fcb_bg написа:Ердоган викал на всеослушание, че не признавал анексията на Крим. То па некой му признава Севернокипърска турска република, баси наглия.
За сметка на това, Путин на драго сърце ще признав Кюрдистан

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
fcb_bg написа:Ердоган викал на всеослушание, че не признавал анексията на Крим. То па некой му признава Севернокипърска турска република, баси наглия.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Кашчей написа:1982 написа:Кашчей написа:
Остави русофилите настрана! Нали се бараш българофил-дай ся идея какво правим ние тук и чия територия сме заели, или това са исконно български земи?!?
Не, не са нито изконно български, нито изконно славянски. Но и никога не съм писал, че корените на тези земи са български.
Колкото нашите са исконно (пише се иСконно, от иск) български, без да имаме право на претенции, толкова и Истанбул е турски, Крим руски, а Хаваите американски.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:fcb_bg написа:Цяло чудо е, че Крим не си тръгна още през 91-ва, седи мирен. Инак може да кажеш как Косово стана държава, а на С. Осетия и Абхазия това беше отказано. Кажи довод, различен от натиск на Washington DC.
"Защо САЩ бият негрите", вечният отговор, щом напишеш нещо за Русия.![]()
![]()
А за Косово отдавна съм казал, ама ти много удобно не помниш, когато напиша нещо срещу САЩ.
CTAHKO написа:fcb_bg написа:Ердоган викал на всеослушание, че не признавал анексията на Крим. То па некой му признава Севернокипърска турска република, баси наглия.
За сметка на това, Путин на драго сърце ще признав Кюрдистан![]()
![]()
fcb_bg написа:
Отивам на екскурзия в Търки, обикалям, гледам - то всичко гръцко. Агите така поднасят информацията на туристите, че все едно гръцката цивилизация не е съществувала. Инак кат идеш на гробове на османски султани - нашите предци, нашите владетели, великите султани... Да повърне човек.
1982 написа:Кашчей написа:
Остави русофилите настрана! Нали се бараш българофил-дай ся идея какво правим ние тук и чия територия сме заели, или това са исконно български земи?!?
Не, не са нито изконно български, нито изконно славянски. Но и никога не съм писал, че корените на тези земи са български.
THE G.A.M.E написа:fcb_bg написа:
Отивам на екскурзия в Търки, обикалям, гледам - то всичко гръцко. Агите така поднасят информацията на туристите, че все едно гръцката цивилизация не е съществувала. Инак кат идеш на гробове на османски султани - нашите предци, нашите владетели, великите султани... Да повърне човек.
Ти па, къде си тръгнал на исторически тур у гаджалите.![]()
Топи си задника у мраморно или егея, и си глей кефа, що въобще се тровиш с неосманизма им.
fcb_bg написа:Ми кат ми беше мерак да видя Ефес, Троя, Кападокия, дома на Дева Мария и т.н., нема как. Плацикането и йеденето не ми е толкова важно, колкото духовното йеденье.
THE G.A.M.E написа:1982 написа:Кашчей написа:
Тц, тц, тц, Илчо как го е пропуснал т'ва ?![]()
Ако го види ще ти пише, че да, тези земи са си български... Нищо че предците ни са се подвизавали тука под друго име, друга култура, език, религия, ама карай, т'ва не е важно.![]()
Илчо Тракиеца е опасен.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 9 госта