Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот diplomat » 10 мар 2016 01:19

CTAHKO написа:
diplomat написа:Добре, ама не ми отговори на въпроса. Става въпрос за съседните им държави в момента. И не забравяй, че Хан Аспарух не е бил поканен на тези земи и за византийците, например, той е завоевател и враг. Същите неща, за които обвиняваш Израел като държава. Като световно еврейско влияние самият въпрос се променя.

Няма база за сравнение. Едва ли хан Аспарух е държал сметка за спазване на някакви човешки права от всички други, докато той е колил наред ;) А ще ми обясниш ли, какво би се случило към днешна дата, ако към настоящите си граници отидем и присъединим земите до Солун примерно към нашата територия, а населението което живее там го избием или изгоним 8-) Щото те това правят в Газа от сума ти години насам. И дефакто тези дето ги изкарват терористи, не правят нищо друго освен да си защитават домовете и земята. Пък да не говорим как е създадена самата държава Израел и как им е дадена от еврейската лобистка организация ООН 8-) Да си чул ООН да ги осъжда за ежедневните им зверства в Палестина и ивицата Газа :roll:

А не смяташ ли, че мюсюлманите са по-податливи на радикализация заради самата същност на ислямската религия? Според мен проблемите в БИ между самите държави не са едностранни. Много интереси играят и всеки гледа да оцелява както може.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 10 мар 2016 01:20

Thsmith написа:особено в тексас :lol:

В Тексас не съм ходил, ама в Сан Франсиско (Калифорния) други освен педеруги не можеш да видиш 8-) Особено през деня по парковете като се разхождан са педеруга до педеруга, държат се за ръчички и се целуват :evil: Отврат! Ама после като им видиш дебелите, затлъстели и зачервени американки и започваш да им влизаш в положение 8-) Ама какво да ти кажа, има си и положителните страни. Нация изградена от педеруги не може да навреди на никого 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 10 мар 2016 01:32

ами то ако отидеш в сърцето на дикси и почнеш да си плямпаш репертоара като тук, много вероятно е да се почувстваш като брус уилис в онази сцена в която го бяха пратили в един черен квартал с надпис аз "мразя негрите" :lol: :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 10 мар 2016 01:40

diplomat написа:А не смяташ ли, че мюсюлманите са по-податливи на радикализация заради самата същност на ислямската религия? Според мен проблемите в БИ между самите държави не са едностранни. Много интереси играят и всеки гледа да оцелява както може.

То проблемът не е в религията, а в това че са необразовани и съответно като са необразовани са податливи на манипулации, които в тези региони са предимно на религиозна основа, тъй като религиозните им водачи са най-образованите. За това и евреите са водеща сила в региона. Защото може и да са същите цигани, ама са образовани. Затова и ги е страх от Иран, защото и при тях образованието е на ниво и знаят, че си нямат работа със стадо необразовани мангали, вярващи единствено на ходжата и Аллах. Ами виж и ОАЕ. Там също са мюсюлмани, и там са араби, ама нямат нищо общо със Саудитска Арабия или Йемен. Само че там малко или много са образовани, имат кинти, инвестрат ги в образование, инфраструктура, купуват ноу хау, дърпат напред и хич не им дреме. Но докато са там чифутите, мир не може да има в този регион. И те няма да са спечелилите, само забавят нещата и задълбават проблема. Образоваш населението и исляма сам ще се изкорени от самосебе си!!! Това е единственото решение. И то трябва да започне от сега, за да може едва след поне 10 години да започва да дава някакъв резултат.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 10 мар 2016 01:41

Thsmith написа:ами то ако отидеш в сърцето на дикси и почнеш да си плямпаш репертоара като тук, много вероятно е да се почувстваш като брус уилис в онази сцена в която го бяха пратили в един черен квартал с надпис аз "мразя негрите" :lol: :lol:

На теб ти е смешно, ама много педеруги ти казвам :)

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 10 мар 2016 02:02

Аз не съм забелязвал, но все пак съм ходил в съвсем друга посока. Бях преди 3 години на почивка преди коледа във Форт Лодърдейл и си беше буквално тъпкано със секси мацки, курви, стриптиз клубове и етк. Вярно, че то е такъв курорт, но почти не видях дебелани (то като цяло нямаше много жени над 30) и малцинства. За талибани и дума не може да става.

В Остин съм бил преди повече години, но също нямам лоши спомени.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 мар 2016 11:01

CTAHKO написа:
Пък да не говорим как е създадена самата държава Израел и как им е дадена от еврейската лобистка организация ООН 8-)

Ами ингилизите предоставят земя за възстановяването на Израел, на която те са законни собственици.

Все едно утре да кацнат извънземни и Путин да им предостави Чечня, "Татарстан", Ингушетия или Дагестан, да се заселят и да си направят Държава.
Същата работа. :geek:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 мар 2016 11:08

Е, как може човек да се върже на подмятанията, че повечето "американки" са дебели и грозни. :lol:

Че то там, всяка трета е от латински произход... Панамките, гвателмалките, мексиканките, хондурските... Дебели са ? :mrgreen:
Даже напротив. :twisted:

Щатите са голяма територия, има и дебели, но това не е масовост.
Да не говорим, че от поколения там различните етноси се мешат, а е доказано, че колкото са по-разнообразни гените, толкова по-хубав "продукт" се получава. 8-)

Междудругото, и в Русия е така.
В Руската Федерация и преди това, в СССР, още от преди това, в Руската империя, съжителстват и се мешат 50-на народа.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Cicero
Контакти:

Мнениеот Cicero » 10 мар 2016 11:10

diplomat написа:Ами то отдавна се почна с мятането на лайна. Мислех си, че само в България тъпият електорат се хваща на такива театрални разработки, но съм се лъгал. Хилъри ще спечели дори само заради самия факт, че е жена. В САЩ се напълни с нова вълна побъркани феминистки и масата от противоположния пол ще гласуват за нея - гаранция.

Стига де, не може да смяташ американците за по-умни от нас! Същите дебили са, гласуват за този, който им обещае: хем уя до края, хем душата в рая.
Ето един коментар от вчера, който загатва за евентуалнен сблъсък Тръмп-Хилъри. Основния коз на Тръмп е, че Клинтън вече беше държавен секретар и американците не хранят топли спомени от управлението й.
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".

rusofilat

18-годишен бежанец изнасили брутално 52-годишна австрийка!

Мнениеот rusofilat » 10 мар 2016 12:39

18-годишен бежанец изнасили брутално 52-годишна австрийка
Тийнейджърът се правил на хитър като й взел номера и казал, че тя му се е обаждала

Имигрант в тийнейджърска възраст е обвинен в изнасилвне на 52-годишна майка в Австрия. В своя защита той посочил, че тя му поискала телефонния номер, съобщава „Дейли Мейл”.
Бруталното нападение станало в Инсбрук, където жената отивала на гости на свой приятел. Тя тъкмо звъняла на вратата, когато 18-годишният младеж я сграбчил и я завлякъл до близката морава. Според полицията, той я съблякъл и изнасилвал в продължение на 15 минути. След това я замъкнал зад сградата. Там нападателят я принудил да си разменят телефонните номера, след което заявил, че тя е запазила неговия.

Тийнейджърът, който живее в център за настаняване на чужденци, които искат статут на бежанци, е арестуван.

Приятелката на жертвата не си е била вкъщи, когато звънецът позвънял. Тя, обаче, видяла насилника да бяга, когато се прибирала. Когато чужденецът бил арестуван, и двете жени го разпознали.

Имигрантът пристигнал в Австрия през януари и подал молба за статут на бежанец. Жертвата му, която влязла в болница, заявила, че често го виждала в района, където станало нападението. Центърът, в който младежът живее, се намира съвсем наблизо. В него са настанени 380 мъже. Очаква се той да бъде затворен до края на април.

Синът на изнасилената жена съобщи, че тя все още е травмирана от случилото се, и потвърди, че насилникът се опитал да й се обади след престъплението. „Облекчение е, че той е арестуван, макар че за нея беше голям стрес да го види отново, за да го идентифицира”, обясни той.

18-годишният имигрант в момента е в ареста.

Източник: http://www.blitz.bg/news/article/398163

Ето до това доведе толерастката политика в Западна Европа и специално на Меркел! Европа вече е твърде неспокойно място за живеене и потокът с пришълците беше подготвян и огранизиран от американците, като преди това разбутаха и унищожиха Ирак, Либия, Египет, Сирия (почти успяха, но добре , че Путин се намеси)!Факт!

Върни се в “Свободна зона”