Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Thsmith » 16 мар 2016 11:26

HoUs4oOL написа:Между другото днес се навършват 2 години от решението на Крим, да се върне към руските си корени и присъединяването му в състава на Руската Федерация. :)

Иначе казано, две години от началото на окупацията?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 16 мар 2016 11:27

CTAHKO написа:Ами те са си такива 8-) И не само за турците, те по принцип са си такива. Без значение, че от еврейските медии ни се представят като невинни жертви. Това си е капсулирано, закостеняло общество, което си мисли, че никакви закони не ги хващат и никакви закони не важат за тях. За да се стигне до там, че да ги изтребват и в Турция, и в Ирак, значи нищо друго не помага 8-) И друго не мога да разбера. Ок, ще им направят държава, ами кой и как ще я управлява и от какво ще се издържа :roll: Пак трафик и престъпен бизнес. Все едно на нашите мангали да им направиш държава.

Нека им направят там в чукарите ... какво толкова .... ама ако може и нашите мангали да я припознаят тази държава ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 16 мар 2016 11:28

Soulen написа:Толкова са му руски корените, колкото на Истанбул турски :)

И колкото на България български, нека да не издребняваме. :)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=x5uCT4LCHNU[/youtube]
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 16 мар 2016 11:33

Пожелавам след още 3 да им изградят моста и до 2020 всичките обещани 11 милярда долара да са се влели в Крим. :) Също така се надявам да обявят отворени врати за всички хора със сърпове и чукове в главите, да идат там, да им дадат по един паспорт, и да започнат да работят за БВП на Крим.
Надявам се много наши съфорумници да се възползват и да зазивеят по-добре, вместо да си тровят нервите тук. :)

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 16 мар 2016 11:38

CTAHKO написа:
ivan56 написа:Няма смисъл някой да ми казва кви пичове са, и как се борят за правата си.За турците, кюрдите са като за нас нашите мангали и турчеещи се цигани.Това е.Само, че там за разлика от тук ги поставят на мястото им.

Ами те са си такива 8-) И не само за турците, те по принцип са си такива. Без значение, че от еврейските медии ни се представят като невинни жертви. Това си е капсулирано, закостеняло общество, което си мисли, че никакви закони не ги хващат и никакви закони не важат за тях. За да се стигне до там, че да ги изтребват и в Турция, и в Ирак, значи нищо друго не помага 8-) И друго не мога да разбера. Ок, ще им направят държава, ами кой и как ще я управлява и от какво ще се издържа :roll: Пак трафик и престъпен бизнес. Все едно на нашите мангали да им направиш държава.

Е как от какво ще се издържат, проституция, трафик на хора, наркотици и тем подобни "легални търговийки" 8-)
Ще си имаме втори Израел, в мюсюлмански вариант.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 мар 2016 11:46

HoUs4oOL написа:Изсмях са. :lol: :lol: :lol:
Изображение

Косата печели и Мисури :lol: Гази наред ... Само оная маймуна Хилъри да не спечели при демократите :x
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 16 мар 2016 11:51

ivan56 написа:
il4o_iliew написа:Ванка, твоята теза я знаем. Всичките са мангали общо взето и е добре да се трепят. Какво значение кюрди ли са турци ли са. Трепай там наред всичките диви зверове и това е. Израел като бели не са диви зверове, а бастион на цивилизацията и хуманизма. Като по-висши имат морално и всякакво друго право да трепят мангалите/талибани.

Желязна ви е логиката, а мненията изключително "смислени".

Абсолютни мангали, колкото по-малко толкова по-добре.Като искат да живеят като в 5 век, това си е техен проблем.Слабо ме интересуват.
Проблема е, че се опитват да налагат този начин на живот, на своите сънародници които не са ок, с разните му там шериати и прочие радикални глупости.Аз проблем с мюсюлманите нямам, пътувам често до Турция и си имам някакво изградено мнение за кюрдите там.
Няма смисъл някой да ми казва кви пичове са, и как се борят за правата си.За турците, кюрдите са като за нас нашите мангали и турчеещи се цигани.Това е.Само, че там за разлика от тук ги поставят на мястото им.

Не искам да се явявам адвокат на кюрдите. Само че нали знаеш, че Ердо избива кюрди с артилерийски огън извън Турция в Сирия и Ирак? Прави го интензивно още около изборите в Турция. А иракските власти ги предупредиха да не влизат с танковете на тяхна територия преди няколко месеца.

Колкото до поставянето под общ знаменател на всички 20 млн кюрди в Турция-доста инфантилни мнения имате. Не че нещо, ама не вярвам, че избитите стотици цивилни от турската армия само в Диарбекир се занимават всичките с проституция, наркотрафик само щото са кюрди.

Доста черно-бяло гледате на нещата.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 16 мар 2016 13:14

CTAHKO написа:
ivan56 написа:Няма смисъл някой да ми казва кви пичове са, и как се борят за правата си.За турците, кюрдите са като за нас нашите мангали и турчеещи се цигани.Това е.Само, че там за разлика от тук ги поставят на мястото им.

Ами те са си такива 8-) И не само за турците, те по принцип са си такива. Без значение, че от еврейските медии ни се представят като невинни жертви. Това си е капсулирано, закостеняло общество, което си мисли, че никакви закони не ги хващат и никакви закони не важат за тях. За да се стигне до там, че да ги изтребват и в Турция, и в Ирак, значи нищо друго не помага 8-) И друго не мога да разбера. Ок, ще им направят държава, ами кой и как ще я управлява и от какво ще се издържа :roll: Пак трафик и престъпен бизнес. Все едно на нашите мангали да им направиш държава.

Аман от простотии в тоя форум. Станко ти уж си по-интелигентно момче? А бе вие освен да мразите и да мрънкате, друго можете ли? Нищо не знаете за древен народ като кюрдите, ама храчите ли, храчите... 8-)
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=fLMtTQsiW6I[/youtube]

Хелън Абдулла, известна като кюрдската Шакира е една от най-търсените жени от „Ислямска държава”. За главата на иракската певица има обявена награда от 100 хиляди долара. Причината е клипът ѝ „Революция”, заснет по време на истински бойни действия. Песента се превърна в световна сензация. Клипът е заснет едва на 3 километра от границата с „Ислямска държава”, като в него тя дори изстрелва истински снаряди. Следват заплахи към семейството и включване в списък с „врагове на Халифата”, които трябва да бъдат ликвидирани. Хели е родена в Иран през 1988 г. По време на войната в Залива, семейството ѝ бяга в Турция, където следват месеци на ежедневие без дом и дори просия. Приети са от Финландия, където Хелън започва да посещава курсове по пеене, пиано и актьорско майсторство. През 2015 г. заминава за Ирак, където се влива директно в редиците на кюрдските сили „Пешмерга”, докато те водят битка с „Ислямска държава”. На един от кадрите тя изписва с червилото си „Атака” върху снаряд и го изстрелва срещу ислямистите.

"Хората трябва да разберат как „Ислямска държава” напада всеки ден невинни хора. Ние трябва да се борим заедно срещу „Ислямска държава”, защото те не са врагове само на кюрдите, а на целия свят. Затова отидох на бойното поле, за да е реалистично, да покажа войната, битката. В този клип всичко е истинско - хората, те са истински жертви на „Ислямска държава”. Войниците, танковете, оръжията и куршумите – всичко е реално. Това е моето послание от бойното поле", заяви за предаването "120 минути" по БиТиВи Хелън.

"Мисля, че няма човек, който да не се е разстроил. 3-годишният Айлян, малкото кюрдско момче... Няма никаква разлика между мен и него. Искам тази снимка, на мъртвия Айлян да ни напомня загубената човечност, която бързо трябва да си върнем.

„Ислямска държава” ме заплашва всеки ден. Не мисля за тях, опитвам се да не мисля за тях. Защото това, което правя е доста по-важно. „Ислямска държава” са добри само в едно нещо – да всяват страх сред хората. Аз пък искам да им вдъхна кураж и сили. Не мисля за заплахите. За мен е привилегия да съм в техният списък на „най-търсените”, защото това е признание, че моето послание е не по-малко мощно от техните оръжия. Това е важно.

Стотици хиляди бягат, но ние не правим нищо. Искам да кажа на хората, които вземат решенията - вие трябва да дойдете и да ни помогнете да решим проблема. Тогава хората ще спрат да бягат. Толкова много умряха, абсолютно невинни. Призовавам хората, обикновените хора - не обръщайте гръб на тези, които бягат. Дори и вашите лидери да им обръщат гръб, вие не го правете. И те са хората като мен и вас.

Моето послание към българите е - ние сме ваши приятели. Обединете се с нас и разберете, че в тази борба ние сме заедно. Ако ние паднем, всички ще се срутят. Трябва да се съюзим и да се борим срещу терористите. Ако не го направим, утре те ще са при вас, защото не сме успели да ги спрем", каза още тя.
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 16 мар 2016 14:15

Пампи, хич не ги защитавай 8-) Никой не спори дали са древен народ или не са ;) Не може да нямаш някой познат или приятел български турчин, ходил или живеещ в Турция. Питай го за кюрдите, да видиш какво правят те и тогава ги защитавай. Пък такива пропагандни клипчета, с кофите да ги ринеш. И това е напълно нормално, след като ги трепят и те да се опълчат и да се защитават. Тук обаче въпросът не е дали ги трепят (то това е ясно че ги гонят и ги изтребват), а защо ги трепят 8-) И Саддам ги е трепал, тия преди него са ги трепали, и тия след него пак ги трепят. В Турция е същата работа. И преди Ердоган са ги трепали, и след него пак ще ги трепят. ИДИЛ и те ги гонят. Едва ли проблема е във всички останали, пък те са егати пичовете 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 16 мар 2016 14:29

CTAHKO написа:Пампи, хич не ги защитавай 8-) Никой не спори дали са древен народ или не са ;) Не може да нямаш някой познат или приятел български турчин, ходил или живеещ в Турция. Питай го за кюрдите, да видиш какво правят те и тогава ги защитавай. Пък такива пропагандни клипчета, с кофите да ги ринеш. И това е напълно нормално, след като ги трепят и те да се опълчат и да се защитават. Тук обаче въпросът не е дали ги трепят (то това е ясно че ги гонят и ги изтребват), а защо ги трепят 8-) И Саддам ги е трепал, тия преди него са ги трепали, и тия след него пак ги трепят. В Турция е същата работа. И преди Ердоган са ги трепали, и след него пак ще ги трепят. ИДИЛ и те ги гонят. Едва ли проблема е във всички останали, пък те са егати пичовете 8-)

Мамка му, ако руснаците не бяха сторили тази простотия през 1878 година, какво ли щяхме да представляваме ние с днешна дата? Милионите избити арменци и те ли са сволачи? Колко арменци има днес в Турция? Бре,бре, пази, Боже, сляпо да прогледа!

Изображение

Милион и половина арменци загиват по време на геноцида от 1915 до 1922 г
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Върни се в “Свободна зона”