Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот 1982 » 17 мар 2016 18:33

ivan56 написа:Доносника с малка пи@ка отново е тук. :lol: :lol:
Сто процента е някой пъпчив пубер, на който никой не обръща внимание.
Бъдете снизходителни с него, че е ранима душа и ходи да плачка на рамото на мама.

Ами, като гледам, вече никой не му се връзва на провокациите, затова дебне из темите за някоя обида, за да намери материал и да пусне донос в модераторската. :lol: :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 17 мар 2016 18:36

1982 написа:Ами, направи го де ..... само че ако се спазваха правилата в този форум, ти пръв трябва да отнесеш БАН вовеки. :lol: :lol: :lol: Щото всичките ти постове са евтини провокации, целящи да изнервят дадения потребител, той да те нагруби, а ти да изтичкаш до модераторската и да го натопиш, че е нарушил правилата. :lol: :lol:

Едва ли момко, едва ли. 8-) 8-) Аз съм един от малкото, които следят за спазването на правилата на този форум. 8-) Но пък от друга страна много добре си се самоописал. Малка комплексирана душица, вечно търсеща да се заяде с някого. 8-) Само ми е чудно, защо си мислиш, че не сме те разкрили тук във форума. Отдавна си разкрит, какво тролче си. Понякога чак ми става жал за теб като видя, че хората вече си правят ташак с теб.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 мар 2016 18:38

С този си пост вече наруши правилата на форума и раздаде няколко обиди. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

А и в предния си пост ме нарече "кретенче", ето, готов си за БАН. 8-) 8-)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 17 мар 2016 18:40

sin4ec написа:Ха! Кюрдите са обявили федерация в северна Сирия...
А ВКС изтегли самолети, но пък прехвърля в Латакия щурмови хеликоптери:
http://rusvesna.su/news/1458214459

Ха, такааааа. Това яко обърка плановете на долардийчетата. Интересно..... 8-)

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 17 мар 2016 18:56

ivan56 написа:Доносника с малка пи@ка отново е тук. :lol: :lol:
Сто процента е някой пъпчив пубер, на който никой не обръща внимание.
Бъдете снизходителни с него, че е ранима душа и ходи да плачка на рамото на мама.

...ама пък какви наколенки прави .... (на отбрани играчи) ... не е истина :)
Такива ги срещам в живота често и са ми много забавни.

едит: пак е ударил една .... лигава ....... точно над мен :lol: :lol:
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

pomiqr272
Контакти:

Мнениеот pomiqr272 » 17 мар 2016 19:06

Аз съм с финикийско съзнание. Да ми направят специална държава само за мен ли?

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 17 мар 2016 19:50

fcb_bg написа:
Serafim написа:
fcb_bg написа:Чааай да видим брюкселските тюндюрлюци каква ше я свършат днес и утре. Ше има ли пак "Машала, ефенди" или "А да ви евем мамичката османистка, искате ли?".
Я, Анджи я пратили да рекламира бежанците в Гърция. Бе мама му стара, некой нема ли да иде до тая многострадална Търкей да пообиколи лагерите тамошните, да видим как е що е там.... Що нема репортажи от Търкей е, само мен ли мъчи тоя въпрос?

А за теб няма ли да пуснат една ракета до Бургас (не такваа да се взривява :) ) и да те заведе до Крим на почивка?

Вече е пусната. Невидима е обаче за всички, освен за агентите на ФСБ в България. Снимката на аватара ми е само за заблуда. 8-)

Е те милите, толкова заблудени, че няма как и да се усетят. :lol:

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 17 мар 2016 20:17

Взе да се мазниш на спедитора на месни продукти ли?

Сигурен съм, че не си рубладжия, щото на тъпо парче, като теб, никой не би тръгнал да му плаща.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 17 мар 2016 20:43

Serafim написа:Взе да се мазниш на спедитора на месни продукти ли?

Сигурен съм, че не си рубладжия, щото на тъпо парче, като теб, никой не би тръгнал да му плаща.

Нещо против спедиторите на месни продукти ли имаме? И това съм работил, парите не бяха лоши. Някаква мръсна работа ли е, гледам 2-ри път я споменаваш?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 17 мар 2016 20:49

fcb_bg написа:
Serafim написа:Взе да се мазниш на спедитора на месни продукти ли?

Нещо против спедиторите на месни продукти ли имаме? И това съм работил, парите не бяха лоши. Някаква мръсна работа ли е, гледам 2-ри път я споменаваш?

Кажи за постите какво мислиш, православния, не ми се обяснявай за спедиторството, това на дълго и широко си го казвал много пъти, че си го работил.

И като си тръгнал я кажи какво метълче си.

Върни се в “Свободна зона”