Направи ми впечатление, че това е единствената статия, под която не ми излиза възможност да коментирам, дали е случайно?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ehh написа:Пускайте Евроспорт 2. Дават мач от новосформираната индийска Супер лига, в която участват застаряващи звезди от европейската сцена (Дел Пиеро, Анелка, Пирес, Люнгберг и даже Дейвид Джеймс, който със своите 44 години е и треньор и вратар на един от отборите). Интересно, че в отбора-гост на мача, който дават, титуляр е ЧмовшЛевски пак не са оценили играчите, които са имали
diplomat написа:http://www.novsport.com/news1217011_1003.html
Направи ми впечатление, че това е единствената статия, под която не ми излиза възможност да коментирам, дали е случайно?
Stahlgewitter написа:"И Талин падна под английската сабя"От Гонг пак къртят със заглавие.
Каква сабя е английската бе алоуууууу?Дървена?Гумена?Или е просто малко ножче тип чикия?
Синьо сърце написа:Винаги съм се чудел как от десетилетия този жалък и неудачен национален тим на Англия, играещ нещо средно между поло, крикет и федербал, има толкова фенове тук, че и сред журналистите...те два паса не могат да вържат, но винаги ги пишат сред фаворитите. Баси смехурковците!
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Ае бива скука, ама като тая вечер не е било отдавна
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта