Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
boabbb написа:Марс 90 - Кюстендил се казва, обаче не намирам нищо онлайнАз го познавам човека и ходя при него да ми ги прави - има там доста модели и си избирам цвят на кожата, тип ( има разни велури, на дупчици, доста различни видове ), дали да ми слага емблеми разни, абе каквото искаш
Гледах тука в София се продаваха от неговите обувки, щото аз им познавам моделите и направата, и цените бяха умопомрачителни
![]()
Примерно, подобно нещо ми е правил вече няколко пъти в различни цветове и видове кожа
delqnski47 написа:Мога ли да питам кога ще се направи масов протест срещу рязаната гнусна партия ДПС?
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Soulen написа:delqnski47 написа:Мога ли да питам кога ще се направи масов протест срещу рязаната гнусна партия ДПС?
Ще си останеш с питането, също като мен![]()
Времето, когато ще се вдигнем масово наближава. Мисля, че тая зима ще стане това и ще сме десетки хиляди, надявам се даже стотици, и всички в парламента под ножа. ''Привигилировани'' са ДПС, БСП и ГЕРБ![]()
![]()
![]()
Тея боклуци са задължителни, останалите са бонус
delqnski47 написа:Но според мене ще е ГЕРБ + БСП
ЕМИЛ написа:На мачовете на Левски се мези с говежда пъстарма . На ЦСКА със свинска кървавица , на Лудогорец с кренвирши , на Ботев с пил.крилца , а на националите с кво се мези ?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
ЕМИЛ написа:На мачовете на Левски се мези с говежда пъстарма . На ЦСКА със свинска кървавица , на Лудогорец с кренвирши , на Ботев с пил.крилца , а на националите с кво се мези ?
Потребители, разглеждащи този форум: metodito и 5 госта