Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Кашчей » 20 сеп 2014 23:53

vasilnv написа:Как да ти обясня... Едно е да играеш на една нива два пъти през сезона, друго е да домакинстваш там. Разбираш ли ме? Ти играл ли си някога футбол? Много ясно, че Черно море ще имат предимство. И пак казвам, ние сами си изпуснахме важните 3 точки тогава! И да, ако теренът беше по-добър, очаквам да бяхме победили! Както и да е, все тая, взехме 1 точка от тоя мач, като гости на Черно море. Не е зле, според мен.
Нещо мълчиш за нарушението при гола на Локото. 8-)

Младежо, аз ненапразно те питах нещо за физиката на твърдите тела и тяхното взаимодействие. Сега за теб специално ще уточня: взаимодействието им при движение и съприкосновение.
Далеко съм от мисълта, че изобщо си разбрал какво те питам! Не си разбрал и примерите, които ти дадох, защото, за да ги разбереш трябва да си учил такава физика...някъде в десети клас я учих аз..преди много години.
Нарушението при гола на Локото го видя само съдията, защото трябваше да го види, и феновете на ЦСКа, защото така им харесва.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

На линия
Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 21 сеп 2014 00:14

Кашчей написа:
vasilnv написа:Как да ти обясня... Едно е да играеш на една нива два пъти през сезона, друго е да домакинстваш там. Разбираш ли ме? Ти играл ли си някога футбол? Много ясно, че Черно море ще имат предимство. И пак казвам, ние сами си изпуснахме важните 3 точки тогава! И да, ако теренът беше по-добър, очаквам да бяхме победили! Както и да е, все тая, взехме 1 точка от тоя мач, като гости на Черно море. Не е зле, според мен.

Младежо, аз ненапразно те питах нещо за физиката на твърдите тела и тяхното взаимодействие. Сега за теб специално ще уточня: взаимодействието им при движение и съприкосновение.
Далеко съм от мисълта, че изобщо си разбрал какво те питам! Не си разбрал и примерите, които ти дадох, защото, за да ги разбереш трябва да си учил такава физика...някъде в десети клас я учих аз..преди много години.
Нарушението при гола на Локото го видя само съдията, защото трябваше да го види, и феновете на ЦСКа, защото така им харесва.

Уча физика, а и съм в паралелка с физика. Явно поназнайвам туй-онуй. Но не виждам защо намесваш физиката... Аз ти казвам, че всеки професионален футболист и всеки отбор ще има проблеми на тоя стадион. Просто играчите не са свикнали. А и най-малкото Черно море са домакинии. Тоя фактор играе важна роля във всеки мач. Иначе после да не се учудиш, когато пак ги бием на Армията.
Последното ти изречение ме убеждава, че не си играл футбол. Противниковият играч изблъсква в гръб нашия защитник, заради което печели и топката. Ок, да се е подпрял при отскока по-може, има го това, ама той буквално си го изблъска.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 сеп 2014 00:22

vasilnv написа:
Кашчей написа:

Уча физика, а и съм в паралелка с физика. Явно поназнайвам туй-онуй. Но не виждам защо намесваш физиката... Аз ти казвам, че всеки професионален футболист и всеки отбор ще има проблеми на тоя стадион. Просто играчите не са свикнали. А и най-малкото Черно море са домакинии. Тоя фактор играе важна роля във всеки мач. Иначе после да не се учудиш, когато пак ги бием на Армията.
Последното ти изречение ме убеждава, че не си играл футбол. Противниковият играч изблъсква в гръб нашия защитник, заради което печели и топката. Ок, да се е подпрял при отскока по-може, има го това, ама той буквално си го изблъска.

С такъв физик просто няма смисъл да се спори.. още повече, че е от отбора евробоец.
Поклон пред написаното за терена!
Относно "нарушението" ще е добре да се стиковате "армейците", защото един казва, че е натиснат, друг, че е дръпнат, трети, че е блъснат, а той лежа на терена, сякаш са го промушили в далака с нож.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
marchisio
Контакти:

Мнениеот marchisio » 21 сеп 2014 00:29

Има фал при положението с гола на Локо.Ръката играе не където трябва.
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 сеп 2014 00:31

marchisio написа:Има фал при положението с гола на Локо.Ръката играе не където трябва.

И във Варна ръката играеше където не трябва, ако ще е това.
Да си видял нападател да скача с вързани за тялото ръце? Локомотивеца го надскочи с поне 30 санта, ако не и повече. това заради ръката ли е?
Последна промяна от Кашчей на 21 сеп 2014 00:33, променено общо 1 път.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
marchisio
Контакти:

Мнениеот marchisio » 21 сеп 2014 00:33

Кашчей написа:
marchisio написа:Има фал при положението с гола на Локо.Ръката играе не където трябва.

Не спорите ли за Локо ? Дай клип с положението и ще дам мнение.
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 сеп 2014 00:35

marchisio написа:
Кашчей написа:

Не спорите ли за Локо ? Дай клип с положението и ще дам мнение.

Намери си го сам, след като имаш различно мнение!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
marchisio
Контакти:

Мнениеот marchisio » 21 сеп 2014 00:40

С ръката си го удря .. това е непозволеното. :shock:
Няма да го търся, ти се ежиш и го използваш.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 сеп 2014 00:46

marchisio написа:С ръката си го удря .. това е непозволеното. :shock:
Няма да го търся, ти се ежиш и го използваш.

верно ли го удря? защото друг пише, че га натиска, трети, че го задържа?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 сеп 2014 00:48

Фаул има във въздуха, очевидно е, бута го с ръката, наречи го както искаш - натискане, бутане .... факт е, че му нарушава равновесието и пада.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Свободна зона”