ли си , Кашчей ?
Според зависи от сърдечната ми дейност, Емиле!
Нямам идея да мра на стадион, честно.
Точно че ще е лудница трябва да идеш .
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта