YANTRA_FOREVER написа:Red_Girl написа:Къде си ти точно? Познавам добре Овча Купел.
На Боряна. Извън отбелязаните зони е там на картата в сайта.
Боряна??
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
YANTRA_FOREVER написа:Red_Girl написа:Къде си ти точно? Познавам добре Овча Купел.
На Боряна. Извън отбелязаните зони е там на картата в сайта.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

Red_Girl написа:Кашчей написа:Я се осъзнай малко! Ти като ритнеш топката два пъти един след друг, и двата пъти ли целиш едно и също място?
При условие, че сам видя какъв им е терена, що продължаваш да спориш?? Щото иначе не може. Стига глупости. И реал да дойде, ше е същото положение. Те ше се хванат за главата.
Red_Girl написа:Боряна??

Кашчей написа:Ти наистина ли не разбираш, или така ви е удобно? Гарантираш ли ми, че ако знаеш къде има къртичина и къде издаденост, в цял мач, понеже познаваш терена, няма да ги уцелиш?! Държа на точен отговор, без условности, както ти твърдиш, че варненци си познават терена!
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

Кашчей написа:delqnski47 написа:ЕМИЛ написа:Стойчо пак реве . Няма такъв боклук като него . Ето заради такива убитаци като него ЦСКА е мизерно и скапано отборче . Когато и да се скапат все ще е късно . Ебати безобразниците .
Не мисля,че тук е мястото за избиване на комплекси.
Комплекс ли е, когато вашият треньор е вечно недоволен, но не от играта на отбора, а от нещо друго? Комплекс ли е, когато ви подпират, ама така, както беше по времето, когато ви наричаха "Съдийско знаме":във Варна не отсъдиха явна дузпа, днес не признаха редовен гол.. и вие се радвате, че сте голям отбор!
YANTRA_FOREVER написа:Red_Girl написа:Боряна??
В смисъл улица БорянаТам до украинското посолство почти

Кашчей написа:Red_Girl написа:Кашчей написа:Я се осъзнай малко! Ти като ритнеш топката два пъти един след друг, и двата пъти ли целиш едно и също място?
При условие, че сам видя какъв им е терена, що продължаваш да спориш?? Щото иначе не може. Стига глупости. И реал да дойде, ше е същото положение. Те ше се хванат за главата.
Ти наистина ли не разбираш, или така ви е удобно? Гарантираш ли ми, че ако знаеш къде има къртичина и къде издаденост, в цял мач, понеже познаваш терена, няма да ги уцелиш?! Държа на точен отговор, без условности, както ти твърдиш, че варненци си познават терена!
Кашчей написа:Red_Girl написа:Кашчей написа:Я се осъзнай малко! Ти като ритнеш топката два пъти един след друг, и двата пъти ли целиш едно и също място?
Ти наистина ли не разбираш, или така ви е удобно? Гарантираш ли ми, че ако знаеш къде има къртичина и къде издаденост, в цял мач, понеже познаваш терена, няма да ги уцелиш?! Държа на точен отговор, без условности, както ти твърдиш, че варненци си познават терена!
ralka_levskarka написа:Red_Girl написа:ralka_levskarka написа:Е вие пък като практикувате един футбол, неземен, мани, заеби
Какъвто и да е резултатите са налице.
Само че, ако ти не помниш игрите, аз ги помня, помня и защитата на Левски
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта