Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Red_Girl » 20 сеп 2014 22:03

YANTRA_FOREVER написа:
Red_Girl написа:Къде си ти точно? Познавам добре Овча Купел.

На Боряна. Извън отбелязаните зони е там на картата в сайта.

Боряна??
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 сеп 2014 22:03

Red_Girl написа:
Кашчей написа:Я се осъзнай малко! Ти като ритнеш топката два пъти един след друг, и двата пъти ли целиш едно и също място?

При условие, че сам видя какъв им е терена, що продължаваш да спориш?? Щото иначе не може. Стига глупости. И реал да дойде, ше е същото положение. Те ше се хванат за главата.

Ти наистина ли не разбираш, или така ви е удобно? Гарантираш ли ми, че ако знаеш къде има къртичина и къде издаденост, в цял мач, понеже познаваш терена, няма да ги уцелиш?! Държа на точен отговор, без условности, както ти твърдиш, че варненци си познават терена!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 20 сеп 2014 22:05

Red_Girl написа:Боряна??

В смисъл улица Боряна :lol: Там до украинското посолство почти :)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Paul Scholes
Контакти:

Мнениеот Paul Scholes » 20 сеп 2014 22:06

Черно море, але, але! 8-)
Здраейти

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 20 сеп 2014 22:11

Кашчей написа:Ти наистина ли не разбираш, или така ви е удобно? Гарантираш ли ми, че ако знаеш къде има къртичина и къде издаденост, в цял мач, понеже познаваш терена, няма да ги уцелиш?! Държа на точен отговор, без условности, както ти твърдиш, че варненци си познават терена!

Не казвам, че трябва да знаеш всяка дупка, но определено има разлика.. Пробвай и ше видиш. Неслучайно като дойдат тук отиват на разлика. ;)
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 20 сеп 2014 22:11

Кашчей написа:
delqnski47 написа:
ЕМИЛ написа:Стойчо пак реве . Няма такъв боклук като него . Ето заради такива убитаци като него ЦСКА е мизерно и скапано отборче . Когато и да се скапат все ще е късно . Ебати безобразниците .

Не мисля,че тук е мястото за избиване на комплекси. :roll:

Комплекс ли е, когато вашият треньор е вечно недоволен, но не от играта на отбора, а от нещо друго? Комплекс ли е, когато ви подпират, ама така, както беше по времето, когато ви наричаха "Съдийско знаме":във Варна не отсъдиха явна дузпа, днес не признаха редовен гол.. и вие се радвате, че сте голям отбор!

Комплекс е когато фен на отбор,който не е в състояние да се противопостави на кръвния си опонент на терена,да обижда пряко последния. ;) Не е много мъдро,а и според мене тук е тема за релакс,а не обиди.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 20 сеп 2014 22:11

YANTRA_FOREVER написа:
Red_Girl написа:Боряна??

В смисъл улица Боряна :lol: Там до украинското посолство почти :)

Най-добре е да се обадиш и да попиташ.Утре им звънни.

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 20 сеп 2014 22:12

Кашчей написа:
Red_Girl написа:
Кашчей написа:Я се осъзнай малко! Ти като ритнеш топката два пъти един след друг, и двата пъти ли целиш едно и също място?

При условие, че сам видя какъв им е терена, що продължаваш да спориш?? Щото иначе не може. Стига глупости. И реал да дойде, ше е същото положение. Те ше се хванат за главата.

Ти наистина ли не разбираш, или така ви е удобно? Гарантираш ли ми, че ако знаеш къде има къртичина и къде издаденост, в цял мач, понеже познаваш терена, няма да ги уцелиш?! Държа на точен отговор, без условности, както ти твърдиш, че варненци си познават терена!

Черно Море са си свикнали на тоя терен, все пак играят на него през целия сезон. Ние играем там 2 пъти през сезона. Много ясно, че те ще имат предимство. А иначе сами си изтървахме този мач.
Голът на Локото също беше нередовен. Как ще спечелиш тая топка, ако те блъснат така, както стана в ситуацията. Още в реално време ми се стори, че имаше нарушение.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 20 сеп 2014 22:12

Кашчей написа:
Red_Girl написа:

Черно Море са си свикнали на тоя терен, все пак играят на него през целия сезон. Ние играем там 2 пъти през сезона. Много ясно, че те ще имат предимство. А иначе сами си изтървахме този мач.
Голът на Локото също беше нередовен. Как ще спечелиш тая топка, ако те блъснат така, както стана в ситуацията. Още в реално време ми се стори, че имаше нарушение.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 20 сеп 2014 22:23

ralka_levskarka написа:
Red_Girl написа:
ralka_levskarka написа:Е вие пък като практикувате един футбол, неземен, мани, заеби :lol:

Какъвто и да е резултатите са налице.

Само че, ако ти не помниш игрите, аз ги помня, помня и защитата на Левски ;)

То,ако беше само защитата... :roll:
Поне головете нямаха да са 10:1 или там колко са.Щеше да е поне 10:6...или де да знам.
Последна промяна от delqnski47 на 20 сеп 2014 22:25, променено общо 2 пъти.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Свободна зона”