ralka_levskarka написа:Е вие пък като практикувате един футбол, неземен, мани, заеби
Какъвто и да е резултатите са налице.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ralka_levskarka написа:Е вие пък като практикувате един футбол, неземен, мани, заеби
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

ЕМИЛ написа:Защо го отмениха редовния гол на Локо СФ ? Щото съдията се е насрал и е инструктиран да свири за ЦСКА за да не реве Стойчо , ама той е прасе гадно и е безобразник до припадък и пак грухти

[/center]ЕМИЛ написа:Защо го отмениха редовния гол на Локо СФ ? Щото съдията се е насрал и е инструктиран да свири за ЦСКА за да не реве Стойчо , ама той е прасе гадно и е безобразник до припадък и пак грухти
modor написа:Red_Girl написа:YANTRA_FOREVER написа:Някой да иска да ми даде съвет за интернет в Овча купел?Извинявам се, че питам втори път ама преди нямаше почти никой и не ми отговориха
Където и да си бъди на Мегалан. Много съм доволна. Сега може да има промоции..) Никой от другите не струва в сравнение с тях.
НЕТ 1 също са добри

Red_Girl написа:YANTRA_FOREVER написа:Някой да иска да ми даде съвет за интернет в Овча купел?Извинявам се, че питам втори път ама преди нямаше почти никой и не ми отговориха
Където и да си бъди на Мегалан. Много съм доволна. Сега може да има промоции..) Никой от другите не струва в сравнение с тях.

[/center]MaRTo1233 написа:ЕМИЛ написа:Защо го отмениха редовния гол на Локо СФ ? Щото съдията се е насрал и е инструктиран да свири за ЦСКА за да не реве Стойчо , ама той е прасе гадно и е безобразник до припадък и пак грухти
Кое му беше редовното на гола? Подпря се на рамото на Венци и му спря отскока ... Аве Емиле ... ходи си набий една и се успокой .. има още мачове. Ще ни минете спокойно
MaRTo1233 написа:Red_Girl написа:YANTRA_FOREVER написа:Някой да иска да ми даде съвет за интернет в Овча купел?Извинявам се, че питам втори път ама преди нямаше почти никой и не ми отговориха
Мегалан наистина са добри .. и нета е бърз. Само кабелната им не ме кефиАма ако е само за нет не го мисли
Кашчей написа:MaRTo1233 написа:ЕМИЛ написа:Защо го отмениха редовния гол на Локо СФ ? Щото съдията се е насрал и е инструктиран да свири за ЦСКА за да не реве Стойчо , ама той е прасе гадно и е безобразник до припадък и пак грухти
Кое му беше редовното на гола? Подпря се на рамото на Венци и му спря отскока ... Аве Емиле ... ходи си набий една и се успокой .. има още мачове. Ще ни минете спокойно
Ти кой мач гледа?

[/center]MaRTo1233 написа:Мегалан наистина са добри .. и нета е бърз. Само кабелната им не ме кефиАма ако е само за нет не го мисли

Red_Girl написа:ralka_levskarka написа:Е вие пък като практикувате един футбол, неземен, мани, заеби
Какъвто и да е резултатите са налице.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта