Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот MaRTo1233 » 20 сеп 2014 21:48

modor написа:
MaRTo1233 написа:
Red_Girl написа:
YANTRA_FOREVER написа:Някой да иска да ми даде съвет за интернет в Овча купел? :mrgreen: Извинявам се, че питам втори път ама преди нямаше почти никой и не ми отговориха :lol:

Където и да си бъди на Мегалан. Много съм доволна. Сега може да има промоции..:)) Никой от другите не струва в сравнение с тях.

Мегалан наистина са добри .. и нета е бърз. Само кабелната им не ме кефи :mrgreen: Ама ако е само за нет не го мисли ;)

Какво и е на телевизията ?

Абе нещо каналите не ме кефят .. и се сменят някво бавно.. насича. Може и от квартала да е но не ми е от любимите кабелни. Но за нет са си номер 1 :)
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 20 сеп 2014 21:50

YANTRA_FOREVER написа:
MaRTo1233 написа:Мегалан наистина са добри .. и нета е бърз. Само кабелната им не ме кефи :mrgreen: Ама ако е само за нет не го мисли ;)

Да, без телевизия. Мерси и на теб. ;)

Ако ти трябва веднага можеш сега да се включиш, за 2 години както е моят договор плащам 19,90 като имам и карта 2 гб месечно за лаптоп или за телефон. Но сега може да има други промоции.. Ако почакаш малко до декември ше има хубави оферти. А може и ако телефона ти е на мтел също да хванеш. Аз освен нета друго на мтел нямам и за тва плащам толкова.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 сеп 2014 21:50

MaRTo1233 написа:
Кашчей написа:
MaRTo1233 написа:
ЕМИЛ написа:Защо го отмениха редовния гол на Локо СФ ? Щото съдията се е насрал и е инструктиран да свири за ЦСКА за да не реве Стойчо , ама той е прасе гадно и е безобразник до припадък и пак грухти

Кое му беше редовното на гола? Подпря се на рамото на Венци и му спря отскока ... Аве Емиле ... ходи си набий една и се успокой .. има още мачове. Ще ни минете спокойно :mrgreen:

Ти кой мач гледа?

8-) "От огъня на вашата омраза остана само пепелта ... " 8-)

Този мач ли гледа? ...Или не ти отърва да си признаеш, че голът бе редовен?! Във втори пореден мач съдиите предотвратяват повеждане на съперника ви през първото полувреме. На това му казвам аз несправедливост към ЦСКА!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 20 сеп 2014 21:52

Кашчей написа:
Този мач ли гледа? ...Или не ти отърва да си признаеш, че голът бе редовен?! Във втори пореден мач съдиите предотвратяват повеждане на съперника ви през първото полувреме. На това му казвам аз несправедливост към ЦСКА!

С тоя или бе тоя гол ги биехме. Във Варна проблема не беше толкова съдията, колкото смотания им "терен", ако може да се определи за такъв. Не случайно половината отбори се зорят, а не са реално нищо особено.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Мнениеот MaRTo1233 » 20 сеп 2014 21:52

Хахаха ... Аз си признах, че гола е НЕредовен. :mrgreen: Ама няма да споря с теб властелине на футбола :mrgreen: Вие като си вкарате мухата в главата и просто няма отърване от вас. :mrgreen:

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Мнениеот MaRTo1233 » 20 сеп 2014 21:53

Red_Girl написа:
Кашчей написа:

С тоя или бе тоя гол ги биехме. Във Варна проблема не беше толкова съдията, колкото смотания им "терен", ако може да се определи за такъв. Не случайно половината отбори се зорят, а не са реално нищо особено.

Бе да ти кажа и днеска нашия терен не беше цветя и рози ... т.е то и тва няма се хване :lol:
Последна промяна от MaRTo1233 на 20 сеп 2014 21:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 20 сеп 2014 21:53

Red_Girl написа:Ако ти трябва веднага можеш сега да се включиш, за 2 години както е моят договор плащам 19,90 като имам и карта 2 гб месечно за лаптоп или за телефон. Но сега може да има други промоции.. Ако почакаш малко до декември ше има хубави оферти. А може и ако телефона ти е на мтел също да хванеш. Аз освен нета друго на мтел нямам и за тва плащам толкова.

А, сега ми трябва. И това 20 лева няма да стане :lol: Няма ли нещо по-евтино пък некачествено?
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 20 сеп 2014 21:54

Те и за Ливърпул реваха, че са им дали измислена дузпа, ама после се разбра, че има такава. Тва им остава..

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 20 сеп 2014 21:54

YANTRA_FOREVER написа:
Red_Girl написа:Ако ти трябва веднага можеш сега да се включиш, за 2 години както е моят договор плащам 19,90 като имам и карта 2 гб месечно за лаптоп или за телефон. Но сега може да има други промоции.. Ако почакаш малко до декември ше има хубави оферти. А може и ако телефона ти е на мтел също да хванеш. Аз освен нета друго на мтел нямам и за тва плащам толкова.

А, сега ми трябва. И това 20 лева няма да стане :lol: Няма ли нещо по-евтино пък некачествено?

Сега не съм им гледала офертите. Миналата година го подписах, сега може да са други. ТРябва да провериш.

П.п Сега погледнах.. Имаш за 15,90.
Последна промяна от Red_Girl на 20 сеп 2014 21:55, променено общо 1 път.

Офтопик:
Image

Изображение

pomiqr185

Мнениеот pomiqr185 » 20 сеп 2014 21:54

Смърт за ултрасите и фанатизираните вярващи.

Върни се в “Свободна зона”