Messi_fan написа:1982 написа:Ами, направи го де ..... само че ако се спазваха правилата в този форум, ти пръв трябва да отнесеш БАН вовеки.

Щото всичките ти постове са евтини провокации, целящи да изнервят дадения потребител, той да те нагруби, а ти да изтичкаш до модераторската и да го натопиш, че е нарушил правилата.
Едва ли момко, едва ли.

Аз съм един от малкото, които следят за спазването на правилата на този форум. Но пък от друга страна много добре си се самоописал. Малка комплексирана душица, вечно търсеща да се заяде с някого.

Само ми е чудно, защо си мислиш, че не сме те разкрили тук във форума. Отдавна си разкрит, какво тролче си. Понякога чак ми става жал за теб като видя, че хората вече си правят ташак с теб.
Не им обръщай внимание на хейтърчетата

Те не осъзнават, че това е неблагодарна, но жизненонеобходима дейност за нормалното съществуване на форума, с която все някой трябва да се нагърби, въпреки трупащите се негативи

Това е както слънцето за растенията, както водата за живите организми. А ти се справяш прекрасно с поетите задължения. Дори и аз самият не бих се справил по-добре, признавам си. Продължавай в същия дух и не се поддавай на евтините им провокации

Пък и какво да искаш от хора, които една книга не са прочели в живота си и тоя дето е прочел една книга (Винету) им е водач

Както се казва: "В царството на слепите, едноокият е Цар"