Да го духат DD

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Чернобил > Троните!![]()
![]()
Да го духат DD![]()
pill написа:JackPackage написа:Чернобил > Троните!![]()
![]()
Да го духат DD![]()
Ама от последния сезон.. Никакъв шанс за предните сезони, най-вече първите четири. Иначе не знам що се оувърхайпва оценката на Чернобил в imdb, след като има някъде около 150 хиляди гласа.. GoT и BB имат по над милион.. даже Играта е с над милион и половина.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Е то Чернобил приключва, да се надяваме, че няма да има втори сезон.
JackPackage написа:rhaegar написа:Е то Чернобил приключва, да се надяваме, че няма да има втори сезон.
Е то приключи, няма да има втори, ако измислят нещо предполагам ще е с някаква препратка към Фукушима или нещо подобно, едва ли ще правят простотия тип сезон с последиците и аномалиите
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
pill написа:Ще трябва да го видя някой ден, но да го определяме като „най-великия сериал” е супер голямо неуважение към Breaking Bad, The Wire и The Sopranos.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Потребители, разглеждащи този форум: Bet_Expert и 10 госта