CTAHKO написа:diplomat написа:Добре, ама не ми отговори на въпроса. Става въпрос за съседните им държави в момента. И не забравяй, че Хан Аспарух не е бил поканен на тези земи и за византийците, например, той е завоевател и враг. Същите неща, за които обвиняваш Израел като държава. Като световно еврейско влияние самият въпрос се променя.
Няма база за сравнение. Едва ли хан Аспарух е държал сметка за спазване на някакви човешки права от всички други, докато той е колил наредА ще ми обясниш ли, какво би се случило към днешна дата, ако към настоящите си граници отидем и присъединим земите до Солун примерно към нашата територия, а населението което живее там го избием или изгоним
Щото те това правят в Газа от сума ти години насам. И дефакто тези дето ги изкарват терористи, не правят нищо друго освен да си защитават домовете и земята. Пък да не говорим как е създадена самата държава Израел и как им е дадена от еврейската лобистка организация ООН
Да си чул ООН да ги осъжда за ежедневните им зверства в Палестина и ивицата Газа
А не смяташ ли, че мюсюлманите са по-податливи на радикализация заради самата същност на ислямската религия? Според мен проблемите в БИ между самите държави не са едностранни. Много интереси играят и всеки гледа да оцелява както може.