Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот CTAHKO » 16 мар 2016 22:50

fcb_bg написа:Ердоган викал на всеослушание, че не признавал анексията на Крим. То па некой му признава Севернокипърска турска република, баси наглия.

За сметка на това, Путин на драго сърце ще признав Кюрдистан :lol: :lol: :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 мар 2016 23:21

Кашчей написа:
1982 написа:
Кашчей написа:
Остави русофилите настрана! Нали се бараш българофил-дай ся идея какво правим ние тук и чия територия сме заели, или това са исконно български земи?!?

Не, не са нито изконно български, нито изконно славянски. Но и никога не съм писал, че корените на тези земи са български.

Колкото нашите са исконно (пише се иСконно, от иск) български, без да имаме право на претенции, толкова и Истанбул е турски, Крим руски, а Хаваите американски.

http://rechnik.info/%D0%B8%D0%B7%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D0%BD
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 17 мар 2016 07:47

1982 написа:
fcb_bg написа:Цяло чудо е, че Крим не си тръгна още през 91-ва, седи мирен. Инак може да кажеш как Косово стана държава, а на С. Осетия и Абхазия това беше отказано. Кажи довод, различен от натиск на Washington DC.

"Защо САЩ бият негрите", вечният отговор, щом напишеш нещо за Русия. :mrgreen: :mrgreen:

А за Косово отдавна съм казал, ама ти много удобно не помниш, когато напиша нещо срещу САЩ.

Ти за Косово си казал, ама аз за други питах. С туй САЩ ше се побъркаш на млади години, ей...
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 17 мар 2016 07:50

CTAHKO написа:
fcb_bg написа:Ердоган викал на всеослушание, че не признавал анексията на Крим. То па некой му признава Севернокипърска турска република, баси наглия.

За сметка на това, Путин на драго сърце ще признав Кюрдистан :lol: :lol: :lol:

Там реднеците ако не се извъртят в подкрепата си за кюрдите, ше става здрава веселба. :mrgreen:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 мар 2016 10:08

fcb_bg написа:
Отивам на екскурзия в Търки, обикалям, гледам - то всичко гръцко. Агите така поднасят информацията на туристите, че все едно гръцката цивилизация не е съществувала. Инак кат идеш на гробове на османски султани - нашите предци, нашите владетели, великите султани... Да повърне човек.

Ти па, къде си тръгнал на исторически тур у гаджалите. :lol:

Топи си задника у мраморно или егея, и си глей кефа, що въобще се тровиш с неосманизма им. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 мар 2016 10:12

1982 написа:
Кашчей написа:
Остави русофилите настрана! Нали се бараш българофил-дай ся идея какво правим ние тук и чия територия сме заели, или това са исконно български земи?!?

Не, не са нито изконно български, нито изконно славянски. Но и никога не съм писал, че корените на тези земи са български.

Тц, тц, тц, Илчо как го е пропуснал т'ва ? :lol:
Ако го види ще ти пише, че да, тези земи са си български... Нищо че предците ни са се подвизавали тука под друго име, друга култура, език, религия, ама карай, т'ва не е важно. :lol: :mrgreen:

Илчо Тракиеца е опасен. :mrgreen:
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 17 мар 2016 10:24

THE G.A.M.E написа:
fcb_bg написа:
Отивам на екскурзия в Търки, обикалям, гледам - то всичко гръцко. Агите така поднасят информацията на туристите, че все едно гръцката цивилизация не е съществувала. Инак кат идеш на гробове на османски султани - нашите предци, нашите владетели, великите султани... Да повърне човек.

Ти па, къде си тръгнал на исторически тур у гаджалите. :lol:

Топи си задника у мраморно или егея, и си глей кефа, що въобще се тровиш с неосманизма им. ;)

Ми кат ми беше мерак да видя Ефес, Троя, Кападокия, дома на Дева Мария и т.н., нема как. Плацикането и йеденето не ми е толкова важно, колкото духовното йеденье. ;)

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 17 мар 2016 10:31

Чааай да видим брюкселските тюндюрлюци каква ше я свършат днес и утре. Ше има ли пак "Машала, ефенди" или "А да ви евем мамичката османистка, искате ли?".
Я, Анджи я пратили да рекламира бежанците в Гърция. Бе мама му стара, некой нема ли да иде до тая многострадална Търкей да пообиколи лагерите тамошните, да видим как е що е там.... Що нема репортажи от Търкей е, само мен ли мъчи тоя въпрос?
Последна промяна от fcb_bg на 17 мар 2016 10:38, променено общо 1 път.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 мар 2016 10:34

fcb_bg написа:Ми кат ми беше мерак да видя Ефес, Троя, Кападокия, дома на Дева Мария и т.н., нема как. Плацикането и йеденето не ми е толкова важно, колкото духовното йеденье. ;)

Ами в това е проблема, имат мноУ исторически паметници и забележителности от преди османският период, но пречуват всичко именно през погледа на исляма.
И мене ме дразни, но точно за т'ва ходя там само да се плацикам. :|

Междудругото, например в Иран, нещата не са така.
Отдават заслуженото и на пред-ислямският период.

"Хаусчо" да почерпи за рекламата, д'ет направих. :mrgreen:
Дарвин е в грешка !

Image Image

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 17 мар 2016 10:36

THE G.A.M.E написа:
1982 написа:
Кашчей написа:

Тц, тц, тц, Илчо как го е пропуснал т'ва ? :lol:
Ако го види ще ти пише, че да, тези земи са си български... Нищо че предците ни са се подвизавали тука под друго име, друга култура, език, религия, ама карай, т'ва не е важно. :lol: :mrgreen:

Илчо Тракиеца е опасен. :mrgreen:

Игра, какъв е смисъла да ме намесваш и да спамим темата. За теб разбрах, че не приемаш доказателства, които противоречат на тезата ти.

Колкото до различията между тракийската култура и нашата отново си в грешка, щото кукерите, нестинарството, герман и още десетки традиции ги заимстваме пряко от тракийската култура. Връзката между тракийски племена и българите е правена не от мен, а от древни хронисти, които слагат знак за равенство между нас и тях. Има и карта от трети век, на която ясно е обозначена България. Това, че си ограничен да приемеш алтернативна доказана теза, която противоречи на твоята си е изцяло твой проблем. Ако искаш вярвай в хилядолетното преселение от Иран, през което сме били изолирани от стотиците тюркски племена, населявали земите, през които минаваме. Това са си твои несъответствия, които не можеш да обясниш, но продължаваш да си вярваш. Няма лошо. И децата вярват в Дядо Коледа и феята на зъбките. ;)
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Върни се в “Свободна зона”