Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Messi_fan

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Messi_fan » 17 мар 2016 21:08

il4o_iliew написа:И аз не виждам нищо естествено в това да сипеш квалификации без да ги доказваш, както и да проповядваш, че е добре стотици милиони да умрат щото били черни/мюсюлмани.

Е то такъв им е номера на доларджийчетата. После обаче реват " ама ние не бием негрите". :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 17 мар 2016 21:30

Serafim написа:
fcb_bg написа:
Serafim написа:Взе да се мазниш на спедитора на месни продукти ли?

Сигурен съм, че не си рубладжия, щото на тъпо парче, като теб, никой не би тръгнал да му плаща.

Нещо против спедиторите на месни продукти ли имаме? И това съм работил, парите не бяха лоши. Някаква мръсна работа ли е, гледам 2-ри път я споменаваш?

Кажи за постите какво мислиш, православния, не ми се обяснявай за спедиторството, това на дълго и широко си го казвал много пъти, че си го работил.

И като си тръгнал я кажи какво метълче си.

Шшш, братчед, уж случайно ми четеш постовете, сега излиза, че си ги чел подробно. Питаш ме тва онова... Ако си самотен и търсиш връзка, не мерси.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 17 мар 2016 22:21

Messi_fan написа:
1982 написа:Ами, направи го де ..... само че ако се спазваха правилата в този форум, ти пръв трябва да отнесеш БАН вовеки. :lol: Щото всичките ти постове са евтини провокации, целящи да изнервят дадения потребител, той да те нагруби, а ти да изтичкаш до модераторската и да го натопиш, че е нарушил правилата.

Едва ли момко, едва ли. 8-)Аз съм един от малкото, които следят за спазването на правилата на този форум. Но пък от друга страна много добре си се самоописал. Малка комплексирана душица, вечно търсеща да се заяде с някого. 8-) Само ми е чудно, защо си мислиш, че не сме те разкрили тук във форума. Отдавна си разкрит, какво тролче си. Понякога чак ми става жал за теб като видя, че хората вече си правят ташак с теб.

Не им обръщай внимание на хейтърчетата 8-) Те не осъзнават, че това е неблагодарна, но жизненонеобходима дейност за нормалното съществуване на форума, с която все някой трябва да се нагърби, въпреки трупащите се негативи 8-) Това е както слънцето за растенията, както водата за живите организми. А ти се справяш прекрасно с поетите задължения. Дори и аз самият не бих се справил по-добре, признавам си. Продължавай в същия дух и не се поддавай на евтините им провокации :!: Пък и какво да искаш от хора, които една книга не са прочели в живота си и тоя дето е прочел една книга (Винету) им е водач 8-) Както се казва: "В царството на слепите, едноокият е Цар" 8-)
Последна промяна от CTAHKO на 18 мар 2016 08:50, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 18 мар 2016 00:33

охооо :) Гледам, че пак е вилняла православната секта във форума :lol: Раздавала правосъдие на горките "безбожници" :lol:

-----------------

Пол Райън: Кандидатът на Републиканската партия за президент на САЩ може да бъде определен с гласуване на конвенцията през юли

18 Март 2016 | 00:03 | Агенция "Фокус"

Вашингтон. Изправянето един срещу друг на лагерите за и против Доналд Тръмп изгледа все по-вероятно по време на конвенцията за избирането на кандидата на Републиканската партия за президент на САЩ, предположи председателят на Камарата на представителите, предаде AFP.
„Нищо не се е променило, освен усещането, че това е по-вероятно да бъде открита конвенция, както смятахме по-рано“, каза Пол Райън, който като председателстващ конвенцията е натоварен с поддържането на реда по врем на срещата през юли.
„Ние мислим върху идеята това да стане реалност и затова тези от нас, които са ангажирани с конвенцията, трябва да го имат предвид“, каза той на седмичния си брифинг за пресата във Вашингтон.
Оспорвана или посредничеща конвенция означава, че никои от кандидатите за републиканската президентска номинация не е събрал 1237 делегата, нужни за получаването на номинацията, и партийната номинация ще трябва да бъде определена чрез гласуване между 18 и 21 юли на конвенцията в Кливлънд, щата Охайо.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 18 мар 2016 09:43

ivan56 написа:
pampi написа:
ivan56 написа:Амуджа е толкова селянин колкото дедя е селянин. 8-)
Ако кажеш на някой резак, най- много да си изядеш боя.

Явно ти си най-вътре с турския, та осветли ме за точния превод, за да не си изяде някой резак боя. Моля смирено. :oops:

Не не съм, просто с два клика се вижда как е село и съответно селянин на турски. 8-)
Но знам, че това си е обида и го знам от изселник в Турция.

Бай Иване, бай Иване, точния превод на "амуджа" е "чичо" на диалекта на нашите турци, на официален турски е по скоро нещо като "аммъча".. :arrow: :lol:
Какви сте ми "балъци" ... :arrow: :lol:
Апропо, а "балък" поназнайваш ли какво е?
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 18 мар 2016 10:38

pampi написа:
ivan56 написа:
pampi написа:
ivan56 написа:Амуджа е толкова селянин колкото дедя е селянин. 8-)
Ако кажеш на някой резак, най- много да си изядеш боя.

Явно ти си най-вътре с турския, та осветли ме за точния превод, за да не си изяде някой резак боя. Моля смирено. :oops:

Не не съм, просто с два клика се вижда как е село и съответно селянин на турски. 8-)
Но знам, че това си е обида и го знам от изселник в Турция.

Бай Иване, бай Иване, точния превод на "амуджа" е "чичо" на диалекта на нашите турци, на официален турски е по скоро нещо като "аммъча".. :arrow: :lol:
Какви сте ми "балъци" ... :arrow: :lol:
Апропо, а "балък" поназнайваш ли какво е?

Риба ама цаца, цаца ама риба :lol:
Видях, че го превеждат като Чичо, Вуйчо тук, ама аз ти казвам какво ми каза човека живеещ в Турция.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 18 мар 2016 11:07

Тоя младеж... пуска турски шегички, после се забавлява, че не сме знаели значението на думите... Е, иди в Анадола, там ще ти се зарадват. :)

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 18 мар 2016 11:07

Тед Круз няма никакъв шанс срещу Тръмп :!: Тръмп ще е кандидата на републиканците, в момента има вече между 600 и 700 делегата, при 400 и няколко за Круз :? Трудно е да се обърне вота при подобна разлика ... Надявам се противник на Тръмп да бъде губернатора на Върмонт, обаче Хилъри води засега, маймуната долна :x
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
boglev
Контакти:

Мнениеот boglev » 18 мар 2016 11:40

Е така, трябва да се работи с мангалите:
https://www.facebook.com/politonline/videos/10154011129776369/
«Войну убивают войной, кровь смывают кровью, зло вернется к тому, кто его сотворил!»[center][/center]

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 18 мар 2016 12:57

Дано БХК не го види това видео, че после става страшно. Може даже някой от махалата да го номинират за личност на годината.....

Така се прави! Тук къмпингите са незаконни и ги махаме, а гетата си стоят.... :evil:

Върни се в “Свободна зона”