Много детски се държиш . Ходиш и се оплакваш като ученичка . Я се стегни малко !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Siegfried написа:Последният коментар на МОРСКИ ми оправи настроението !![]()
Много детски се държиш . Ходиш и се оплакваш като ученичка . Я се стегни малко !
MORSKI написа:Siegfried написа:Последният коментар на МОРСКИ ми оправи настроението !![]()
На кого се оплаквам бе? Аз , ако се държа като ученичка- то ти си с акъл на 3 годишен...И си държиш на думата явно- човек, ти си рядко среща наглец. честно....Абсолютно безочлив и арогантен си......
Siegfried написа:MORSKI написа:Siegfried написа:Последният коментар на МОРСКИ ми оправи настроението !![]()
На кого се оплаквам бе? Аз , ако се държа като ученичка- то ти си с акъл на 3 годишен...И си държиш на думата явно- човек, ти си рядко среща наглец. честно....Абсолютно безочлив и арогантен си......
Ето пак ....
Siegfried написа:MORSKI написа:Siegfried написа:Последният коментар на МОРСКИ ми оправи настроението !![]()
Ето пак ....
Siegfried написа:Оня от Враца ли ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта