ZinedineZidane написа:Гледам не го празнуват много...
Мафия!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ZinedineZidane написа:Гледам не го празнуват много...
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Red_Girl написа:Абе някой гледа ли 1-ви епизод на 5 сезон на мъртвите?? Става ли?? Трябва ли да прескачам някъде?![]()
ZinedineZidane написа:Направо не знам как имате търпение за серия по серия. Аз съм болен на тема сериали, но не гледам нито един без да е пълен сезон.
Middlesbrough написа:ZinedineZidane написа:Направо не знам как имате търпение за серия по серия. Аз съм болен на тема сериали, но не гледам нито един без да е пълен сезон.
Шанс :Д
Кои са ти любимите сериали , освен Дързост и красота![]()
Middlesbrough написа:ZinedineZidane написа:Направо не знам как имате търпение за серия по серия. Аз съм болен на тема сериали, но не гледам нито един без да е пълен сезон.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
ZinedineZidane написа:Middlesbrough написа:ZinedineZidane написа:Направо не знам как имате търпение за серия по серия. Аз съм болен на тема сериали, но не гледам нито един без да е пълен сезон.
Долняк...
Много са... Suits, TBBT, Walking Dead, How I met your mother от по-скорошните. Сещам се за Рим, Boardwalk Empire, Breaking bad, Никита.
boabbb написа:А тиСпазваш ли Международния ден без сутиени ?
![]()
![]()
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта