Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот CTAHKO » 14 мар 2016 17:19

ivan56 написа:
CTAHKO написа:Ами с тоя закон за палатките, вече май ще ходим и на риба в Гърция 8-) Щото нашите хрантутници в парламента, освен че са продажници са и малоумници 8-) Ай ходете пак и гласувайте 8-)

Аха ще отидеш на палатка в Гърция като тук ама друг път, като дойде гусин полицай и като те одруса някое евро глоба и си дотам със свободното къмпингуване.

Ще дойде, ама някой друг път ;) Хората са си направили цели селища приспособени само за палатки и каравани. С изградена инфраструктура, в тока му, с водата му, с всичкото 8-) Плащаш си като пич и си ти 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 14 мар 2016 17:24

CTAHKO написа:
ivan56 написа:
CTAHKO написа:Ами с тоя закон за палатките, вече май ще ходим и на риба в Гърция 8-) Щото нашите хрантутници в парламента, освен че са продажници са и малоумници 8-) Ай ходете пак и гласувайте 8-)

Аха ще отидеш на палатка в Гърция като тук ама друг път, като дойде гусин полицай и като те одруса някое евро глоба и си дотам със свободното къмпингуване.

Ще дойде, ама някой друг път ;) Хората са си направили цели селища приспособени само за палатки и каравани. С изградена инфраструктура, в тока му, с водата му, с всичкото 8-) Плащаш си като пич и си ти 8-)

Аааааа, така може.На такъв къмпинг и аз ходя в Гърция :lol: Ама я се пробвай като тук, да разпънеш барбекюта палатки и шатри където ти скимне.Ти за един келяв риболов на реката там(който никой не го практикува там) ти искат някакви такси.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 14 мар 2016 17:25

ivan56 написа:
CTAHKO написа:
ivan56 написа:Сайта цитира НОВА ТВ.
Виж в тази таблица, колко са почивали в Турция и Гърция

Ванка, през седмица ходя в Турция или Гърция да си пазарувам 8-) Тръгвам сутринта и до обяд съм се върнал. Мен към коя графа ме пишат според теб. И дали съм турист 8-)

Екскурзиант предполагам :lol:

Е, важното е, че ме има в тази измислената българска статистика като почиващ турист, пък дали хотелиерите намазват нещо от мен си е отделен въпрос. Ей такива са ни всичките статистики 8-) Ами румънците и другите туристи, отиващи да почиват в гърция...тях пък ги вкарват в статистиките ни по два пъти. Един път на влизане от Румъния в България и втори път като се връщат и влизат от Гърция в България ;) И после четеш как се е увеличил потокът на румънски туристи. Пък те само минават от тук и един лев не късат 8-) Ама само им дай статистики да правят на тия нашите измекяри 8-)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 14 мар 2016 17:29

ivan56 написа:Аааааа, така може.На такъв къмпинг и аз ходя в Гърция :lol: Ама я се пробвай като тук, да разпънеш барбекюта палатки и шатри където ти скимне.Ти за един келяв риболов на реката там(който никой не го практикува там) ти искат някакви такси.

Ама то там е целия проблем. Да сложат такси, да създадат условия и да прибират пари. А не да слагат забрани наред и за всички. Ама ние сме царе на забраните, които нищо не решават, а само създават предпоставки и условия за корупция 8-)

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 14 мар 2016 17:35

CTAHKO написа:
ivan56 написа:Аааааа, така може.На такъв къмпинг и аз ходя в Гърция :lol: Ама я се пробвай като тук, да разпънеш барбекюта палатки и шатри където ти скимне.Ти за един келяв риболов на реката там(който никой не го практикува там) ти искат някакви такси.

Ама то там е целия проблем. Да сложат такси, да създадат условия и да прибират пари. А не да слагат забрани наред и за всички. Ама ние сме царе на забраните, които нищо не решават, а само създават предпоставки и условия за корупция 8-)

Премиера Слънце е казал, че ще отмени тази забрана 8-)
Станко и за какво да го правят, като пак къмпингите са пълни без да влагат нито стотинка, да не са луди.
Е миналата година на Силистар, вода има от една чешма, тока е кът и къмпинга няма свободни места, а е на гъза на географията, паркинг 5 кинта.
Така се прави бизнес, що да влагаш пари. :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 14 мар 2016 17:43

ivan56 написа:Премиера Слънце е казал, че ще отмени тази забрана 8-)
Станко и за какво да го правят, като пак къмпингите са пълни без да влагат нито стотинка, да не са луди.
Е миналата година на Силистар, вода има от една чешма, тока е кът и къмпинга няма свободни места, а е на гъза на географията, паркинг 5 кинта.

