THE G.A.M.E написа:Ае филма "Люси" със Скарлет Йохансен, има ли го в Замундата ?
http://zamunda.net/details.php?id=419794&hit=1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
THE G.A.M.E написа:Ае филма "Люси" със Скарлет Йохансен, има ли го в Замундата ?
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
modor написа:THE G.A.M.E написа:Ае филма "Люси" със Скарлет Йохансен, има ли го в Замундата ?
http://zamunda.net/details.php?id=419794&hit=1
Red_Girl написа:
П.п Болна съм![]()
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Eric_Cantona написа:Някой гледал ли го е тоя Дракула: Неразказан да каже някво мнение да знам дали да си хвърля парите.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Soulen написа:Като цяло само холивудски бози. Засега от блокбъстърите само Edge of tomorrow, Guardians of the Galaxy и Lucy ми харесаха и ставаха за гледане. Добре, че е Хобита, да има на какво да избухна и да се разцепя като излезе, да отсрами малко Холивуд
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
ehh написа:Пускайте Евроспорт 2. Дават мач от новосформираната индийска Супер лига, в която участват застаряващи звезди от европейската сцена (Дел Пиеро, Анелка, Пирес, Люнгберг и даже Дейвид Джеймс, който със своите 44 години е и треньор и вратар на един от отборите). Интересно, че в отбора-гост на мача, който дават, титуляр е ЧмовшЛевски пак не са оценили играчите, които са имали
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта