Коронавирусът в България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Коронавирусът дойде в България
Аз съм за да ни хакнат по един чип за безплатен интернет. Фалит за А1
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
MuFc1878 написа:Да не работиш като доктор в bg-mamma
Не, само попрочитах темата им за Ковида, да видя какво мисли женското човечество по въпроса
А, и добри теми за вицове имат:
Две кокошки си говорят.
- Твоето яйце колко стотинки струва?
- 22 стотинки. А ти за колко стотинки снасяш яйца?
- 24 стотинки върви едно мое яйце.
- Е-е-е-е, ти че си съдереш гъза за две стотинки, ма
Groucho написа:Ти като лекар как ще коментираш?
Липсата на достатъчно ЛПС. Преди месец време имаше сигнал, че "болницата е цъкаща бомба". Мисля, че някой от БОЕЦ беше подал сигнала, а след това прокуратурата го привика заради публичното му изявление, защото всявало паника.
А защо в Пирогов има заразен персонал ? Защо журналистите трябваше да питат вярно ли е ?
Някои дейности не могат да се извършват с ЛПС. В операционна няма как да влезеш с такъв костюм, 2 чифта маски, очила, шлем и т.н.
TodorT написа:...
Твърдението, че не е опасен вирусът и молбите за напускане имам предвид.
Ако не е опасен, защо подават молби за напускане и ако е опасен, защо подават молби за напускане?
Нали затова са лекари? ЛПС-тата малко ме интересуват. Трябва да им бъдат осигурени такива, да.
Повечето са обидени, има и такива, които го правят от страх. Средната възраст на работещите в болницата е около 60год. Много от тях имат придружаващи заболявания т.е. те са в рисковата група. След като нямаш условия и виждаш, че няма кой да се погрижи за теб- напускаш. Медицинските сестри и без това работят за едната признателност (и заплата 820лв).
Dust написа:Ах този Мангъров, колко зле влияе на специалисти от Робърт Кох.Ръководителят на германския институт "Робърт Кох" Лотар Вилер предупреди, че е възможно да има две нови вълни от COVID-19. Според него болестта ще продължи да се разпространява, докато до 70% от населението не се разболее от нея.
Това го прочетох в сайтът bg-tatko
Кой е тоя Вилер, че ще ми казва, че трябва да се заразят поне 70% от населението на Земята, той ще поеме ли отговорност за тези които ще умрат.
А БГ татковците казаха ли ти, че всъщност стратегията на германците е коренно противоположна на тази на Мангъров! Защото "стратегът" Мангъров казва, че трябва да се заразим нарочно! А германците гледат да намалят заразяванията във времето, като по този начин ще намалят и смъртните случаи, защото няма да натоварят до краен предел здравната система!
ПП И други глупости доскоро разправяше Мангъров, като това, че според него 90% от заразените дори не усещали кога са заразени и излекувани!
А от няколко дни смени коренно позицията си, като вече казва, че леките случаи имали грипоподобни симптоми! И защо така изведнъж се обърна на 180 градуса?! Може би някой му е казал да не се излага повече?!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
ivan56 написа:Eminem написа:ivan56 написа:Че кво лошо има във ваксина(Ако разбирасе някой успее да я направи).
Аааа, забравих, ще ви заразяват и искат да ви изтребят всички антиваксъри и 5G шестаци.
Абе да ви питам, като ви сложат подкожни чипове, на колко време и как ще ви сменят батериите.
За мен проблем ще има ако стане задължителна.
И сега повечето ваксини по имунизационният календар са задължителни, но пак може да не се сложат. Като естествено губиш някакви права, като примерно детето ти да не посещава градина, да не взема детски и тн.
А една ваксина да се пусне на пазара и трябва доста дълго време, както каза ТодорТ.
Стига се вкарвахте в някакви филми и глупости.
Не съм се вкарал във филми. Нямам нищо против ваксините, които са ми били досега, защото вярвам, че са за мое добро.
Тук случаят е друг. Не вярвам, че е за мое добро. Колко специалисти трябва да кажат, че този вирус е изкуствено създаден? Малко ли са досегашните ? И те ли са част от филма ?
Не знам какво ще има във ваксината, не ме интересува. Не искам да ме задължават да ме ваксинират хората, пуснали вируса. Нека да е доброволно и който иска да се ваксинира, не ми пука.
А това, което си описал е принуждаване, но ти вкарват илюзия за свободен избор.
Другарю изкривяващ фактите хайде да видим, какво е споделил този лош Мангъров:
А бе тоя злодей, къде казва, че всичко трябва да стане умишлено. Цитатът от медията bg-batko
Зa дa ce cпрe СОVID-19, трябвa пoнe 70 прoцeнтa oт хoрaтa дa гo прeкaрaт. Тoвa зaяви нaчaлникът нa дeтcкoтo oтдeлeниe към Инфeкциoзнaтa бoлницa дoц. Aтaнac Мaнгърoв прeд Нoвa тeлeвизия.