Не че не могат или не трябва да го правят (достатъчно е да сложат изисквания към концесионерите и стопанисващите тези къмпинги и работата още това лято ще е свършена), ама за мен това е ПР игра и опит за настройване на общественото мнение срещу еколозите и екологичните организации, които скачаха срещу проектите в Банско. Кой плаща и кой има интерес от това нещо, всеки сам да прецени. Ама ей на, видяха че номера няма да мине и че всички наскачаха вместо на еко организациите, на парламента и управляващите и дадоха на задна :lol: Ама от ченгета какво да очакваш :lol: То волът като риел му падало върху гърба, ама те по трудния начин искат да го разберат.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 14 мар 2016 17:57

CTAHKO написа:
ivan56 написа:Премиера Слънце е казал, че ще отмени тази забрана 8-)

Не че не могат или не трябва да го правят (достатъчно е да сложат изисквания към концесионерите и стопанисващите тези къмпинги и работата още това лято ще е свършена), ама за мен това е ПР игра и опит за настройване на общественото мнение срещу еколозите и екологичните организации, които скачаха срещу проектите в Банско. Кой плаща и кой има интерес от това нещо, всеки сам да прецени. Ама ей на, видяха че номера няма да мине и че всички наскачаха вместо на еко организациите, на парламента и управляващите и дадоха на задна :lol: Ама от ченгета какво да очакваш :lol: То волът като риел му падало върху гърба, ама те по трудния начин искат да го разберат.

Стига с тези кафеви еколози.Лайнари.Еколози друг път.Каролев им изкара керливите ризи, откъде и от кой взимат пари.
Фрапантни суми, за преброяване на ........ дивите гъски, тука при нас една организация шефа и кара чисто нов ленд роувър уж да ходят по чукарите. 8-)
Drunken_Master написа:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 14 мар 2016 18:08

ivan56 написа:Стига с тези кафеви еколози.Лайнари.Еколози друг път.Каролев им изкара керливите ризи, откъде и от кой взимат пари.
Фрапантни суми, за преброяване на ........ дивите гъски, тука при нас една организация шефа и кара чисто нов ленд роувър уж да ходят по чукарите. 8-)

Факт :!: Хвани едните, та прасни другите 8-) Едните са ченгета, другите са мафиоти 8-) При нас пък всяка година точат едни хубави милиони за опазването на белоглавия лешояд в Маджарово 8-) Ама тоя лешояд ако знае какви пари му изписват, пък той как едва свързва двата края, хич повече няма да кацне тук :lol:

П.П. Ей работодателя на дипломата - Дайнов и той го дава върл еколог 8-)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 мар 2016 18:12

Red_Neck написа:
Nuke написа:
Red_Neck написа:
Nuke написа:Сега хората почиват доста по-малко като време, а не че почиващите хора са по-малко.

Абе зависи ....
Реално, сега много повече се ходи за по 2-3-4 дни по СПА курортите през годината.
Гърция също е много популярна дестинация ( включително риболов).
Много повече хора отскачат и до ски курортите през зимата.
Ако се тегли чертата, нещата ще добият съвсем различен вид.

Чертата е теглена. По-горе има статистика. Средно по 6 дни през лятото почиват хората. при това само 40% от българите.

Екстра си е .... 40% ... при 2,5 млн пенсионери и 0,5 млн цигани, ти какво очакваш?
Който иска да почива, трябва да бачка и да изкарва кинти ... елементарно.

Де да бяха 0,5 млн. .....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 14 мар 2016 18:14

А тука бяха направили по някаква евро програма ферма за водни кончета :lol: :lol:
Скована ограда на два декара терен и някакви триволяци :lol:
Drunken_Master написа:

Върни се в “Свободна зона”