Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот boabbb » 08 окт 2014 22:07

Марс 90 - Кюстендил се казва, обаче не намирам нищо онлайн :roll: Аз го познавам човека и ходя при него да ми ги прави - има там доста модели и си избирам цвят на кожата, тип ( има разни велури, на дупчици, доста различни видове ), дали да ми слага емблеми разни, абе каквото искаш :roll: Гледах тука в София се продаваха от неговите обувки, щото аз им познавам моделите и направата, и цените бяха умопомрачителни :lol: :lol: Примерно, подобно нещо ми е правил вече няколко пъти в различни цветове и видове кожа

Изображение

Изображение
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 08 окт 2014 22:29

boabbb написа:Марс 90 - Кюстендил се казва, обаче не намирам нищо онлайн :roll: Аз го познавам човека и ходя при него да ми ги прави - има там доста модели и си избирам цвят на кожата, тип ( има разни велури, на дупчици, доста различни видове ), дали да ми слага емблеми разни, абе каквото искаш :roll: Гледах тука в София се продаваха от неговите обувки, щото аз им познавам моделите и направата, и цените бяха умопомрачителни :lol: :lol: Примерно, подобно нещо ми е правил вече няколко пъти в различни цветове и видове кожа

Изображение

Изображение

На теб к'ви пари г/д ти излизат ?
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 09 окт 2014 02:39

Мога ли да питам кога ще се направи масов протест срещу рязаната гнусна партия ДПС?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 09 окт 2014 03:25

delqnski47 написа:Мога ли да питам кога ще се направи масов протест срещу рязаната гнусна партия ДПС?

Ще си останеш с питането, също като мен :)

Времето, когато ще се вдигнем масово наближава. Мисля, че тая зима ще стане това и ще сме десетки хиляди, надявам се даже стотици, и всички в парламента под ножа. ''Привигилировани'' са ДПС, БСП и ГЕРБ :twisted: :twisted: :twisted:

Тея боклуци са задължителни, останалите са бонус :)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 09 окт 2014 03:32

Soulen написа:
delqnski47 написа:Мога ли да питам кога ще се направи масов протест срещу рязаната гнусна партия ДПС?

Ще си останеш с питането, също като мен :)

Времето, когато ще се вдигнем масово наближава. Мисля, че тая зима ще стане това и ще сме десетки хиляди, надявам се даже стотици, и всички в парламента под ножа. ''Привигилировани'' са ДПС, БСП и ГЕРБ :twisted: :twisted: :twisted:

Тея боклуци са задължителни, останалите са бонус :)

От всичките животни в парламента,няма как да не отличим ДПС.Просто този вирус трябва да се изкорени по някакъв начин.
Иначе за мене най - удачното решение спрямо другите е ГЕРБ + РБ + ПФ за правителство.
Но според мене ще е ГЕРБ + БСП
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 09 окт 2014 06:06

delqnski47 написа:Но според мене ще е ГЕРБ + БСП

Как ги виждаш Станишката и Бойко в един отбор ? :roll:

Абсурд

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 09 окт 2014 06:09

Изображение

а добро утро ;)

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 09 окт 2014 09:43

На мачовете на Левски се мези с говежда пъстарма . На ЦСКА със свинска кървавица , на Лудогорец с кренвирши , на Ботев с пил.крилца , а на националите с кво се мези ? :roll:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 09 окт 2014 09:48

ЕМИЛ написа:На мачовете на Левски се мези с говежда пъстарма . На ЦСКА със свинска кървавица , на Лудогорец с кренвирши , на Ботев с пил.крилца , а на националите с кво се мези ? :roll:

Хърватите например ще мезят с хОй.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 09 окт 2014 09:52

ЕМИЛ написа:На мачовете на Левски се мези с говежда пъстарма . На ЦСКА със свинска кървавица , на Лудогорец с кренвирши , на Ботев с пил.крилца , а на националите с кво се мези ? :roll:

Тц, тц, тц... хубу е, че не попита на мачовете на Локомотив с какво се мези :lol:

Най-качествените фенове и стожери на обществото пият ракия и мезят с бира :lol:

Върни се в “Свободна зона”