Чуждопоклонници да не ми говорят много-много за българската вяра. Още повече с назидателен тон.
Ако много държиш, все пак, заповядай лично, поне да гледам в очите този, който заплашително размахва пръст, а не пред монитора.
Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - Свят
Много изперкал народ. Постоянно си търси поводи за саморазправа. А щанга ще носиш ли на срещата? Бахти изветрелите типове...и това в спор за православието...
-
- Контакти:
Nuke написа:Много изперкал народ. Постоянно си търси поводи за саморазправа. А щанга ще носиш ли на срещата? Бахти изветрелите типове...и това в спор за православието...
А, хващаме се за това, което съм казал, а че съм стъпвал по много тънък лед нито дума, нали? Удобно.

Serafim написа:Чуждопоклонници да не ми говорят много-много за българската вяра. Още повече с назидателен тон.
Ако много държиш, все пак, заповядай лично, поне да гледам в очите този, който заплашително размахва пръст, а не пред монитора.
... термина "православен"... българска вяра... чуждопоклонник... заплашително размахва пръст... Ей аланкоолу, не ме интересува в какво вярваш, нито мисля да те покръствам,не си ми приоритет, един безбожник повече или по-малко е все тая. Тръгнал да ме плаши с поглед в очите... плужек! Българският народ винаги се крепил на два стълба - езика и православната вяра. Социализмът унищожи църквата и създаде стадо от безбожници, преходът еба мамата на образованието и културата. Затова сме на тоя хал, защото не сме нация, а сбирщина.
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
-
- Контакти:
[offtopic]
Ако имаше модерация във форума трол като теб отдавна щеше да е изхвърчал от тук. Престани да обиждаш и да раздаваш квалификации наляво и надясно, бе! Прекалено си малък и в духовно и във всякакво друго отношение да хулиш хората! Тъпите ти малоумни мнения и преценки си ги запази за себе си. Не е нужно целия форум да ти ги чете! Ако искаш да пишеш на серафим по отношение на пампи, пиши му на лично! Какво си седнал тука да раздаваш обиди и квалификации и да се изхождаш в темата?![/offtopic]
1982 написа:Серафиме, не се връзвай толкова на тази жалка русофилска отрепка - пумпи, пълен игнор за подобни имбецили, тоя е едно от най-неадекватните същества, които съм виждал тук.
Ако имаше модерация във форума трол като теб отдавна щеше да е изхвърчал от тук. Престани да обиждаш и да раздаваш квалификации наляво и надясно, бе! Прекалено си малък и в духовно и във всякакво друго отношение да хулиш хората! Тъпите ти малоумни мнения и преценки си ги запази за себе си. Не е нужно целия форум да ти ги чете! Ако искаш да пишеш на серафим по отношение на пампи, пиши му на лично! Какво си седнал тука да раздаваш обиди и квалификации и да се изхождаш в темата?![/offtopic]
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н.
Илченце, ама много ми броиш обидите ...... що не ги броиш и на fcb_bg, гледам пак ги е раздавал щедро в някои теми ..... щото е колега-русофил, нали ??!
...... евтин двуличник.
А и Пумпи обижда, не е като да е хрисим .... ама ти си сляп и за това.

А и Пумпи обижда, не е като да е хрисим .... ама ти си сляп и за това.

Последна промяна от 1982 на 17 мар 2016 12:32, променено общо 1 път.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
il4o_iliew написа:1982 написа:Серафиме, не се връзвай толкова на тази жалка русофилска отрепка - пумпи, пълен игнор за подобни имбецили, тоя е едно от най-неадекватните същества, които съм виждал тук.
Ако имаше модерация във форума трол като теб отдавна щеше да е изхвърчал от тук. Престани да обиждаш и да раздаваш квалификации наляво и надясно, бе! Прекалено си малък и в духовно и във всякакво друго отношение да хулиш хората! Тъпите ти малоумни мнения и преценки си ги запази за себе си. Не е нужно целия форум да ти ги чете! Ако искаш да пишеш на серафим по отношение на пампи, пиши му на лично! Какво си седнал тука да раздаваш обиди и квалификации и да се изхождаш в темата?!
Мислех да напиша нещо подобно, но се отказах. Няма да постигнеш нищо. Човекът просто ползва форума за отдушник.
1982 написа:Серафиме, не се връзвай толкова на тази жалка русофилска отрепка - пумпи, пълен игнор за подобни имбецили, тоя е едно от най-неадекватните същества, които съм виждал тук.
Краставите магарета и през сто баира се надушват. Ей го друг безбожник, без българско самосъзнание, който си мисли, че да мрази е висш признак за духовна висота. В неговите творения освен обиди, заяждане, подигравки и хвалби към кого и каква омраза изпитва, друго няма. Типичен продукт на новото време - изплашена, изгубена душа, която не знае що е любов и щастие...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
-
- Контакти:
Бат Илчо, сега ще те помоля да напишеш едно мнение и за pampi, който даваше квалификации, че съм амуджа.
Моля те драсни му и на него, че не искаме да му четем изхожданията в темата.

Моля те, все пак трябва да сме обективни, не може само на 1982 да държиш сметка.

Моля те, все пак трябва да сме обективни, не може само на 1982 да държиш сметка.

Мен самият Илчо ме е обиждал нееднократно тук, например за темата около 11-и септември бая обиди изсипа .... ама сега ми се прави на някакъв моралист, жалък двуличник, разбирам някой наистина коректен потребител да съм обидил, да бъда критикуван ..... но точно тея, дето са изсипали сума обиди, да ми държат сметка и да ми трият сол на главата .... хайде, няма нужда от чак такова лицемерие. 

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.