"В мoмeнтa нaй-aдeквaтнo oт вcички ce държи Бългaрcкaтa прaвocлaвнa църквa, кoятo ocтaви хрaмoвeтe oтвoрeни. Тoвa ca мecтaтa, къдeтo хoрaтa мoгaт дa oтидaт и дa ce прoeпидeмичaт. Тaм трябвa дa oтидaт тeзи, кoитo ca нaй-млaди и нaй-здрaви, a тeзи, кoитo ca пo-възрacтни и бoлни – нeкa нe oтивaт", зaяви Мaнгърoв, кoйтo e eдин oт критицитe нa cтрoгитe мeрки, нaлoжeни oт прaвитeлcтвoтo.
„Зa дa ce cпрe СОVID-19, трябвa пoнe 70 нa 100 oт хoрaтa дa гo прeкaрaт. Пoвeчeтo oт тях нямa дoри дa рaзбeрaт, чe прeкaрaли зaрaзaтa. Хубaвo e дa ce зaпoчнe oт млaдитe, здрaви и cилни хoрa, зaщoтo тe щe гo изкaрaт, бeз дa имaт някaкви трaйни уврeждaния“, кaтeгoричeн e тoй.
А бе тоя злодей, къде казва, че всичко трябва да стане умишлено. Цитатът от медията bg-batko
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Добре, че едно време повечето наши деди не са мислили мишкарски, защото и такива е имало и са се срили в къщи докато отмине бурята, защото нито Априлско въстание щеше да има, нито свободата щеше да дойде, знаейки че те отивайки там са обречени на смърт.
Крийте се, това си е ваш избор, но хайде да не се правим много умни по теми, за които и един учебен час нямаме.
Пусни си БТВ в момента и си отпуши ушите
Крийте се, това си е ваш избор, но хайде да не се правим много умни по теми, за които и един учебен час нямаме.
Пусни си БТВ в момента и си отпуши ушите
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:Другарю изкривяващ фактите хайде да видим, какво е споделил този лош Мангъров:Зa дa ce cпрe СОVID-19, трябвa пoнe 70 прoцeнтa oт хoрaтa дa гo прeкaрaт. Тoвa зaяви нaчaлникът нa дeтcкoтo oтдeлeниe към Инфeкциoзнaтa бoлницa дoц. Aтaнac Мaнгърoв прeд Нoвa тeлeвизия.
"В мoмeнтa нaй-aдeквaтнo oт вcички ce държи Бългaрcкaтa прaвocлaвнa църквa, кoятo ocтaви хрaмoвeтe oтвoрeни. Тoвa ca мecтaтa, къдeтo хoрaтa мoгaт дa oтидaт и дa ce прoeпидeмичaт. Тaм трябвa дa oтидaт тeзи, кoитo ca нaй-млaди и нaй-здрaви, a тeзи, кoитo ca пo-възрacтни и бoлни – нeкa нe oтивaт", зaяви Мaнгърoв, кoйтo e eдин oт критицитe нa cтрoгитe мeрки, нaлoжeни oт прaвитeлcтвoтo.
„Зa дa ce cпрe СОVID-19, трябвa пoнe 70 нa 100 oт хoрaтa дa гo прeкaрaт. Пoвeчeтo oт тях нямa дoри дa рaзбeрaт, чe прeкaрaли зaрaзaтa. Хубaвo e дa ce зaпoчнe oт млaдитe, здрaви и cилни хoрa, зaщoтo тe щe гo изкaрaт, бeз дa имaт някaкви трaйни уврeждaния“, кaтeгoричeн e тoй.
Хубаво си му копирал този цитат, но е редно да намериш и другия, в който казва, че младите трябва да се омешат! Както и един друг- хумористичен, в който ни запознава с разликата между жената, която е правила секс и бременната жена!
ПП ВсъщТност и в този цитат си личат "гениалните" му замисли!
Хубaвo e дa ce зaпoчнe oт млaдитe, здрaви и cилни хoрa, зaщoтo тe щe гo изкaрaт, бeз дa имaт някaкви трaйни уврeждaния
А дали "доцентът" е запознат, че доста от младите хора вече го изкарват тежко?! С двустранна пневмония! И е добре, че повечето от тях са успели да прескочат трапа, но не и без трайно увреждане, като фиброза на белите дробове!
Този човек е твърде циничен дори за лекар, който е видял много смърт! А дали това не му се е отразило на психиката?! Само колегите и близките му могат да кажат!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]