delqnski47 написа:Горе главата,пичове.![]()
П.П.Бат Люю що извади Венци загореца и пусна гълъбиноф не знам.Доста интересна смяна....
Бием два пъти Италия , Норвегия тук , равен с хърватите и нема ядове

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Горе главата,пичове.![]()
П.П.Бат Люю що извади Венци загореца и пусна гълъбиноф не знам.Доста интересна смяна....
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
boko80 написа:А ВАШИЯ СОБСТВЕНИК КОЙ Е БЕ ЧОРБАРСКО ЛАЙНО. ДО КОЛКОТО ЗНАМ НЯКАКВА ЛИРА ОТ ОФШОРНАТА ЗОНА ЛИХТЕНЩАЙН БЕШЕ. МАРШ ОТ ТУКА БЕ МРЪСНО И СМРАДЛИВО ЧОРБАРСКО ЛАЙНО МАМА ТИ И БОКЛУК ДА ЕБА
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
JackPackage написа:Брутро мъртвити живи![]()
Довечера бием леко викингите с 0:1 с гол на Бодура и после може да си гледате и ония пътниците за влака по Фокса
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
trokadero_ написа:След като и с Норвегия се затрудняваме - не знам как ще преодолеем другите . Шанса е отново много малък
JackPackage написа:JackPackage написа:Брутро мъртвити живи![]()
Довечера бием леко викингите с 0:1 с гол на Бодура и после може да си гледате и ония пътниците за влака по Фокса
Деба...познах че ще вкара тая отрепка, ама Никито преева нещата![]()
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:JackPackage написа:JackPackage написа:Брутро мъртвити живи![]()
Деба...познах че ще вкара тая отрепка, ама Никито преева нещата![]()
Вчера гледам тук бяхте писали всичките пийнаци..![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта